Kto máte dlažbu v obyvacej izbe spojenej s kuchyňou- dávali by ste ešte raz ak by ste znovu stavali?

Už som bola rozhodnutá pre vinyl click a teraz mám dilemu, dlažba versus vinyl..Ďakujem za názor.
Odpovedať
Tiež sme mali túto dilemu a nakoniec sme sa rozhodli do chodby a kuchyne dlažbu a do obývačky, ktorá je medzi nimi krásne drevené parkety z Rudna n Hronom :-).
Odpovedať
uz by som ju nedala
Odpovedať
Dlazba len do wc a chodby. Ostatne laminat. Dlazba je velmi studena ked sa vypne podlahove kurenie. Az ladova. Daj vinyl alebo laminat. Smelo, neboj sa. Nic sa tomu nestane ;-)
Odpovedať
Máme dlažbu a dala by som ju zas. Dobre vyzerá a ľahko sa udržiava. Že je v lete studená, mi nevadí. Sme zvyknutí na papuče. Vo veľkých horúčavách aspoň príjemne chladí :-) a nepotrebujeme klímu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja plánujem dlažbu do chodby, kúpeľni a WC a do kuchyne asi tri kocky od linky a pod linkou. Zbytok plavajuce podlahy, asi laminat klasicky.
Odpovedať
ja mam v celom dome dlazbu a nieje studena. samozrejme treba mat dobre odizolovane podlahy a kvalitnu dlazbu. Dobre sa udrziava, nemenil by som.
Odpovedať
My mame dlazbu v celom dome a uz odratavam posledne €, ktore treba nasetrit,aby sme mali drevene/laminatove podlahy :-) pre mna nevyhoda,lebo deti sa mi hraju na dlazbe a nechcem,aby prechladli...alebo ked bezim bosa z kupelky do spalne ide ma vyklepat po tej studenej dlazbe... Ale ja som napr clovek co velmi zboznuje teplo,napr manzelovi vyhovuje aj dlazba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Byvame rok a mame dlazbu v kuchyni+obyvacke a mame vinyl v detskych izbach a spalni. Priblizne rovnaky vzor – imitacia tmaveho dreva. Vsade podlahove kurenie (plus obyvacka krb). Vinyl je ozaj sqely material na dotyk, hluk, pocit, teplo. Ale mne sa bezne stave, ze pri vysavani, ked nahodou zachytim tvrdsi material, tak ho poskrabem. V kuchyni a obyvacke sa stava vela mensich nehod, ktore by vinyl poskodili. Moja odpoved na tvoju otazku: Ano, opat by som isiel do dlazby.
Odpovedať
Profilova fotka
uz len z tohto dovodu je to podla mna nevhodne http://www.klasici.sk/node/695
Odpovedať
Profilova fotka
Nikdy by som nesla do dlažby. Pre mňa nepríjemné, hoci máme podlahové kúrenie. Áno praktická na udrzbu (ak nemáš bielu a biele spary). V horúčavách fajn, ale koľko sú u nas horúčavy???? Páči sa mi to v Gréckych apartmánoch. ;). Ak už nie drevo, radsej vinyl.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, do obývačky a kuchyne by som zvolila vinylovú podlahu. Vinyl je príjemnejší na dotyk, je tichší, jednoducho sa udržiava, a je teplejší ako dlažba. Prípadne do kuchyne dlažbu, ale v obývačke vinyl.
Odpovedať
Mame dlazbu a urcite by som ju dala zase.
Odpovedať
Článok sa načítava...
na toto nikdy nedostanes jednoznacnu odpoved :-) stavim sa ze to je 50/50... kazdemu sa paci a sedi nieco ine
Odpovedať
Profilova fotka
My mame drevené podlahy, vinyl co som videla bol vysuchany ako guma, daju sa drevené aj za 20e zohnať... Dlažba mi je aj v Španielsku studena..
Odpovedať
Profilova fotka
Celo-vinylová podlaha má výhodu že je teplá a hlavne šetrnejšia na kĺby. Vodeodolná je rovnako ako dlažba.
Odpovedať
Profilova fotka
mame dlazbu v celom dome a je to super, vobec nie je studena, ani v prechodnom obdobi slniecko ju dokaze pekne vyhriat a udrzba super, v pohode po nej chodim bosy a vobec nevadi.. spocitovo je rovnako tepla alebo studena ako laminat...
Odpovedať
Profilova fotka
Plne súhlasím s jiri_m. Máme dlažbu aj v obývačko-kuchyni. Imitácia dreva. Super sa udržiava a na pocit vôbec nie je studenšia ako laminátová podlaha, čo máme v izbách. Máme podlahové kúrenie a v zime je dlažba teplejšia ako laminát.
Odpovedať
pokial je podlahove kurenie tak nevidim problem ani v dlazbe. Je sice studensia ale pri podlahovke to clovek nejako nepociti :)
Odpovedať
Este nemame nic /teda v dome... v byte mame plavajucu/, ale do domu pojde vsade dlazba. Teda okrem kupelne, tam bude kamenny koberec... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?