Skúsenosti so značkou klimatizácie Airwell + názor na cenu montáže

Zdravím všetkých, chcel by som vás poprosiť o referencie na značku klimatizácie Airwell, konkrétne model YDK 009 H11 + HDK 009 N11, dostali sme ponuku a bola nám ponúknutá táto značka ako stredná trieda, požiadavky boli jednoduchá, nenáročná, spoľahlivá klimatizácia, ktorá bude slúžiť na schladenie 3 spální pred spaním v čase veľkých horúčav. Tiež prosím o názor na cenu montáže 3 jednotiek (3x 200 Eur bez DPH, teda s daňou cca 700 Eur) pri dodatočnej montáži na dom a umiestnení vonkajšia - vnútorná stena, bez náročného ťahania trubiek.
Odpovedať
Profilova fotka
Typ HKD je základný model nástennej klimatizácie Airwell. Je to spoľahliva klima, s dobrými parametrami. Cena montáže je ok (je s materiálom?)
Odpovedať
@romsel Ďakujem, je to cena len za prácu, materiál okrem jednotiek je ďalších 550 Eur
Odpovedať
Profilova fotka
pošli mi ked chceš, pozrem sa na to:) romsel zavinac centrum.sk
Odpovedať
@romsel Ďakujem. Poslal som mail
Odpovedať
@ban ta cena za montaz je prehnana ked pisete ze trasa je len cez stenu, a to este kolko si prihodil na klime. max 300€ za jednu aj s materialom, Hladajte ineho montaznika. Keby to bolo na Liptove tak vam to namontujem s radostou. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
je tam 18 m potrubia. ozaj je vzdialenost medzi jednotkami priemerne 6 m? je to v rozpore z tym čo je napisane v uvode
Odpovedať
vonkajsia jednotka bude polozena vonku dole, vnutorna hore na stene, 6 metrov tam podla mna nema kde byt
Odpovedať
@romsel @vrlo dakujem za vase nazory. este sa opytam, vo vseobecnosti je nejaky zasadny rozdiel pri zakladnych modeloch znaciek ako spominany airwell, mitsubishi, toshiba, daikin?
Odpovedať
@ban mitsubishi je top ale aj cena je vyzsia, daikin pri zak. modeloch to uz nieje ono ma dost velku poruchovost ale vyzsie rady su uz OK. Airwell a Toshiba si drzia standard ;-)
Odpovedať
@vrlo dakujem, mam ponuku na mitsubishi msz-dm25 ,je asi o 200€ vyssia ako ten airwell, tak si to musim premysliet
Odpovedať
@ban ono je to momentalne docela jedno aku klimu si kupis, aj tak ich servis je taky, ze kazdy rok je iny model, takze je to problem. ta cena montaze mi pride sialeno velka, lebo obycajne je to do 200 euro za jednotku. len za cenu montaze a materialu mate napriklad jednu jednodku vimax. my sme platili 750 za 3,5kW (teda tu vykonejsiu) aj s montazou. to sme nemali ani zaklady design. www.klimatizacie-vivax.sk/produkt/r-d... montovali to sice mimo sezony, ale tym padom mas za tri jedtnoky 2250 vratane montaze.
Odpovedať
Pozri, ak chceš, napíš mi IP ... Mám človeka, čo ti dodá novú Ariwelku, 3,5 KW a cena komplet za 1 KS vrátane montáže a všetkého spotrebného materiálu je 650 Eur komplet ... Takže komplet všetky 3 klímy na dom, s montážou a všetkým spotrebným materiálom vyjdú na 1950 Eur. Jediné, čo požaduje, aby bola v mieste inštalácie pripravená elektrika a je mu jedno, či bude pripravená pri vonkajšej alebo vnútornej jednotke :) Hento, čo si vypítali za montáž, ešte aj bez DPH a bez spotrebáku, je čisté zdieranie a nakopal by som ich do zadku ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
@lubk0 nejaky kontakt na vas. dik
Odpovedať
@bural chlape ten príspevok je z roku 2016 takže s cenami určite nerátaj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?