Pletivo

Zdravím vás. Chcel by som sa spýtať niečo. Mam stavebny pozemok kde idem stavat, v predu je stara brana a je v strede pozemku, lenze stredom ide cerstvo plynovod a je tam spoj s kovu na plast a bolo mi odporucene nech z betonarky a bagre nechodia tadial, a kraje musim oplotit pletivom ale potrebujem to spravit tak aby som to pletivo vedel v co najkratsom case bud odopnut alebo vybrat aby mohli auta chodit. Je to len docasne kym sa spravi zakladova doska alebo ked sa bude stavat dom potom budem robit mur. Ako by ste to spravili?
Odpovedať
Profilova fotka
Mas sa naodopinat počas stavby. Ved urob jednoduchú bránu z dosák a pletiva, zamykanie na vis.zamok. počas stavby stačí.
Odpovedať
@vokoc187013 ak ti spravili plyn meter pod zemou tak ze ked po tom prejde auto sa poskodi tak by som im asi nieco povedal. Sak ked hovoris ze je v strede tak nech chodia auta kolesami po krajoch :-p Ak je to normalne spravene nepovoli to
Odpovedať
Dobrých možnosti je veľa. Popýtaj sa naživo predajcov plotov v okolí. Napr. Dáš proti sebe dva plotové dielce, v strede zamknes reťazou alebo bicyklovym zámkom. Úchyty ma tieto dielce môžu slúžiť dočasne ako pánty.
Odpovedať
Známy ma na stavbe len dokopy pozbúchané laty a má to na retiazku a na zámok. Nič viac. Veľmi rýchlo sa to dá otvoriť a je to veľmi lacné a rýchle riešenie ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?