Víkendový dom

Dobrý deň, viete mi odporučiť víkendový domček pre 3 člennú rodinu? V maximálnej miere svojpomocná stavba, aký je najlepšie použiť stavebný materiál, aký typ strechy, veľkosť...atď. Alebo montovaný dom, prípadne oplatí sa uvažovať nad poľskými výrobcami, nebol by drahý dovoz na západné slovensko? Ak by ste mohli napísať konkrétne stránky, výrobcov, predajcov. Najlepšie osobné skúsenosti, odporúčania, postrehy...atď. Cena do 25000€. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@brano_77 a v ktorej oblasti Slovenska chceš stavať takýto víkendový domček?
Odpovedať
tolko domov/chalup ziva prazdnotou, nie je optimalnejsie ist touto cestou? starsie stavby maju okrem svojich problemov hlavne dusu
Odpovedať
Profilova fotka
@babulina ti uz napisala jednu z variant.. myslim ze je celkom dobry napad sa najprv poobzerat po tom co je na trhu dostupne a ked sa nic nezapaci tak az potom riesit stavbu ;-)
Odpovedať
Chceme stavat lebo mame vlastny pozemok a je medzi Myjavou a Senicou. Samozrejme sme najskor uvazovali nad kupou starsieho a prerabat, avsak ked sme dostali pozemok bude pre nas vyhodnejsie postavit nove. Uprimne ked som si pozeral ceny domov v regione ktore su v nasom rozpocte velmi si vyberat nemozme, bud velmi zly stav a nasledne nie lacne financovanie do obyvatelneho stavu, alebo vysoka cena. Ale ako som uz pisal mame pekny pozemok, preto chceme stavat domcek kde budeme uzivat volno.
Odpovedať
Profilova fotka
@brano_77 tak jasne to by bola hlupost kupovat nejaky stary ked si mozes novy postavit. Vsak v dnesnej dobe su najdrahsie pozemky a pokial ten mate tak to mate super
Odpovedať
@brano_77 Nepises, Co vsetko mas v plane. Ak predpokladas, ze spravis vikendovy dom, kde treba zaviest elektrinu, septik prip.pripojenie na kanalizaciu, celorocne obyvatelny (zatepleny) so zakladovou doskou, s upravou terenu, oplotenim, min.30m2, tak do 25tis sa urcite nezmestis ani svojpomocne.
Odpovedať
@charlie1980 elektriku, septik a zatepleny lebo chceme ho vyuzivat celorocne, ta suma je za minimalny stav na obyvanie, fasadu, plot, uprava terenu...atd je na postupnu investiciu. Mate niekto skusenosti s tymto typom domu, pripadne na odporucenie realny projekt, alebo ako som uz pisal oplati sa dovoz polsko?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?