O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
16m sirka pozemku, co tam mame postavit?
Ahojte vo spolok, kupili sme s manzelkou 6arovy pozemok ktory ma sirku 16m a dlzku 37,5m. Nevieme s…
megosoft
Pred 9 rokmi
20
Terasove žalúzie
Ahojte vedel by mi niekto poradiť niejaky kontakt ohľadom drevených žalúzii na terasu 😀 ďakujem
zuzmag
Pred 9 rokmi
1
Ako najlepšie obložiť betónové schody v interiéri ?
sú trochu točivé,stupnice sú drevené a podstupnice nedokončené :-( :-|
bambula626
Pred 9 rokmi
2
Ma niekto Classen dub alicante 10mm podlahu?
Dobry den. Najde sa niekto kto ma podlahu laminat Classen dub alicante? Dakujem.
janetka6
Pred 9 rokmi
2
Ako zatepliť členitý základ
Dobrý večer, prosím o radu ako zatepliť základ domu. Nehorí to, no rád by som túto dilemu mal vyri…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Antik
čaute ľudia, chcela by som sa opýtať, či nemáte niekto skúsenosť s Antikom pri zmene bydliska a jeh…
susanne6
Pred 9 rokmi
21
Nevyšiel spád kanalizácie
Ahojte Po dnešku viem že mi nevyšiel spád kanalizácie. To znamená že na vstupe do mestskej kanal…
jan45
Pred 9 rokmi
7
Pripojenie plynovej varnej dosky
zdravím, chcem sa opýtať, kto môže pripojiť varný panel plynový na plynovú prípojku (plynová trubka…
sysell
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Prosim pomozte- zhanam takuto ciernu zamkovu dlazbu
ahojte zhanam takuto dlazbu....nasla som len obrazok a netusim aka firma& ju ponuka....alebo nejaku…
atak77
Pred 9 rokmi
4
Tikkurila ~titan, farba na prekladany strop
Zdravím, niekto kto má skúsenosti s farbou tikkurila titan? Neviete povedať čo urobí náter časom? Ď…
tinuss62
Pred 9 rokmi
1
Hojdacia siet so strieskou
velmi by ma zaujimal nazor na taku hojdaciu siet a este lepsie ci nahodou niekto nema,ci sa oplati.…
lepsy
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
71
Od koho objednať žumpu
Ahojte, prosím Vás poraďte od koho by ste odporučili objednať žumpu v okolí mesta Bytča?
ajkava
Pred 9 rokmi
2
Lepenie tehál TermoBrik
K tehlám TermoBrik je dané lepidlo. Aj keď sa rozmixovalo podľa návodu pri dnešných 30 °C za nenaná…
feju
Pred 9 rokmi
1
Platba stocneho
ahojte, idem po radu,... mame stavbu a vodu platime v mesacnych preddavkoch ... ale odkedy nam vyp…
marsdm
Pred 2 rokmi
23
Sprava zabezpecenia susedneho pozemku
Zdravim, burame stodolu na hranici pozemku. Stodola vlastne deli pozemky. Tu jednu deliacu stenu …
stavbadomu123
Pred 9 rokmi
1
Prístupová, resp. príjazdová cesta
Prosím Vás, je niekde v Stavebnom zákone zadefinovaná prístupová, resp. príjazdová cesta k pozemku,…
dasenka1986
Pred 9 rokmi
1
Nezámrzný ventil Schell Polar
Ahojte, máte niekto skúsenosti s nezámrzným ventilom Schell Polar?
leonardom
Pred 7 rokmi
14
Postel na strope
Ahojte, potrebujem radu....máme malý byt, chceme ušetriť miesto, preto zvažujeme postel na strope. …
lukerto
Pred 7 rokmi
1
2
48
Zamurovanie otvoru pre dvere
Dobry den, pre niekoho asi jednoducha vec, ale ja som to este nerobil. Potreboval by som zamurov…
chrobak7
Pred 7 rokmi
15
Betonovanie venca
Chystám sa na rekonštrukciu strechy dom z kameňa 27x7m, je potrebné betónovať veniec keď tam do ter…
rastototh
Pred 9 rokmi
5
Zatekanie do komina Schiedel absolut
Chcela by som sa s Vami podeliť o moju skusenosť s kominom Schiedel Absolut ktorý sme povazovali za…
beginner7
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
78
Rekonštrukcia vidieckej strechy na obytné podkrovie
Dobrý deň, pred tromi rokmi som kúpil 4km od Detvy starý gazdovský dom 27x7m, steny aj základy s ka…
viktor_vitamin_vransky
Pred 5 rokmi
7
Obehove cerpadlo na 1 zoll zavit
ahojte prosim vas neviete kde by som kupil cerpadlo na 1" zavit musi byt na 1" nie na 6/4 do nejaky…
mig12
Pred 9 rokmi
13
Plynarne - vyjadrenie o pripojke
Dobry den...prosim Vas, vie mi niekto poradit ci potrebujeme nejake vyjadrenie od plynarov ak nebud…
janojozo
Pred 9 rokmi
10
Kúpa sedačky v Košiciach
Ahojte, chceme kupit rohovu sedacku v Kosiciach. Chceme si na nej najprv posediet a vyskusat ju, ne…
kajooky
Pred 7 rokmi
8
Drziak anteny a paraboly a prechod do interieru z plochej strechy
Riesim taky detail a sice ako poriesit uchytenie anteny na plochej streche. Komin nie je, takze zre…
jurajm17
Pred 9 rokmi
2
Hľadám bytového dizajnéra za dobrú cenu v Bratislave
Ahojte, potrebovala by som poradit a odporucit nejakeho dobreho a cenovo dostupneho bytoveho dizajn…
melmel78
Pred 7 rokmi
7
Vodovodna pripojka a plynova pripojka
Dobry den, chcem sa spytat ci na vodovodnu a plynovu pripojku potrebujem stavebne povolenie, ci nes…
bambi91
Pred 9 rokmi
5
Vrták na klieštiny
Ahojte s akým vrtákom vŕtate otvory pre závitovú tyč M12 . Spoj krokva -klieština. Mám hrúbky 22 cm…
jan45
Pred 9 rokmi
9
Projekt Styl Plus od Prodomu
Prosim staval niekto tento RD, co by ste zmenili na tomto projekte. Rozmyslam ako zvacsit kuchynu,…
snowy66
Pred 9 rokmi
21
1
2
…
2043
2044
2045
2046
2047
…