Tip na kvalitného obkladača

Niekto tip na dobrého a kvalitného obkladača Trnavský/Nitriansky kraj? Ďakujem! :)
Odpovedať
@shia aj ja by som rada vedela a aj na maliara.
Odpovedať
@shia ja mozem naozaj oporucit tohto, robil mi chodbu + kuchynu (nejake foto mam v albumoch) a budem ho volat aj na kupelnu este. http://www.obkladackompletazsanity.es...
Odpovedať
@marek_k @shia prosim len tohto nie ... Hoc koho ineho!!! skus aj tu na ms, varga sa vola ... Ten je o mnoho lepsi , losonciho ani za trest ...
Odpovedať
@gorgar tak aj prosim ta napis s cim si mal problem aby ludia vedeli, ty "ani za trest" . Lebo u mna dopredu dohodnuty termin dodrzany, odvedena robota spickova, vsetko dotiahnute do detailu. Ma jasne a prehladne ceny, vsetko je v cenniku na stranke. Dlazba 60x60 kuchyna + chodba, nalepne uplne perfektne s minimalnou sparou, nerovnosti zrovnane bez nivelacky priamo pri lepeni. Obklad nad linku v rozmere 60x100cm ktory sa zrezaval na vysku 55cm. Ja som to najskor chcel ist dat skratit na vodny luc. P. Losonci to odrezal flexou z ruky ako podla pravitka a na mm presne. Lepilo sa to pred montazou linky. Nalepene taktiez na mm presne ako som si zadal a krasne do vodovahy. Zospodu som len oprel prac dosku a zasilikonoval. A to je dole ta rezana hrana. Z mojej strany maximalna spokojnost. Mozem len odporucit.
Odpovedať
@marek_k nechce sa mi pisat velmi detaily, je to na dlho... len k tym prehladnym cenam ... kachlicky dlazba 18x18 - podla cennika to mala byt obyčajný obklad + dlažba + špárovanie - je tak ? 10 eur / m .. cez telefon to bolo tolko ako prisiel a videl realne kachlicky uz to bola cena dvojnasobna .. lebo ze kachlicky su priliz male :) som sa musel smiat ... za velke si uctuje viac , za male este viac :) --- takze to bolo 20 eur / m2 ! -- tolko k jeho cenniku ... s transparentnostou to ma na mile daleko ... lutujem ze som ho neposlal prec hned v prvy den , bohuzial som bol v pozicii ze som chcel byvat co najskor , a dalsi dobry obkkladac mohol az o 3 mesiace ... pred zacatim prac som chcel od neho ako tak finalnu kalkulaciu .. aby som sa vyhol tomu ze na konci ma prekvapi dva krat takou sumou .. ako som zistil , robi to bezne ,.. aj tu na ms su ludia ktorim to spravil .. ale k tomu som ho donutil nech mi da cenu dopredu .... a aj tak bolo :) vykrucanie, ze to je krive a podobne ..hned tam nahadzoval vyrovnanie nerovnosti podkladu od 3 mm, pritom mur bol ako alabaster rovny :) ked som mu na dvojmetrovej vodovahe ukazal ze tam nie je milimeter rozdiel , tak mi povedal ze mi nauctuje polovicu plochy vyrovnania ! :) obkald sme mali tiez 60x60 ... pracu este ani nezacal a uz pytal peniaze .. pricom som sa s nim hodinu hadal ze mu zaplatim za material a pracu az ked to vsetko dokonci ... ani pocut ... pocas toho ako to uz robil som si zistoval referencie a ver ze je dost ludi co ho nie tak chvali ..., tak ja uz som nemal velmi na vyber a som ho to nechal velmi velmi draho dokoncit ... sprchovy zlab som mal osadeny.. povedal ze je to zle a zbural to a osadil znova .. 66 eur si za to nauctoval, pricom ten zlab osadil presne tak isto ako bol :) ale ako vravim, je to za mnou , urcite ho neodporucam nikomu za jeho pristup .. pracu ma ako tak dobru .. urcite nie vynikajucu , videl som uz aj lepsie spravene ... a aj na nasich kupelnach najdem zopar chyb ... a to ako sa sprava ku svojej zene , ako na nu ziape, ze susedia sa ma pytali co to mam za kretena majstra .. som fakt nechapal ... hold ale kazdy sme neaky ... nech podnika chalan , neprajem mu nic zle ... ale urcite ho v zivote nikdy nikomu neodporucim ... je tolko lepsich majstrov obkladacov .. ja som mal na majstrov stastie pocas stavby , len tento jeden sa vymkol dobremu priemeru :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa je ten cenník presný a jasný.Ak si niekto myslí že lepiť dlažbu 600x600 mm na podklad krivý 3 mm je normálne .Tak potom je normálne aj to, že budú dlaždice voči sebe trčať 3 mm.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?