Stabebne povolenie a podpis primatora.

Stavebne povolenie moze byt vydane ale primator ide na 2 tyzdne na dovolenku.... Je nejaky legalny sposob, kto v tomto pripade zastupuje primatora a moze to namiesto neho podpisat? Dalsie dva tyzdne ..... :((((
Odpovedať
Profilova fotka
to je ešte dobrý stav,keby nebodaj umrel,tak ho už nedostanete nikdy. Aj mesto prestane platiť faktúry cez dovolenku, svetlo prestane svietiť,Ale pevne verím, že Vášho primátora niekto zastúpi, iba ak by chcel primátor ušetriť a nedá peniaze na zastupovanie.
Odpovedať
Profilova fotka
A funkcia zástupca primátora je iba honorarna?
Odpovedať
@ivantausk Ahoj. Jenom Bůh je nenahraditelný. Ale i ten má na zemi spoustu zástupců. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@jan45 nuz, keby zomrel, tak sa postupuje podla eskalacnej matice a zastupca ho plne nahradzuje... Problem je, ze je stale vo funkcii a teda je ta povinnost na nom. Alebo mas nejake relevantne info, ze to smie spravit aj zastupca? Nejaka norma?
Odpovedať
@jankazb velmi dobra otazka. Mas nejaky legislativny zdroj, ktory ukazem ludom na stavebnom urad, ze to moze podpisat aj niekto iny?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk nemam a predpokladam že ani na úrade nemajú. Ale logicky by to zmysel dávalo, nie? Ja by som to minimálne skúsila a v prípade protestu naopak skúsila pytat niečo kde sa píše že nesmie ako zástupca podpísať.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk (5) Starosta je štatutárnym orgánom obce. Starosta môže rozhodovaním o právach, právom chránených záujmoch alebo povinnostiach fyzických osôb a právnických osôb v oblasti verejnej správy písomne poveriť zamestnanca obce. Poverený zamestnanec obce rozhoduje v mene obce v rozsahu vymedzenom v písomnom poverení. Zákon o obecnom zastupiteľstve
Odpovedať
Vdaka @jankazb a @jan45
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 a čo potom robí zástupca, ak je starosta v praci a vyslovne ho nepoveri konkrétnymi úlohami? Ideálna funkcia v štátnej správe tusim. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb v mnohých obciach sa dá opýtať, čo robí starosta.
Odpovedať
Ja nechapem, preco primator podpisuje osobne taketo veci.... Nech je to hoc i len 500 stavebnych povoleni rocne.... Ak by si mal co i len spravu precitat, tak ich je 500..... Nehovoriac o tom, ze su ich tisicky, lebo nie len domy sa stavaju.... Nema to zmysel....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?