Škáry na nosnom murive

Profilova fotka
Ahojte, vedel by mi niekto poradit cim by bolo najlepsie vyplnit skary po muraroch na hrubejs tavbe? Najhorsie je ze niektore su velmi male a neviem sa tam dostat lepidlom. Je na to vhodna pur pena? Ci existuje nejaky iny material?
Odpovedať
@piti255 uplne jednoducho to z vonku pretri klebrom, to uplne staci
Odpovedať
Ja som daval pur penu a na to zvrchu kleber
Odpovedať
Nam zatierali termoomietkou. Tusim..
Odpovedať
@piti255 my sme zatierali Vysprávkovou maltou od ytongu, musí sa s ňou ale pracovať rýchlo, pretože rýchlo schne
Odpovedať
Profilova fotka
@cvoky8 Dnes mi radil jeden dost zazraty clovek do takychto veci v jednych stavebninach, ze to mam vypenit nizkoexpanznou penou aby mi to nevyslo mimo skary. To by malo stacit. Ak by mi to vyslo von je to treba zial orezat cim sa porisi struktura a v takomto pripade je potrebne "zacistenie" lepiacou maltou, lepidlom atd...
Odpovedať
@piti255 ono ide o to ze ake su tie medzery velke(ja mam rake ze je tak 2-3mm) tak tam.tazko streknes.penu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@cvoky8 No praveze dnes som si kupil pistol na ktoru sa da dat este plastova nasada a na take medzeri to vizera v pohode. Tiez som si myslel ze s tou pistolou to nepojde, ale s tou nasadou snad....Zajtra to asi budem robit tak ti dam vediet ako to slo.
Odpovedať
@piti255 oki, aj to odfot, chcel by som.to vidiet
Odpovedať
Profilova fotka
@cvoky8 Cau, tak uz mam zapenene co bolo treba. Zatial to nemam odfotene, robili mi plyn, bolo treba robit vykopy atd. Uplne som zabudol pofotit to. No nieje to najhorsie. Sem tam mi trochu vytlacilo penu ale to nevadi, ked sa bude zateplovat polystyren to skyje. Drobne vycnelky by nemali vadit. Pouzil som nizkoexpanznu penu.
Odpovedať
@piti255 ja to este musim tie velke.diery dopenit, ostatne som zatieral lepidlom, pozri moj album ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Mas to pekne pozatierane. Ja som robil podobne ale s penou. To co trochu pretrca sa neskor zalozi polystyrenom. Nevies mi poradit ohladne vstupnych schodov? Neviem toho vela najst na nete. Nejaka inspiracia by bodla...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?