Biokrb

Zdravím , bývam pri TT, niekto šikovný , kto by vedel vytvoriť konštrukciu okolo biokrbu zo sadrokartona, prípadne iného materialu, alebo či viete o niekom kto by to vedel zrealizovať? Prihadzujem foto -taka predstava približne.
Odpovedať
tu také niečo robia: http://www.promoteus.sk/promoteus/esh... podľa mňa je to ale zbytočné drahé, a určite by si našla aj nejakého zručného majstra, čo by to zvládol za polovicu ceny.
Odpovedať
@katpox nasli si uz niekoho kto to robi? iste obdobie som tie biokrby pozeral, ale pride mi to len napodobenina krbu, ktora ma od realneho krbu na mile daleko :-S
Odpovedať
@prohibit Ty vole, že 219 Eur ... Bez povrchovej úpravy... Veď to neni normálne. Materiál je tam tak za 20 Eur, 30 nech nežerem :D Toto Vám musí spraviť hociaký sádrokartónista za pár desiatok eur ...
Odpovedať
no mne vraveli majstri, ktorým som volala, ceny od 200 - 250, až mám chuť sa vykašlať na krb, bohužial kúpený a streliť ho na neete.. Rátala som s tými pár desiatkami..
Odpovedať
Profilova fotka
JA som si to spravil sam a pritom som nic take predtým nerobil. :)
Odpovedať
Ja mam bio krb za 100e a moc ho ani neviuzivam.Lebo ked cez zimu si prekurim sice je to pekny ohnok a teplo ale potom musim vetrat lebo mne trn lieh smrdi .Sice predavaju aj vseliake vone do toho ale ja som to este neskusala aj ho mam kupeny ale uz ho ani nepouzivam moc ale zase to mam ako pekny doplnok na stene v byte.Tak asi tolko a moj nazor na bio krb.
Odpovedať
Profilova fotka
@katpox vysekaj dieru do steny a potom oblozit kameňom,ja to tak mam
Odpovedať
no my máme sadrokarton a za tym je múr a sekať sa do toho nedá, by to bol problém.... ja ho mám tiez kúpený za 100 €, a sme ho nakoniec zavesili, on je original závesny na sadrokarton... máme rekupuláciu, vetranie máme zabezpečené a tiež je to dosť veľká miestnosť prepojená ešte s chodbou a kuchynou, pebu veľmi pekné obležené , ja som to už obkladania nakoniec vzdala a teda je už zavesený na saddrokartone.
Odpovedať
Profilova fotka
@katpox ja by som na tvojom mieste viac pozerala na kvalitu ako cenu. Mm je hasic a uz niekolkokrat boli hasit poziar bytu sposobeny biokrbom :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@katpox ani mne sa nechcelo sekat do panelu, to by bola riadna otrocina tak to mam spravene sadrokartonom ten vystupok a na tom je ten kamen.
Odpovedať
Profilova fotka
@srlinka jasne ved to je normalne, ze to pachne. Znamy ma biokrb a podla mna to nestoji za nic. Pretoze kuri kuri, konecne zacne trosku citit nejake teplo a on musi otvarat okna, lebo smrad mu vadi. Takze toto by som nechcel :)
Odpovedať
@sango Mas pravdu.Ale jeden cas to hrozne letelo amne ho deti kupili pod stromcek lebo sa my to paci ale nevadi je to v obyvacke na stene a mam pekny doplnok na stene Sak tych 100e dneska neni peniaz a ja mam peknu vec v ktorej si obcas cez zimu na silvestra prekurim a mam pekne 3 ohniky na ktore sa kukam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sango Aeste ja mam do toho taku malu vonu ktoru si vylejem do toho liehu.A potom my to pekne vonia.Ale je to aj tak draha parada lebo lieh stoji niake euro a vona tiez.Tak to je moj nazor na biokrb.Ale vsetko ma niake vyhody a nevyhody.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
A moze ist biokrb do sadrokartonu? Nevadi to teplo tomu sadrokartonu? My to chceme tiez len viacmenej esteticky a lameme si hlavu ako to spravit
Odpovedať
@mravvcek zaves krb na stenu a máš pokoj
Odpovedať

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?