O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Svorky na naťahanie elektriny
Ahojte, chcem sa spýtať, či existujú nejaké svorky, resp. netuším ako to nazvať, ktoré by dokázali …
jakobito
Pred 9 rokmi
1
2
49
Záhradný systém na polievanie
Potreboval by som radu aké čerpadlo zvoliť, resp. ako vyriešiť polievanie z nádrže na dažďovú vodu.…
mirec1
Pred 9 rokmi
7
Kedy izolovať strop....?
v akej fáze výstavyby je najlepšie začať s izoláciou stropu....? máme urobený drevenný záklop... za…
mirkasasikova
Pred 9 rokmi
9
Plynár Bratislava
ahojte, viete mi poradiť nejakého dobrého plynára v Ba? Potrebujem súrne zapojiť novú plynovú dosku…
iwet25
Pred 9 rokmi
1
Máte niekto stropný ventilátor so svetlom?
Ahojte. Chcela by som vedieť váš nazor na stopný ventilátor so svetlom. Dosť zvažujem kúpu len sa b…
janohano
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
71
Vyústenie kanalizácie - presuvka
Zdravím všetkých. Chcel by som sa opýtať na kanalizačnú presuvku. Kanalizačné vyústenie mám nad d…
sencor
Pred 9 rokmi
3
Realizácia prípojok pred vydaním stavebného povolenia?
Mám podanú žiadosť o vydanie stavebného povolenia dúfam že za dva týždne bude. Môžem realizovať as…
meggy2806
Pred 6 rokmi
15
Izolácia terasy
ahojte. chcem sa poinformovať - je nutné dávať na terasu hydroizoláciu? ak áno prečo? myslím, že k…
peto99
Pred 9 rokmi
7
sponzor fóra
Drevo a dosiahnutie starého vzhľadu
Ahojte, som tu len chvíľu, tak neviem presne, či pridávam do dobrej diskusie. Chcela by som si nam…
monikazajacova
Pred 9 rokmi
8
Krytina roeben
Čaute priatelia, chcem sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti so strešnou krytinou značky roeben?P…
nataschaba
Pred 9 rokmi
1
VYSTAVBA PLOTU
Dobry den, hladam realizacnu firmu, pripadne zivnostnikov na vystavbu plotu z DT tvarnic, nebranim …
mkojtal
Pred 9 rokmi
5
Prosím o pripomienky k pôdorysu domu
Poprosim o konstruktivne postrehy k podorysu domu. Idem stavat druhy vacsi dom. Sme 5 clenna rodina…
branik00
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
5
6
180
Ploty
Recenzie, popripade aky typ betonoveho plotu si dat,dakujem
jankazb
Pred 9 rokmi
9
Drevena sekčna garažova brana
Mate niekto drevenu sekčnu gar. branu? Ake sa iz.vlastnosi takejto brany?
milanista
Pred 2 rokmi
22
Elektromerový rozvádzač
Ahojte, nemáte niekto odkaz na obchod alebo výrobcu elektromerového rozvádzača, ktorý by mal hneď v…
peterkob
Pred 9 rokmi
3
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu...nevedeli by mi niekto poradiť stolára v NM alebo okolí?
Konkretne by šlo o kuchynskú linku.
zita19
Pred 9 rokmi
2
Správa bytového domu( 8 bytových jednotiek )
2ročná novostavba( žiadny úver ) ,všetky sú v os.vlastníctve - každý byt má svoj plyn.kotol-kúren…
lifelike
Pred 9 rokmi
3
Projektant- Nitra
Dobrý deň, vedeli by ste poradiť nejakého schopného projektanta, s dobrou cenou ? Ďakujem.
jajaaja
Pred 7 rokmi
19
Tepelné čerpadlá
zdravím vás viete mi poradit a odporučiť tepelne čerpadlo vzduch voda 9kw do novostavby ? ďakujem …
toky1
Pred 3 rokmi
1
2
59
Potvrdenie o nakladaní so stavebným odpadom
Poradte akú formu má mat potvrdenie o nakladaní zo stavebným odpadom,kedže žiadny odpad nemám....ze…
durisovajana1
Pred 8 rokmi
19
Vstavaná rúra s pyrolýzou
ahojte, viete mi poradiť, ktorú vstavanú rúru kúpiť? Aká konkrétna značka, číslo je naj? Je pyrol…
1ivanka1
Pred 8 rokmi
23
Kto ma a ake skusenosti s plotmi
Kto ma a ake skusenosti s plotmi?
topvideo
Pred 9 rokmi
13
Čo doplniť alebo ubrať v tejto obývačke?
stale mi tam nieco chyba,neni to proste ono, mam rada hnedo biele kombinacie, aby to bolo troska aj…
zuzkazuzicka
Pred 9 rokmi
15
Samonosné schody2
Mate niekto skusenosť so samonosnými schodmi?Aku firmu odporucate? Najlepšie v Trenčianskom kraji.
24monika11
Pred 9 rokmi
1
UPC TV+Internet 27,80 eur mesačne
Z dôvodu sťahovania postúpim službu UPC TV+Internet za 27,80 eur mesačne. Viazanosť do 02/2017. Akt…
eeffka
Pred 9 rokmi
17
Plynová varná doska s wokovým horákom alebo bez?
Prosím napiste skusenosti.Využívate wokový horák na varnej doske? Ja som taku varnu dosku mala na…
milan589
Pred 9 rokmi
4
Aky plot zvolit
Dobry den, aky plot by ste zvolili pri dlzke 2x60m a zadna sirka 20 metrov,klasicky betonovy alebo …
kralic
Pred 9 rokmi
2
Pripevnenie pergoly o krokvy krovu
Ahojte, chcel by som zastrešiť terasu 3x4m, na ktorú sa vstupuje z obývačky. Bolo by možné prichyt…
noclaf
Pred 9 rokmi
6
Poradenstvo pre svojpomocnych stavitelov
Ahojte, napadla mi jedna vec - mnohi sa snazia svojpomocne si postavit domcek. Ja som sa obratil …
petospaleny
Pred 9 rokmi
3
Chodník okolo domu.
Prosím Vás, mám robiť chodník okolo domu s kameňmi pri sokle alebo len chodník. Ako je na obrázkoch…
asogi
Pred 9 rokmi
31
1
2
…
2039
2040
2041
2042
2043
…