O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vymena elektromeru
Dobry den / Ahojte, s priatelkou sme sa stali majitelmi starsieho rodinneho domu, klasicky sedli…
petka456
Pred 9 rokmi
7
Odtok v sprchovom kúte
Ahojte, potrebovala by som radu. Prerábame byt a rozmýšľame že by sme si v kúpeľni urobili sprchový…
dedo758
Pred 9 rokmi
3
Benátsky štuk, Bratislava - skúsenosti a majster
Ahojte, chcem sa spytat ci mate niekto skusenost s tymto typom farby. viete mi odporucit nejakeho m…
lucuskaaa
Pred 4 rokmi
7
Bungalov 167 od prodomu
http://prodom.sk/?p=projekty&project=163&PHPSESSID=9145fd4a2764e0cd39d6b81a3e9118ca Dobry den ch…
danginko
Pred 9 rokmi
11
Revízny otvor bleskozvodu
dávali ste fasadnu omietku aj na revizne otvory bleskozodu? nejake foto prosím
gashtaan
Pred 9 rokmi
3
Ratanové stoličky v jedálni.... áno či nie?
Prajem pekný deň. Máte niekto skúsenosti s ratanom v jedálni? Odporučili by ste? Ak áno, kde ste ho…
zannusienka
Pred 9 rokmi
1
2
35
Osadenie postrekovaca pri obrubniku
Mozno hlupa otazka, ale chystam sa robit zavlahu a neviem sa rozhodnut do akej vysky voci obrubniku…
pomiuk
Pred 9 rokmi
19
Podarilo sa vam vynat z podneho fondu viac ako povoloval Uzemny plan
Prosim o radu, mam zahradu v extravilane parcela registra C. Podla platneho uzemneho planu je mozne…
izuuzi
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Rektifikovana dlazba
Caute chcem sa opytat ci ma niekto polozenu rektifikovanu dlazbu v obyvacko kuchyni a kolko mm ma s…
majkoj
Pred 9 rokmi
3
Položenie strešnej krytiny
Nebudem to račej ani komentovat, takto mi zanechali položenu plechovu strechu!!
beginner7
Pred 9 rokmi
21
Hluk z povaly pri vetre
Viete niekto prosím poradiť, čo by mohlo spôsobovať prenášanie hluku z povaly pri otvorených oknách…
driver123
Pred 9 rokmi
7
Co by ste zmenili na kuchyni
Dali sme si naprojektovat kuchynu.chladnicka vedla spajze,truba,mikrovlnka a varnadoska a digestor …
mischell0110
Pred 9 rokmi
29
Máte niekto skúsenosti s plechovou strechou od RUUKKI?
Ahojte, neviem ci uz sa to tu rozoberalo alebo nie. Ale mam v plane vymenit staru eternitovu strec…
jankazb
Pred 9 rokmi
4
Zmena dispozicie rodinneho domu
Nemenili ste dispoziciu domu takehoto nejakeho vzhladu? Narychlo som to nacrtla,rozmery nie su pres…
sysell
Pred 9 rokmi
7
Zateplenie strechy na šope
Zdravím.mám starú šopu do ktorej pri daždi zatekalo,Tak som zhodil krov a dal na strechu dve vrstvy…
registrovany
Pred 9 rokmi
8
Kde sa dá kupiť lacný trapezový plech hoci aj z Poľska smer Krosno?
Dobrý, potrebujeme lacný trapezový plech na chalupu na zastrešenie terasy 3x3m + 8m žlabu a odkvap …
bibad81
Pred 9 rokmi
1
Sčoho spraviť stenu?
Ahoj.Potrebujem radu.Ideme prerábať obývačku s kuchynou.Chceme dať dve miestnosti dokopy a z obývač…
katrin21
Pred 9 rokmi
3
Aké úrady treba vybaviť?
Ahojte, kupujeme dom a v dohľadnej dobe by sme mali podpisovať kúpnu zmluvu. Viete mi niekto poradi…
som_ponorka
Pred 9 rokmi
1
Nemáte nejaký zaujímavý tip, čo na stenu do obývačky?
Ideme maľovať obývačku a jedna stena je zvnútra zateplená polystyrénom, na tom sieťka a cleber, ale…
catscan
Pred 9 rokmi
27
Renovácia schodov
Ahojte, prosím o radu ako zrenovovať drevené schody. Viem, že ak ich chcem namoriť na inú farbu, m…
linlex002
Pred 9 rokmi
6
Špinavá škridla od brusu
Dobrý deň, má niekto skúsenosť so škridlou, ktorá je napriek dažďom a niekoľko krát umytou vápkou, …
originalx
Pred 9 rokmi
23
Doizolocanie pivnice
Zdravim Vas ludia. Mam otazku, potrebujem doizolova podlahu pivnice pod DT je penetrak a ipa, do pi…
cvoky8
Pred 9 rokmi
10
Zoškriabať omietku z panelu v panelaku?
Dobrý deň, zaujímalo by ma, či niekto zoškriabal omietku zo stropu v panelakovom byte? Chcela by …
zita19
Pred 9 rokmi
27
Zoškrabal niekto omietku z panelu v panelaku?
Dobrý deň, zaujímalo by ma či niekto zoškriabal omietku až na panel v panelákovom byte. Chcela by…
eeffka
Pred 9 rokmi
7
Montáž kuchyne IKEA
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či náhodou neviete v akých cenách sa pohybuje montáž kuchynských liniek…
jaroonkel
Pred 9 rokmi
1
2
51
Murár Myjava
Potrebovala by som zohnať murára na vystavanie múrov po veniec. Viete poradiť niekoho spoľahlivého?…
lenkanemcekova
Pred 9 rokmi
1
Umiera mi trávnik - prosím o radu
Ahojte. Na jar som zakladal nový trávnik. Navozil som cca 30 cm kvalitnej ornice, vyrovnal, zasial…
sissik
Pred 9 rokmi
1
2
37
Ako napojiť podlahovú vpusť na existujúcu podlahovú trubku?
Ahojte, včera som kúpil v OBI podlahovú vpusť, túto: https://www.obi.sk/decom/product/Odtok_do_dvo…
megosoft
Pred 9 rokmi
5
Námietka zaujatosti. Voči komu smerovať?
Voči komu smerovať námietku predpojatosti podľa §9 Správneho poriadku? Voči starostovi obce, ktorý…
draik
Pred 9 rokmi
3
Refinancovanie hypoteky s navysenim uveru
Ake mate skusenosti s refinancovanim HU, chceme refinanacovat s navysenim z Prima banky, ma niekt…
kokocahlava
Pred 9 rokmi
7
1
2
…
2037
2038
2039
2040
2041
…