Poradenstvo pre svojpomocnych stavitelov

Ahojte, napadla mi jedna vec - mnohi sa snazia svojpomocne si postavit domcek. Ja som sa obratil na stavebnu firmu, s ktorou som velmi spokojny, dom je hotovy, prave sa ideme stahovat. Pocas vystavby sa na mna obratilo kopec kamaratov, aby som im u mojej firmy zistil to alebo ono, takze som obcas stavbyveduceho poslal ku kamaratom ako "poradcu". Keby som si isiel svojpomocne stavat ja, urcite by som privital taketo rady od profesionala, teda cloveka, ktory uz peknych par domov postavil. Preto nasledujuca otazka - mali by ste zaujem o nejaku mensiu neformalnu konferenciu, zameranu na poradenstvo pri svojpomocnej vystavbe? Nieco formou seminaru kde by zastupcovia stavebnej firmy/firiem odprezentovali svoje poznatky na rozlicne temy a venovali sa aj priamemu odpovedaniu na otazky, zaslane mailom, pripadne polozene priamo na seminari? Nemam teraz na mysli promo akciu vyrobcov materialov, ale seminar s radami pre tych, ktori chcu svojpomocne stavat, ci tych, ktori uz stavaju. Dik za vyjadrenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@petospaleny za mňa áno. Len si to dosť dobre neviem predstaviť. Veď tu sa stavajú asi všetky druhy stavieb. Ja vždy v dobrom závidím,staviteľom napr.prímorských domov. Tam je všetko jasné a netreba nič vymýšľať. Napr.strechu majú všetci rovnakú a basta. A u nás? Plech,betón,hlina,šindel,lepenka,fólia 😊 :-)
Odpovedať
@poliacik321 Dík za reakciu. Nemám ešte celkom doriešený koncept, najprv by som rád zistil, či by bol záujem. Keby sme niečo takéto riešili, určite by som najprv mailom zozbieral okruhy tém a otázky, pri dnešných technológiách je to pohoda :) No nemá zmysel niečo organizovať kým nebude aspoň pár desiatok záujemcov, preto tento prieskum.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?