Čo doplniť alebo ubrať v tejto obývačke?

stale mi tam nieco chyba,neni to proste ono, mam rada hnedo biele kombinacie, aby to bolo troska aj tak utulne , dakujem pekne za nazory :-D
Odpovedať
ahoj, vidim ze ides do zltej a takej olivovej, ja by som mozno dala malinky, ked aj okruhly koberec pod tv stolik v zltej farbe napr. v ikei maju taky a vyrazne zlte zavesy, alebo potom len zavesy - tie by to 100% ozivili plus vyhrat sa s roznymi vankusikmi na gauc - biela, zelena, zlta, napisy nejake ... skus pozriet na bonami, teraz som tam objednavala po 6e obliecky velmi pekne vselijake odtiene ...
Odpovedať
to kresielko vzadu je moc potrebne? :-) pride mi to trosku uz prepchane... napr ked pride navsteva a bude tm viacej ludi... 8-) ale inak super ;-)
Odpovedať
Isto doplnit zavesy, to zutulni...
Odpovedať
Profilova fotka
Súhlasím so žltým kobercekom a závesmi, nápisy nie, mne to uz pride otrepané. Ta TV stena nemá chybu je perfektná cela.
Odpovedať
celkovo to nie je zle, ked vsak chces radu, tu je: zavesy urcite ako prve. podruhe by som vymenila koberec za nejaky zivsi jednofarebny a ineho tvaru, resp. inak ho umiestnit do priestoru, smerom k televizoru, takto je to take trochu strohe, neprirodzene. najlepsie zladit koberec s novymi zavesmi a par doplnkami. vankuse, vaza... mali by to byt trosku vyraznejsie farby. osobne si tam predstavujem nejaku okrovo zltu. ako tretie hm ta tv stena je pekna len mam pocit ze je tam nieco navyse akurat neviem prist na to co. takze by som ju trochu preriedila. bud posledny stolik vpravo by som odsttanila alebo aj tu poslednu skrinku navrchu. a vyuzila to miesto na zvyraznenie dekoracie.
Odpovedať
Profilova fotka
určite závesy :) pak koberec, tie kvety zmenit im usporiadanie..(alebo nechaj len pár) teraz je to take rozhádzané , niečo vysoké niečo nízke.....A tiež sa treba zbavit tejto tendencie :...aby nebol holý kut tak tam dam kvet...toto je klasicky pretrvavajuci nazor vo väčšine domácnostiach...ale nie každý kút si pýta hned dekoráciu...a este nejake svietidlo z plafónu..možno trolinka aj nižšie do interieru ho dat :)
Odpovedať
Profilova fotka
zlty koberec, paradne zavesy a vybavene. Nie je tam moc co toho vymyslat, aj ked tie kvety pri telke ma celkovo nejako rusia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz ten koberec co tam mate by som dal prec. Volil by som radsej nejaky bledsi, ktory trosku pomoze k presvetleniu miestnosti
Odpovedať
Biely koberec miesto toho co tam mas. Kvety na parapetu a bude to ok!
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som v prvom rade premaloval stenu za televizorom. Posobi to na mna prilis tmavo a zbytocne to tau sychravu naladu dava celej obyvacke
Odpovedať
Profilova fotka
Pre mňa je to celé trochu tmavé. Aj keď sama o sebe tá tv stena je pekná, ale veľmi mi tie farby k sebe nejdú (stena, podlaha a gauč). Neviem, či by som pridávala ďalšiu farbu, čo sa týka závesu a koberca. Aj keď správny bledší koberec by to mohol trošku rozjasniť. Stenu za tv by som možno trošku viac zladila k tej miestnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, olivová farba steny sa hodí ku podlahu - obidve sú teplé odtiene, ale k týmto farbám sa trochu menej hodí tá biela TV stena. Stena je síce pekná sama o sebe. Tak buď vymaľovať stenu inou farbou, alebo vybrať doplnky tak aby pekne ladili - doplnili tú olivovú stenu... možno v odleskoch kovu (zlatá, medená), alebo vo výraznej limetkovo žltej. Koberec by som dala preč a možno vymenila aj gauč(nech je v inom štýle - nech ladí ku tomu kreslu..,len v jednej farbe a na neho pekné rôznorodé vankúšiky...viacej doplnkov...celé to zjednotiť v jednom štýle.
Odpovedať
Článok sa načítava...
nechal by som to tak ako to ide. páči sa mi to.
Odpovedať
Tazke ale svetle zavesy a ten koberec posun trochu viac smerom k telke nech nieje v linii s gaucom a hotovo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?