Uver na bývanie slsp bez poplatku spracovatelskeho

Dobrý den s priateľkou sme minulý týžden riešili úver kde nam ho aj schválili, zajtra máme ist podpísať zmluvy, tento mesiac nabehlo na ich stránke že uver na byvanie je bez poplatku tak máme narok bez poplatku alebo musime zaplatit poplatok ked sme to žiadali minulý mesiac kde ešte nebolobez poplatku.
Odpovedať
Logika mi kaze, ze podmienky na Vas platia take, ake su platne v den podpisu zmluvy. Osobne si myslim, ze ajkeby nie, tak je na trhu taky pretlak, ze Vam banka ustupi, staci naznacit ze viete ist aj inam. A banka to dobre vie, ak ste presli ich skoringom, prejdete aj inde:-) Takze smelo - ide o Vase peniaze.
Odpovedať
Ved aj mne to pride logicke že ked zajtra podpiseme zmluvy tak by to malo byt bez poplatku kedže tak maju teraz, ako postrasit možem že inde ale zase už su porobene znalecke ich bankou atd, uvidím zajtra v banke.
Odpovedať
@peton24 Ahoj.A kolko vam dala banka lebo aj ja by som chcela od ssp.A aky urok a kolko preplatite a na kolko rokov.A ci ste aj niecim rucili domom alebo bytom.Ak ti to nerobi problem tak my napis .A ak hej tak my daj do posty.Diky.
Odpovedať
1,59 pri 5 rocnej fixacii 1,49 nukali pri ročnej rucime kupovanym domom a rodicovskym bytom,hypo 110, na 30 rokov, splatka 384 eur poistenie 32 eur. chceli sme aj pre mladych ale ja už mam 36 a obaja musia mat 35 min sa mi zdá.
Odpovedať
1,59 je fajn na 5 rokov. Ta poistka je podmienka? Lebo to je celkom slusne navysenie. Ako nebojte sa poplatku, kompetenciu dat vam 100% zlavu ma riaditel pobocky, staci troska zatlacit:-)
Odpovedať
ved tlacime :) tak tych 30 eur radsej dam čo ked ma pojme niekam aspon nebudu dlhy ak by nebola poistka ten urok by ovšem nebol asi taký
Odpovedať
@peton24 Skuste si tu poistku dat nacenit inde. Len pre dobry pocit...
Odpovedať
@peton24 tych 32€ za poistenie zahrna co?
Odpovedať
1,45 % na 5 ročný fix. 8-) Ešte stlačiť niekoho na poistke.
Odpovedať
@mandy552 no to zahrna to že ked napriklad zomriem tak poistovna vyplati uve,r kym neprebehne napr dedicske konanie sa platia vtedy len uroky banke, kedže sme brali spolu, to plati spoludlžnik tj. priatelka atd, tak včera sa podarilo vybavit aj bez poplatku treba len postrasit a razdva to ide. tu poistku som nechal ale nieje problem to zmenit časom, len ci tam nieje potom sa mi zda poplatok 150 eur za zmenu zmluvy nie som si istý, a už som nemal čas na to a nechal to tak. Celkový čas cca vybavenia hypoteky bol: tyžden kym prebehli 2 znalecke, potom schvalenie uveru 1 den, priprava zluv 1 den, do tyždna po navrhu na vklad kedy už bude plomba banka uvolnuje peniaze na zaklade zmluv.
Odpovedať
@peton24 inak poistenie "smrt klesajuca" ktore kopiruje zostatok hypo sa da v pohode vybavit uz od cca 15€ mesacne .... hlavne nie cez banku ;-)
Odpovedať
@peton24 Ahoj prosím ťa a to si mal v SLSP? My ideme zobrať 120 000€, dávajú nám úrok 1,79% -fix 5 rokov, doba 30 rokov a mesačná splátka 436€, v tom už máme aj hypotéku pre mladých na 50 000 €. Takže z tvojim porovnaním si myslím, že nám dali dosť nevýhodnú ponuku na to, že je tam rozdiel o 10 000€ na výške úveru.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1.59 som mal pri 5ročnom fixe, záleží asi aj od bonity klienta a ja som to riešil priamo s riaditeľkou banky,rucilo sa domom aj rodičovskom bytom. nakoniec mi neuznali poistku tak uver nieje poistený a úrok bude zrejme teraz 1.61. ked som si to zratal tak 12 tis za poistku za 30 rokov to radšej dam do uveru a co sa ma stat sa stane no :)
Odpovedať
Ja mam vo VUB 1,69% fix na 6 rokov, tak ako vidim nakoniec nic moc podmienky. A to mam LTV blizko 50%. Ani za toho boha mi nechceli spravit ponuku mimo oficialnej kampane.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj treba mať hlavne čas na vyjednávanie nám dali slsp 1.49% fix 5 rokov bez poistenia hypotéky a to sme brali americkú a áno veľa spraví bonita klienta ale každopádne treba mať dobrého poradcu a ten musí na banku tlačiť čo to dá!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím vás trocha mimo tému ale môže ručiť niekto kto sám spláca úver hypotéku?
Odpovedať
Tie poistky si poriadne prestudujte lebo nie je to tak ako tu pisete. Ak su ziadatelia o hypo manzelsky par a jeden by zomrel, tak poistovna vyplati max. 1/2 zostatku z hypo, druha zostava na krku druheho ziadatela. Niektore banky mali v minulosti aj produkt poistenie necschopnosti splacat kde v pripade choroby ci straty zamestnania poistovna hradila splatky za ziadatela max. avsak 12 mesiacov. Takze apelujem na vsetkych poriadne precitat poistne podmienky lebo ak sa nieco stane plati to co je v zmluve a podmienkach nie to co povie pani pri prepazke. Lebo potom opat vsetok hnev bude na poistovnu a pritom je to iba zavadzanie predajcu a slepa dovera klienta.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?