O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kontakt na stolára z Poľska
Že vraj nie je problém-stolár z Poľska príde zamerať vstavané skrine, dvere, obložky -privezie mat…
julius_babic_st
Pred 3 rokmi
7
Fasádny obklad vinylové dosky?
Dobrý deň, nájdem tu firmu ktorá sa zaoberá fasádnym obkladom tohto druhu ? Ďakujem Potreboval by …
lordkofola
Pred 3 rokmi
1
Prevrtany kabel - zem
Dobry den. Podarilo sa mi pri vrtani do obkladov v kupelni narazit na elektricke vedenie. CYKY 3x2.…
kejsix
Pred 3 rokmi
6
Sprchový set :)
Zdravim odkiaľ ste kupovali podomietkovy set do sprchy ? Ďakujem
majcco
Pred 3 rokmi
5
Kurenie -energia zo zeme
Ahojte, Idem stavat sopu 12m2 a rozmyslam ci by sa neoplatilo zakopat do 1m hlbky trubku na vodu,n…
abobo
Pred 3 rokmi
3
Dom 35m2 do 10 000€
Zdravim, byvame s frajerkou v podnajme uz 3 roky no chceli by sme si na rozbeh postavit svojpomicne…
jblaze
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
87
Zlatý rebríkový radiátor
Dobrý deň, prosím Vás, vedel by mi niekto poradiť, kde zohnať lesklý zlatý rebríkový radiátor do k…
gretka2
Pred 3 rokmi
10
Nazor-zmena
Ahoj, nejak neviem vyriesit aby sa do technickej neslo cez spalnu a satnik. Cely ten stred neviem v…
majcco
Pred 3 rokmi
1
2
60
sponzor fóra
Z pivničného okna chcem urobiť dvere
Ahojte, mám taký zapeklitý problém. Bývam v postaršom baráku, ktorú sme prerábali. Teraz, keď už bý…
chrobak7
Pred 3 rokmi
7
Bývanie a doprava v Alžbetinom Dvore
Nedá mi, aby som sem hodila príspevok, nakoľko som tu prečítala, že na Záhorí sú drahšie pozemky, …
hockto
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
88
Kamerový systém
Čaute strechaci,poprosim o radu, dali by ste si kamerový system s 8mpx alebo 12mpx, velmi sa v tom …
petertaraba
Pred 3 rokmi
7
Voliteľné prečerpanie
Chcel by som sa opýtať ohľadom úverového registra. Dávnejšie som mal nastavené voliteľné prečerpani…
markus67
Pred 3 rokmi
9
Magna - dodavatel energii
Mate dakto skusenosti s dodavatelom energii Magna? Ich aktualne cenniky vyzeraju celkom zaujimavo D…
toky1
Pred 3 rokmi
6
Ne-kovový dymovod
Ahojte, Mám teplovodný sporák prepojený s nerezovým komínom krátkym vodorovným oceľovým dymovodom …
jan45
Pred 3 rokmi
7
Filter na dazdovu vodu zo strechy
Ahojte. Zo strechy mam odvedenu dazdovu vodu do betonovej nadoby na dazdovu vodu ktora bude v zemi.…
bigos_miro
Pred 3 rokmi
18
Osadenie misy WC
Dobrý deň, mám namontované na geberitoch 3 x WC misy výrobca Rea, typ : WC 104 Rim less durop/fla…
peterduchnovsky
Pred 3 rokmi
2
Rovná alebo "A" čková strecha
Dobrý deň, ideme stavať dom asi L kový, ale nevieme ešte akú strechu... či rovnú alebo "A" čkovú..…
ludmila90
Pred 3 rokmi
1
Prenajom tretej osobe a dane
Dobry den, zaujima ma ci majtel bytu moze prenajat byt druhej osobe a ta ho potom prenajme tretej o…
rapidek
Pred 3 rokmi
11
Izolacia pod tatransky profil
Dobry den. Kupili sme taky hybrid dreveničku 100 ročnu s tehlovou pristavbou. Cely dom chcem obit t…
brano58
Pred 3 rokmi
3
Krb do hotoveho domu
Ahojte, prosim vás kupili sme hotovy dom s rovnou strechou, chceli by sme doň umiestnit krb avšak n…
jan45
Pred 3 rokmi
6
Kvalitná izolácia
Dobrý deň chcel by som poradiť zateplujem v staršom dome podkrovie a mám taký problém že kvôli nízk…
jan45
Pred 3 rokmi
3
Puknuty roh domu
Ahojte. Kupujeme chalupu, ktorá ma prasklinu na rohu, ťahá sa od spodku až po podkrovie. Je to star…
kaktusik007
Pred 3 rokmi
4
Ako vysporiadat pozemok
Dobry den, mozno by niekto vedel poradit aky je postup pri takomto probleme: Starka mi chce darova…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Grohe
Ako to je so značkou Grohe ktoré iné časti sprchové setu môžem kombinovať aj s inou značkou a nemus…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Refinancovanie hypotéky a spotrebného úveru
Chcem sa vás opýtať na názor. Máme hypotéku 3 mesiace v Slovenskej sporiteľni. Na dofinancovanie kú…
andreah25
Pred 3 rokmi
3
Stavebné povolenie-vybavenie
Dobrý deň, vedeli by ste mi odporučiť niekoho, kto by mi vedel vybaviť stavebné povolenie v okoli z…
monika2121
Pred 3 rokmi
1
Prepisanie pozemku
Zdravim potrebujem poradiť. Kupila som pozemok a dala som ho prepisat. Podla zákona má byť do 30 dn…
cerler
Pred 3 rokmi
19
Hlučné tepelné čerpadlo
Zdravím, neriešili ste prosím niekto sťažnosti susedov na hlučnosť tepelného čerpadla? Ďakujem
janka061018
Pred 3 rokmi
1
2
32
Firma/partia na zateplenie RD- Košický kraj
Dobrý deň. Viete mi niekto odporučiť firmu/partiu na zateplenie jednej strany RD v Košickom kraji z…
nikolaa195
Pred 3 rokmi
1
Slepý roh na kuchynskej linke
Prosím vás o pomoc. Dali sme si spraviť kuchynskú linku na mieru a po pol roku používania objavujem…
1236lenca
Pred 3 rokmi
5
1
2
…
663
664
665
666
667
…