O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Výkaz výmer materiálu na dom do 140m2, poschodovy s rovnou strechou.
Zdravím, nemá niekto výkaz výmer, prípadne projekt poschodový s plochou strechou do 140m2, rozmer p…
standa1981
Pred 3 rokmi
10
Kam az dat hydroizolaciu v kupelke pod obklad?
Zdravim, Poradte s hydroizolaciou v kupelni: - spodok cely, - spoje stena/podlaha pouzit patricnu p…
peterpb
Pred 3 rokmi
14
Holodom-cena práce
Dobry den, mal by som zopar otazok ohladom nacenenia stav.prac pri vystavbe domu... Chystame sa s…
robertmaly
Pred 3 rokmi
1
Automatický odvzdušňovák
Zdravím, aký je rozdiel medzi odvzdušňovákom Flamco flexvent s červenou čiapočkou a čiernou čiapočk…
dedo758
Pred 3 rokmi
2
Klimatizácia Midea MISSION II 5kw skusenosti
Ak ma niekto skusenosti poprosim info dakujem
zdeno2612
Pred 3 rokmi
1
Navlhnuty mur na terase
Zdravíčko, potreboval by som radu ohľadne navlhnutého múru na terase. Teraz sme kúpili dom a všimol…
08martin08
Pred 3 rokmi
1
Ktorý Protherm vybrať?
Máme 5izby,2kupelne,kuchyňa,veľká garáž a dve priestranné chodby...pôvodne sme chceli tigra s 42l z…
kejsix
Pred 3 rokmi
10
Nadstavba na dom
ahojte vie mi niekto poradiť mame stary rd asi 80rokov ma je s nepálenej aj nepálenej tehly taký…
piton24
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Predaj spoluvlastníckeho podielu na dome a pozemku.
Potrebujem radu. Situácia je nasledovná. Babka je menšinovou spoluvlastníčkou domu a pozemku v obci…
martina_smoligova
Pred 3 rokmi
19
Hladam maliara, ktory je precizny - puntickar (Samorin a okolie)
Ahojte. Potrebujem opravit steny, ktore su iba bielej farby a su na nich rozne ciary od pera a inyc…
sonau
Pred 3 rokmi
12
Akú zamkovu dlažbu
Dobrý deň... Prosim vás potrebujeme poradiť. Máte niekto na dvore dlažbu od Semmelrock, odtieň sivo…
exponent
Pred 3 rokmi
3
Nadstresenie terasy drevenou konštrukciou s vytahovacou markizou
Dobrý deň. Plánujeme robiť terasu. Prosím Vás,má niekto terasu robení tak,že skelet má urobený a mi…
radusko01
Pred 3 rokmi
4
Dizajn exterieru zumpy
Dobry den.som nova v tomto forum. Mam otazku co sa tyka nadizajnovania exterieru zumpy.zumpa je bet…
adjav
Pred 3 rokmi
11
Plochá strecha-2
Zdravím, potrebovala by som poradiť. Na rodinnom dome máme klasickú sedlovú strechu a rozmýšľame, ž…
karolinax
Pred 3 rokmi
3
Okolo bazéna kamenný koberec
Ahojte, má niekto z Vás okolo bazéna kamenný koberec ? Ste stým spokojný, dali by ste ho znova ? al…
rkorba
Pred 3 rokmi
4
Cena za montaz plotu pletivo/12m plot rovina,zahrada/6 stlpikov/Bratislava a okolie do 10km
Zdravim, je tu niekto so skusenostami poradit kontakt na montaz tohto mini plotu :slight_smile: Dak…
foox
Pred 3 rokmi
8
Náter na drevené detské ihrisko
Ahojte. Prosím vás, môžte mi poradiť konkrétnu značku nateru-laku, prípadne aj počet náterov, ktorý…
j_ank_a
Pred 3 rokmi
1
Kde zohnať íl na izoláciu kopanej studne?
Ideme kopať studňu. Keďže som z regiónu, kde oplývame pieskami, ale nie ílom (Záhorie), poraďte mi,…
zita19
Pred 3 rokmi
10
Sprchový set
Zdravim s ktorým podomietkovym setom do sprchy ste spokojný ? Ďakujem ..
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
4
Mobilný dom
Ahojte neviete poradiť? Mame dom ktorý ale bude treba zbúrať výhodná kúpa aj s pozemkom.. Je to ďal…
laurica123
Pred 3 rokmi
9
Lepenie dlažby v exteriéri
Ahojte, chcela by som sa vás opýtať, aky materiál ste použili na lepenie dlažby v exteriéri na kryt…
rkorba
Pred 3 rokmi
21
Plot rakosie bambus ?
Dobry den , chcela by som.sa informovat kde najvyhodnejsie kupit plot z rakosia,alebo bambusu ? Ro…
violaceus
Pred 3 rokmi
20
Hlavný istič nevypne elektrinu v jednej izbe
Dobrý deň, Budú sa u nás v byte vymieňať elektrické rozvody, v jednej izbe však po vypnutí všetkých…
kejsix
Pred 3 rokmi
4
Uzatvorenie stavby
Viete mi poradiť ako uzatvoriť priestor v bungalove medzi vencom a strechou? Vaznikovy krov? Zatepľ…
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
10
Stavba v extravilane
Kúpili sme pozemok v extraviláne. Bola tam spracovaná zastavovacia štúdia, ktorú schválilo bývalé o…
jan45
Pred 3 rokmi
2
Prvé vyúčtovanie elektriny v novostavbe
Ahojte strecháči, prosím vás, ktorí máte komplet dom na elektrinu, čiže aj podlahové, aké ste mali …
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
135
Roboticka kosacka riwall pro rrm 800
Dobry den, Hladam ludi ktori maju skusenosti s robotickou kosackou riwall rrm 800. Ci ste s nou sp…
abocinm
Pred 3 rokmi
20
Biela fasáda- hnedy obklad
Prosím vás chceme bielu fasádu, okná máme antracit a chcela by som to zladiť nejakym obkladom hnedý…
bruncak
Pred 3 rokmi
5
Kameň na dom
Ahojte, vie mi niekto poradiť s fasádou, konkrétne s obkladom na dom, nevie m ako kde ho umiestniť,…
bruncak
Pred 3 rokmi
11
Peter Csemez Rationem s.r.o Šaľa
Ahojte,poznáte niekto túto firmu? Aké máte skúsenosti? U nás pracoval na podkroví a celé zle, Skoro…
zoldnier
Pred 3 rokmi
8
1
2
…
664
665
666
667
668
…