O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kameň na dom
Ahojte, vie mi niekto poradiť s fasádou, konkrétne s obkladom na dom, nevie m ako kde ho umiestniť,…
bruncak
Pred 3 rokmi
11
Peter Csemez Rationem s.r.o Šaľa
Ahojte,poznáte niekto túto firmu? Aké máte skúsenosti? U nás pracoval na podkroví a celé zle, Skoro…
zoldnier
Pred 3 rokmi
8
Odporucte prosim firmu na hrubú stavbu
Dobrý deň, mohli by ste mi prosím odporučiť firmu alebo živnostníkov ,s ktorými ste boli spokojní…
jaaaa1
Pred 3 rokmi
14
Testy na VP B1,B,Am
Ahojte,je tu niekto kto v blízkej dobe robil testy na polícii, prípadne nejaký policajt z fachu ...…
bbbb1111
Pred 3 rokmi
3
Oplatí sa prerábať dom z nepálených tehál a hliny?
mame moznost prerabat stary dom, nepalena tehla, dokonca by sme ho dostali zadarmo, len fakt neviem…
kovacovskatehelnasmaltovna
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
68
Odstup komína od okien
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o názor. Chceme si doma zriadiť krbové kachle. RD v radovke s ploc…
peter_novansky
Pred 3 rokmi
15
Prasknuta trubka v Geberite
Zdravim Vas, viete mi poradit, ci sa da vymenit prasknuta privodna trubka vo WC geberite? Privodna…
jaro_911
Pred 3 rokmi
1
Kúpiť či nekúpiť?
Ahojte, je na vyber kupa tohto domu cca 100m2 uz postaveny do štandardu bez kuchynskej linky. Žumpa…
zltalienka
Pred 3 rokmi
1
2
34
sponzor fóra
Problem s vinylovou clic podlahou
Ahojte, Mame sprave spravenu vinylovu plavajucu podlahu Gerflor Creation 30 clic. Obyvacka je spoj…
palo231
Pred 3 rokmi
22
Vinyl Topol kavovy
Nemate niekto vinyl podlahu Topol kavovy ? Fatra thermofixn. Dik
zabak10
Pred 3 rokmi
1
Lepeny vinyl a dilatacky
Poradte ci je mozne dat lepeny vinyl aj do vacsej miestnosti ako obyvacko-kuchyna 7x8m - tam sme al…
albhert
Pred 3 rokmi
12
Mohol mi postrek znicit strom?
Mam za domom nasadene stromy( mam za domom pole) je tam vzdy nieco posadene a striekaju to asi 1x r…
raphael42
Pred 3 rokmi
2
Riwall rrm 800
Zdravím mate niekto roboticku kosacku riwall a skúsenosti?
peterklimpl
Pred 3 rokmi
1
Čo mi zabilo sliepky?
Dobrý deň, ak je tu nejaký skúsený chovateľ sliepok prosím o radu. Ráno som išiel do práce, o 5:30…
diana70
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
63
Maximálna veľkosť dvierok na skrinke
ahojte. prosim poradte, aka moze byt max velkost dvierok na skrini, aby neboli priliz tazke a mohu…
j_ank_a
Pred 3 rokmi
24
Vymena radiatorov
Ahojte, rekonštruujeme byt v 14 poschodovom panelovom byte. Poznate nejaku firmu ktora by bola ocho…
suzinkaf
Pred 3 rokmi
10
Oznam susedom o rekonštrukcii
Dobrý deň, kupujeme byt v pôvodnom stave. Prerábať ho bude manžel so známymi - okná, stierky, podla…
capzahradnik
Pred 3 rokmi
6
Dodatocna montaz rekuperacie
Ahojte,pri stavbe domu sme nezvazili rekuperaciu no teraz po nejakom case sme usudili,ze sme urobil…
asex
Pred 3 rokmi
10
Odkúpenie podielu od Slovenského pozemkového fondu
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s komunikáciou so slovenským pozemkovým fon…
pozemky123
Pred 3 rokmi
1
2
36
Fotobunky na posuvnu branu
Budu tieto fotobunky: NICE Era EPM fotobunky rozsah 15 m, relátkové spolupracovat s tymto motorom:…
sprite001
Pred 3 rokmi
1
Poľská firma Gmax - výroba kuchynských liniek na mieru
Máte aj dobré skúsenosti alebo len také ako my? ]-(
mayka0912
Pred 3 rokmi
4
Výrobcu vonkajších zaluzio
Dobrý deň. Prosím poraďte mi firmu na vonkajšie zaluzie na východe Slovenska. Nestojí to malé penia…
pavol56
Pred 3 rokmi
1
Efektný strom
Ahojte. Prosim o radu a vaše nápady :slight_smile: Pred dom chcem dat nejaký pekný farebný strom, k…
sambucus
Pred 3 rokmi
25
Prerábka kúpeľne
Ahojte, chcela by som sa pustiť do prerábky kúpeľne, chcem vymeniť vaňu za sprchový kút - nejaký vä…
lenkito10
Pred 3 rokmi
23
Skúsenosti s pánom Michalom Helmichom- stavba domu
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti so stavbou domu od pána Michala Helmicha? Pohybuje sa po Galante …
pauliganka
Pred 3 rokmi
1
"Odhlucnovacie" zavesy
Rada by som sa spytala ci mate prosim skusenosti s "odhlucovacimi" zavesmi, ktore tlma hluk z vonku…
tankeri
Pred 3 rokmi
5
Komín ku krbovým kachliam
Dobrý deň, máme v pláne premiestniť krbové kachle na fotke. Priečku za nimi chceme zrušiť a otázka …
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
6
Zatemnovacie (blackout) zavesy - tlmenie vonkajsieho hluku
ahojte, prave som sa prestahoval a byvam na pomerne rusnej ulici (pri krizovatke). cital som na ang…
dannyso
Pred 3 rokmi
23
Pomôžte ako zariadiť predsieň
Dobry deň, prosím vás, poraďte 🙏ako by ste zariadili takúto predsieň?....uvažujem miesto toho maléh…
lenkito10
Pred 3 rokmi
9
WPC dosky recenzie
1.Ak sa tu nájde niekto VÝCHOD SR dobrá cena a kvalitna wpc dosieka na TERSU už po montáži na teras…
steffan33
Pred 3 rokmi
14
1
2
…
665
666
667
668
669
…