O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Stavebný dozor Púchov
Dobrý večer, poradte, prosim vas, niekoho na stavebný dozor v okolí puchova Ďakujem krásne :slight…
lordxor
Pred 3 rokmi
2
Cena zateplenia
Prosím vás koľko si berú majstri za zateplenie až po fasádu za m2 najlepšie okolie Prievidza
profesionalita
Pred 3 rokmi
14
Dlhodobo pôsobiace hnojivo na trávnik
Ahojte, Máte niekto dobré skúsenosti s nejakým dlhodobo pôsobiacim hnojivom na trávnik? Aký druh…
duzu
Pred 3 rokmi
20
Schody do dvora
Dobry den. Prosim o radu. Rozbite schody do dvora. Lepsie rozbit a vymurovat nove alebo na toto nav…
slavka1307
Pred 3 rokmi
7
Pozemok Bytča - Považská Bystrica
Zdravím, už sme zúfalý so snúbenicou,obaja chceme bývať v tejto lokalite,najlepšie Predmier,Maršová…
jeanbalage
Pred 3 rokmi
16
Oplati sa predpriprava pre tepelne cerpadlo?
Ahojte, v ramci stavby RD sme v stadiu robenia rozvodov pre elektriku, vodu, plyn. Budeme mat podla…
quintes
Pred 3 rokmi
17
Špinavý rám okien
Zdravím, čím očistím rám hliníkových terasovych dverí od purpeny? Ďakujem
koloman55
Pred 3 rokmi
15
Studňa či nádoba na dažďovú vodu?
Vždy som si myslela že k domu patrí studňa kedy človek nie je obmedzovaný spotrebou vody do záhrady…
fega
Pred 3 rokmi
16
sponzor fóra
Vodár základy
Zdravím, idem robit základovu dosku a vodár mi bude robit komplet rúry. Aká je taká normálna cena p…
petermu
Pred 3 rokmi
3
Zatravnovace formy
Dobrý deň zháňam formy na zatravnovace formátu 60x40cm a hrúbke 8cm všade som našiel iba 10 CM hrub…
jozef232
Pred 3 rokmi
1
Základy bez betónovania – rady
Robili ste niekto základy bez betónu pre ľahkú stavbu (cca 20 m2)? Mám na mysli kopanie jám, zasypa…
unamujer
Pred 3 rokmi
1
2
35
Vymena francuzskeho okna
prosim kontakt na polsku firmu na vymenu francuzskeho okna dakujem
damim
Pred 3 rokmi
1
Ohrev vody vo vírivke
Ahojte. Nakoľko sa mi osvedčil drevený bazén, chcem si vyrobiť rovnakou technológiou aj nejaké kúpá…
jakino
Pred 3 rokmi
27
Zaclony a zavesy
Prosím o radu,aku dĺžku mám zvoliť záclon a závesov,keď mám klasické okná s radiátormi pod nimi,do…
jacks101
Pred 3 rokmi
21
Tieniaca plachta proti slnku
Zdravim potreboval by som zatienit na leto terasu na juznej strane. Vdaka 1,5m previsu strechy mi …
zevlon
Pred 3 rokmi
1
2
57
Ako prekryť voskovky a farbičky na stene?
Zdravím, chcel by som sa spýtať ako resp. či vôbec sa dá prekryť počarbaná stena od voskoviek a kla…
evanial
Pred 3 rokmi
21
Nedokončená terasa
Ahojte , prosím o radu koho osloviť aby nám dokončil terasu ? Klampiara ? Či ? Prikladám foto . Dla…
jumt
Pred 3 rokmi
4
Montovaný domček z PIR panelov
Zdravím chcem sa opýtať mate niekto skúsenosť s firmou enterhome Prievidza? Robia montované garaze,…
malqueen
Pred 3 rokmi
6
Chodník bez obrubníkov
Zdravím. Prosím o radu, chceli by sme urobiť na záhrade - chate chodník, čo najjednoduchšie, pokiaĺ…
evanial
Pred 3 rokmi
8
INDUKCIA, DREZ, DIGESTOR
Ahojte, prosím o radu, tie čo máte varnú dosku indukciu ste s ňou spokojné? Dá sa ľahko čistiť či …
stanlej
Pred 3 rokmi
3
Ako na cierny nabytok?
Vie mi niekto prosim poradit akym sposobom realizovat cierny nabytok? Konkretne stupnice z duboveho…
evanial
Pred 3 rokmi
16
Výber domu
Ahojte, neviem co mame robit. Sme 3clenna rodina ktora zije v 2i byte, manzel vlastní este jeden 2i…
evanial
Pred 3 rokmi
13
Skrinka s umývadlom
Zdravím Mate niekto tento výrobok? https://www.mall.sk/kupelnovy-nabytok/cersanit-cersanit-set-skr…
hatpot
Pred 3 rokmi
2
Video vrátnik
Ahojte. Riešim plot a tak Spekulujem nad pred prípravou videovrátnik. Viete mi niekto poradiť neja…
neutrino
Pred 3 rokmi
16
Projekt vodovodnej pripojky + kanal PO
Dobrý deň, viete mne prosím poradiť kto v Prešove vie mne urobiť projektovú dokumentáciu prípojok …
vromil
Pred 3 rokmi
1
Ako zmerám spotrebu energie najvčších žrútov doma?
ahojte, mávam vysokú spotrebu elektriny, sadzba DD5, teda 20 h nízka tarifa, 4 h vysoká. Ako zistím…
tamari87
Pred 3 rokmi
21
Problem s otvaranim ventilu polievacieho okruhu
Zdravim, mam v zahrade Hunter system na polievanie travnika a mam problem so spustanim/otvaranim ve…
cukrik25
Pred 3 rokmi
2
Pracovna doska egger biely halifax
Ahojte , prosim Vas , vedel by mi niekto poradit, kde sa daju vidiet pracovne dosky egger nazivo? Z…
dejv59
Pred 3 rokmi
3
Dub mociarny
Premyslam o kupe tohto stromu.Na jesen som ho videl u nas v zahradnictve a mal krasne sfarbenie.Nem…
peto222
Pred 3 rokmi
1
Zavlažovanie
Zdravím vás,chcel by som kúpiť čerpadlo do kopanej studní cca 8-9 m hlboká,na ktorú by som chcel na…
jano16
Pred 3 rokmi
15
1
2
…
667
668
669
670
671
…