INDUKCIA, DREZ, DIGESTOR

Profilova fotka
Ahojte, prosím o radu, tie čo máte varnú dosku indukciu ste s ňou spokojné? Dá sa ľahko čistiť či sú na nej vidno škravance?Je rýchlejšia ako plyn? Ak áno, máte napojenie na 220V či až 400V? Zároveň prosím o radu šedého príp. čierneho drezu, či je na ňom všetko vidno? A ešte Vás poprosím o typ nehlučného digestora. Budem vďačná, keď mi poviete vlastné skúsenosti, lebo produktov je strašne veľa, že mám problèm dačo vybrať, aby to bolo aj kvalitné.
Odpovedať
@jana_sadlonova ahoj, ja ako som vyskusala pred 5 rokmi indukciu 1x v byte, za mna super, rychle varenie , rychla udrzba 🙂teraz riesime kuchynu v dome, akurat co som zmenila 4 platnovu indukciu som akurat zamenila za 5 platnovu, ta 4 ka sa mi zdala mala. Drez mame od Blanco taktiez spokojnost, super udrzba…pridavam foto 🙂digestor mame klarstein, zabudovatelny pod skrinkou, v byte sme mali mora vysuvaci, no velmi mi vadilo, ze sa do niektorych cast neviem dostat ako bolo vysuvanie a vycistit tam
Odpovedať
Profilova fotka
V dnesnej dobe podla mna indukcia vedie. Je to rychlejsie, lahsie cistenie, my nemame co vytknut. To by sme nemenili za ziadnych okolnosti. Sice pre niekoho prechod z plynu moze byt akoze komplikovanejsi, ale je to vsetko sila zvyku. Drez mame taky cierny frckaty Blanco, presny odtien si nepamatam, ale udrzba je super. Nevidiet na nom dokopy nic.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?