O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Tepovanie sedačky - na čo si dať pozor?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s tepovaním sedačky? Chceli by sme si požičať tepovač a skúsiť to sa…
maros_get
Pred 3 rokmi
1
2
53
Stavebne povolenie
Dobry den potrebovala by som kontakt na pravnika v oblasti stavebneho prava v okoli Malaciek, pripa…
sisiatko12
Pred 3 rokmi
1
Cena betonu m3
Dobrý deň, viete mi prosim Vas povedať aka je momentalna cena betonu za m³ c15 do zakladov?na vých…
roman_x
Pred 3 rokmi
11
Kachle do kuchyne
Zdravim Vás, moja mama ma v kuchyni takyto starý sporák, ktorého efektivita je asi dosť biedna a má…
jan45
Pred 3 rokmi
9
Praskajuca omietka sadrokartón - stena
Chcel by som sa opýtať ako by som to mohol opraviť keďže všade mi praská pri stenách omietka veďla …
igorkoo
Pred 3 rokmi
7
Fotovoltaikaa
Dobrý deň, prosím vaše názory oplatí sa Fotovoltaika dom 190 m² rovná strecha pri Bratislave? Aký v…
foox
Pred 3 rokmi
10
Úprava dvora
Dobrý deň , ideme upravovať dvor a chcel by som poradiť alebo inšpirovať ako rozmiestniť dvor aby b…
hucina
Pred 3 rokmi
13
Cena prace 2022 - vnútorne omietky
Dobrý deň, viete mi povedat ake su aktualne ceny prace pre vnutorne omietky v roku 2022? chlapi ch…
daralbajda
Pred 3 rokmi
18
sponzor fóra
Podpivničený bungalov do kopca?
Zdravim máte niekto bungalov s pivnicou do kopca smer od cesty? Nejaké foto pre inšpiráciu?
liliana6
Pred 3 rokmi
6
Musí sa elektrikár dostať aj k stĺpu, ktorý je u suseda?
Ahojte, z distribucie mam stanovisko kde z ktoreho stlpu sa mozem napojit do siete. Stlp sa nachadz…
marko9902
Pred 3 rokmi
30
Právoplatnosť kolaudačného rozhodnutia
V kolaudačnom rozhodnutí mám uvedené, že právoplatnosť nadobúda po 15 dňoch. Myslia sa pracovné ale…
marko9902
Pred 3 rokmi
18
Porucha E15 na umývačke riadu
ahojte, prosim rychlo o radu.. svieti mi na umyvacke riadu porucha E15 podla navodu je to porucha p…
liliana6
Pred 3 rokmi
1
2
51
Poradte firmu na realizáciu prístavby v Stupave
zdravím, môžete mi prosím na základe vlastných skúseností poradiť spoľahlivú firmu na výstavbu prís…
korozor
Pred 3 rokmi
1
Upevnenie altanku
Zdravim, mame špecifickú situáciu u nás na terase, kúpili sme altanok ktorý má 6 nôh a je do kruhu.…
ruren
Pred 3 rokmi
16
Elektronika z regulatora Buderus BC25
Pre moj hobby projekt zhanam regulator BC25 napr. z kotla Buderus GB172, resp. aspon dosku s elektr…
gashtaan
Pred 3 rokmi
1
Podielové spoluvlastníctvo
Zdravim. Zdedila som pozemok s domom spolu s mojimi súrodencami. Chcela by som odkúpiť ich podiel a…
petersd
Pred 3 rokmi
14
Prípojka na elektriku
Dobrý deň.. mám takúto otázku.. ideme prerábať .. teraz máme elektriku ťahanú z stĺpu vrchom do dom…
koloman55
Pred 3 rokmi
14
Priznany drevený strop
Nazdar,mám pripravené drevené trámy čo dať na ne ako podlahu vybiť drevom alebo.sadrokarton fermace…
fero_skorvanek
Pred 3 rokmi
1
Obklad na sadru
Zdravím Borci, chcem sa opýtať ako po riešiť ak je natiahnutá sadra ako omietka a namiesto toho by …
donik22
Pred 3 rokmi
5
Kuchynská rohová lavica. Poradíte výrobcu?
Mate nejake skusenosti s vyrobcami kuchynskych setov, alebo aspon lavic? To co je v obchodoch sa mi…
frantisek_bekes
Pred 3 rokmi
1
2
34
Výber druhu podlahy Kompozit / H2O protect.
Ahojte. Som v štádiu vyberu podlách, Prosím o radu akú druh podlahy vybrať. Mám teplovodné podla…
mateu
Pred 3 rokmi
1
Návrh záhrady
Ahojte potrebujem poradit, chceme si dat urobit navrh zahrady s tym, ze si ju potom urobime sami sv…
cmelor
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
71
Nábytok z Poľska
Dobrý večer, chcela by som sa spýtať či mi viete poradiť nejaké stránky na Poľský záhradný nábytok,…
mia091
Pred 3 rokmi
4
Stavebne povolenie/ohlaska/kompletna rekonstrukcia domu
Ahojte. uz sme s manzelom pozerali vo fore ale zial sme nenasli informacie a aj ked ano tak sme nas…
mamelka
Pred 3 rokmi
23
Projekt buranie stareho domu a stavba noveho
Ahojte, chcela by som poprosit o radu. Chceli by sme stavat rodinny dom. Uzemne planovanie obce - k…
mellie111
Pred 3 rokmi
6
Dilatácia
Prosím vás aké dilatacne lišty prípadne čo sa používa na dilataciu pri prepojení polystyrénu a štab…
palo152
Pred 3 rokmi
1
Makita 9565 CVR zvláštny zvuk
Dobrý deň. Kúpil som novú uhlovú brúsku Makita 9565 CVR a po zapnutí z nej počuť zvláštny zvuk. Chc…
jurkov
Pred 3 rokmi
2
Vlhko a plesen v byte
Dobry vecer, presla som si par diskusii o plesni a vlhkosti v bytoch. Mam byt ktory prenajimam, pos…
tatiana_vitkova
Pred 3 rokmi
1
2
60
Fľaky na drevenej podlahe
Dobrý deň, na drevenej podlahe sa mi začali objavovať takého fľaky. Všímla so si to už na viacerých…
aandrea99
Pred 3 rokmi
14
Plynovy kotol-spotreba sviecky
Zdravim, mam starsi plyn. kotol a ked sa nekuri v dome hori iba sviecka ktora spotrebuje 1 m3 za 1,…
lucan21
Pred 3 rokmi
7
1
2
…
669
670
671
672
673
…