O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sklobetónové tvárnice ako sprchová zástena
Chceli by sme namiesto klasického skla urobiť v sprche zástenu zo sklobetónových tvárnic, má s nimi…
kacena_peterkova_krajciova
Pred 3 rokmi
26
Prodom TREND 263
Ahojte, staval niekto tento domček ? ste spokojný, rád by som videl realne fotky, popripade čo by s…
andrejholo
Pred 3 rokmi
1
Domy na kľúč Simax Prešov - skúsenosti
Máte niekto skúsenosti s firmou SIMAX domy na kluc? DAKUJEM :)
patrik194
Pred 3 rokmi
17
Cena za zamkovu dlazbu
Zdravim, je cena 3000eur za 85m2 zámkovej fajn? Nevyznám sa úplne v cenách tak sa chcem poradit. Je…
elko140
Pred 3 rokmi
9
Inšpirácia na dom v kopci
Dobrý deň, chcel by som Vás požiadať o možné príklady domov do strmšieho kopca. Bohužiaľ nenašiel …
radoslav_chudy
Pred 3 rokmi
11
Dilatácia komína, dilatácia tradičnej sálavej pece
Je potrebné ponechať dilatačnú medzeru medzi: 1. stenou (tehla) a komínom? 2. stenou (tehla) a peco…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
4
Dlažba v exterieri
Zdravim,poprosil by som vás o nejakú radu ohľadom položenia dlažby v exteriéri na chodník okolo dom…
macacik
Pred 3 rokmi
1
Timber House
Zdravim, niekto skusenosti s firmou Timber house co sa tyka stavby mobilneho domu?
adriana1409
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Elektrické žalúzie Žilina
Dobrý deň , viete mi doporučiť firmu na montáž elektrických žaluzii v okolí Žiliny s ktorou ste bol…
kvalitnetienenie
Pred 3 rokmi
6
Trvalkovy zahon v predzahradke
zdravim, potrebujem radu. na jesen chcem zalozit trvalkovy zahon v predzahradke. mam istu predstavu…
srssen
Pred 3 rokmi
22
Vyduta skrinka pod umyvadlom
Na skrinke pod umyvadlom sa na sufliku od vody zacala vyduvat povrchova vrstva. Dalo by sa to nieci…
srssen
Pred 3 rokmi
11
Obvodové múry s Ytong svojpomocne
Platna je 50cm nad urovnou terenu. Niekto odporuca hydroizolaciu nechat pretrcat aj dovnutra aj von…
tomik25
Pred 3 rokmi
28
Zateplenie základov domu a balkóna
dobrý deň chystáme za zatepľovať dvojpodlažný rodinný dom. A mám 3 dilemy. 1. dilema je nutné zate…
b33ro
Pred 3 rokmi
3
Ratanova sedačka Mobelix LIOW
Zdravim chcem.pocut iba vas nazor co hovorite na kvalitativnu stranku sedacky z mobrlixu planujeme …
t0ny08
Pred 3 rokmi
1
Základová doska na penovom skle - rozvody
Zdravím strecháči rozhodol som sa stavať dom na penovom skle. Rozmýšľam, že umiestním rozvody podla…
zefe
Pred 3 rokmi
1
2
44
Skúsenosti s firmou Modrý Balkón
Máte niekto skúsenosti s firmou Modrý Balkón na zasklievanie balkónov z Považskej Bystrice? Prípadn…
jana86
Pred 3 rokmi
7
Skúsenosti s masívnou drevenou pracovnou doskou
Uvažujeme na pracovnou doskou v kuchyni z dreva. A teraz otázky na majiteľov takýchto pracovných do…
stanislav_vadik
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
77
Základová doska namiesto základových pásov
Staval už niekto dom na základovej doske? Lebo na našom pozemku je navažka a statik určil, že máme …
jozko_mrkvicka67
Pred 3 rokmi
1
2
48
Spoľahlivá firma na prepábku kúpeľne Martin, Vrútky
Dobrý deň. Prosím o radu-odporúčanie na šikovných živnostníkov, firmu, alebo zrucnych chlapov, ktor…
ivkamt
Pred 3 rokmi
2
Pomoc s terasou
Dobrý deň, chcem sa opýtať na najlepší postup pri oprave terasy - tak aby sa na nej mohla v kľude v…
zita19
Pred 3 rokmi
2
Anhydrit dlazba
Zdravím . Prosím vás o radu , mam takúto situáciu : Anhydrit mam zaliaty 21dni (bez kotolne) , mlie…
adam_gabrhel
Pred 3 rokmi
8
Výmena strechy
Dobrý deň, prosím, viete mi poradiť firmu na rekonštrukciu strechy. Dom sa nachádza v blízkosti Kom…
bednarjan
Pred 3 rokmi
2
Návrh schemy zapojenia
Dobry den, je tu medzi vami nejaky skuseny kurenar ktory by mi vedel navrhnut nasledujuce zapojenie…
djejsy
Pred 3 rokmi
1
Poistenie domu a domácnosti. Kde a za koľko?
Zvazujeme poistenie domu a domacnosti. Takze ocenim kazdu skusenost, kde mate poisteny dom/by?. Kol…
roman007
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
135
Domček
Dobrý deň, má niekto postavený dom so spoločnosťou Bývanie Slovensko? Ako ste boli spokojní s ich r…
byvanie2022
Pred 3 rokmi
1
Skúsenosti so stránkou top-koberce.sk
Zdravím, máte skúsenosť s nákupom kobercov cez stránku top-koberce.sk? Zodpovedá kvalita kobercov p…
zita19
Pred 3 rokmi
3
Podlahové kúrenie s použitím rohože Schluter Ditra Duo
Dobrý deň. Chcem sa skúsenejších a tých, čo podobné riešenie už použili opýtať.. Malý rodinný dom n…
mgx
Pred 3 rokmi
9
Hmyz2
Dobry den. Neviem, ci sa to tu hodi, ale zacal nam do kuchyne chodit taky hmyz (vid foto).. Vyzera …
monicka118
Pred 3 rokmi
5
Dom na kľúč a reklamacia
Dobrý deň pred rokom na firme stavala domy na kľúč kupola nám studňu bývame v dome teda cca rok a z…
profistavbari
Pred 3 rokmi
8
Potrebuje krb v dome s rekuperaciou privod vzduchu?
Zdravim majstri, onedlho budeme na novostavbe riesit podlahu (EPS, rozvody podlahoveho vykurovania…
ruren
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
74
1
2
…
668
669