Vyduta skrinka pod umyvadlom

Na skrinke pod umyvadlom sa na sufliku od vody zacala vyduvat povrchova vrstva. Dalo by sa to niecim zatriet aby to nebolo vidiet a nepostupovalo to dalej?
Odpovedať
najlepšie vymeniť 🙂 môžeš to zalakovať núdzovo aby tam nebol prístup vody a vlhka (Samozrejme najprv vysušiť riadne) ale bude to vyzerať riadne naprd 😬
Odpovedať
Profilova fotka
Výrobca nábytku a aj drezu predpokladajú, že voda ostane v priestoroch drezu a nebude sa frkať všetko naokolo. Nedodržanie týchto predpokladov spôsobuje vizitku vystihujúcu touto fotkou. Vidiac výsledok, odporúčam nábytok z nerezového plechu, alebo po dokončení prác s vodou urobiť operáciu naviac a to poutierať po sebe tú záplavu čo tam ostala.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to uplne nevysusit, kym sa pustis do nejakej opravy, tak potom je to zbytocne. Vymenil by som to za novu skrinku, lebo nedosiahnes to, aby to nebolo poznat.
Odpovedať
toto sa bude podla mna len zhorsovat, radsej vymenit za nieco kvalitnejsie 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Toto uz podla mna dobre nebude, kedze je to uz tak nejak moc, ani zamaskovat neviem ako by sa to dalo. Ja by som ju proste vymenil
Odpovedať
Profilova fotka
vymeniť, ako inak by som ani neuvažovala s týmto už nie je čo spraviť
Odpovedať
Zober si to z toho hľadiska, či sa ti oplatí sa s tým bavkať a snažiť sa to nejak zachrániť. To bude riešenie, ktoré bude fungovať krátkodobo.
Odpovedať
@doritt Je to značka cersanit. Myslel som, že to bude kvalitná skrinka. Nebola práve najlacnejšia. Obávam sa, že nech kúpim hocičo iné, tak sa to stane znova.
Odpovedať
Profilova fotka
@keeny na cersanit skrinky som necitala zrovna pochvalne recenzie, x majitelom napucali. tiez som zvazovala, ale po tychto zisteniach vyberiem ineho vyrobcu.
Odpovedať
Profilova fotka
Nooo tak ja som na ne teda tiež bohvie čo pozitívneho teda nečítal. Vymenil by som, lebo ako po pravde s hentou už nejak nemáš čo spraviť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?