Zateplenie základov domu a balkóna

dobrý deň chystáme za zatepľovať dvojpodlažný rodinný dom. A mám 3 dilemy. 1. dilema je nutné zatepliť aj povedzme pol metra do hĺbky styrodurom? momentálne žiadne problémy v interiéri niesu žeby premrzalo a tak, alebo teda stačí od úrovne zeme. 2.dilema oplatí sa zatepliť balkón len zo spodnej strany? pomôže to niečo alebo ak to nieje aj zvrchu tak je to jedno. 3.dilema za domom mame vyliatu betónovú podlahu niekdajšej krytej dielne výška podlahy je miestami nad pôvodnou hydro izoláciou domu ako to ukončiť a navrátiť hydroizolacnu schopnosť nalepením asfaltového pasu na roh domu a podlahu? vid foto so žltou stenou. Vdaka za kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@b33ro 1) zateplenie do hĺbky pomôže (až do 1m ak sa dá). 2)neoplatí 3)neviem ktorá je "foto so žltou stenou"....lepšie je to schematicky nakresliť.
Odpovedať
vďaka za odpovede. prikladám nejakú schému k 3 dileme. ta betónová podlaha je ešte krytá ale plánujeme zrušiť strechu koli slnku. A ide mi o to čím zaizolovať ten roh aby tam nezatekalo keď bude pršať je to hrubý železobetón proste niekdajšia dielenská podlaha cize nejaké sekanie alebo pílenie a dopojenie izolácie moc nepripadá v úvahu preto chcem niečo nalepiť na ten spoj kde sa stretá dom a betónová podlaha
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?