O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Plynovy kotol-spotreba sviecky
Zdravim, mam starsi plyn. kotol a ked sa nekuri v dome hori iba sviecka ktora spotrebuje 1 m3 za 1,…
lucan21
Pred 3 rokmi
7
Cirkulácia TPV - samotiaž
Dobrý deň Po roku sa obraciam sem na koľko mi do teraz nikto nevedel poradiť. Pri rozvodoch vody …
jaros87
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
63
Potrebujem prosim poradit - priprava zahrady, novostavba
Dobry den, chcel by som sa prosim poradit... Kupili sme si nas prvy domcek a rad by som sa pustil u…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
4
Nadzemné čerpadlo
Ahojte, chceme kúpiť čerpadlo a vodár mi povedal, že ta hadica musí byť zvisle. To vôbec nevytiahne…
dedo758
Pred 3 rokmi
2
Piskanie v radiátore
zdravim v poslednej dobe ma stve pisklavy zvuk z radiatorov. pri zapnutom kureni je najprv ticho, …
dedo758
Pred 3 rokmi
7
Varovanie pred dodávateľom prác menom Ján Lamanec - Košice a okolie
Ak natrafíte na osobu menom Ján Lámanec (elektrika, stavanie altánkov až po opravy domov) vyhnite …
estaluk011
Pred 3 rokmi
3
Hliníkové okná Decalu 88 skúsenosti
Máte niekto skúsenosti s hliníkovým profilom okien Decalu 88 štandard (Mcplast Martin)? Známy ich …
uzivatel11
Pred 3 rokmi
1
Treba povolenie na pretláčanie sietí popod cestu?
Dobrý deň Nikde som nenašla zmienku o potrebe povolenia od dopravného inšpektorátu na to, aby sme …
hania26
Pred 3 rokmi
1
2
46
sponzor fóra
Inštalácia závesného svietidla
Pozdravujem vospolok. Potrebujem poradiť. Chcem zapojit luster do detskej izby (všade inam som už p…
lukypukykuky
Pred 3 rokmi
4
Betonovy klin
Potrebujem spraviť beronovy klin o rozmeroch 3,5 x 0,5 m vo vyške 0 až 16cm. Aky beton vrecovany) o…
eagleowl
Pred 3 rokmi
11
Provizorné kúrenie do podlahy
Ahojte. V 11/2021 Nám robili cementový poter na teplovodné podlahové kúrenie. Kúriť budem tepelným…
jan45
Pred 3 rokmi
4
Akáciový nábytok- (nielen Sconto)
Ahojte. Máte prosím niekto skúsenosti s akáciovým nábytkom zo Sconta? Chceli by sme stôl a stoličky…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
7
Medzera v spodnej casti pri vchodovych dverach
Zdravim, prosim Vas, ked nam osadili vchodove dvere ostala nam naspodku medzera, zafukala sa klasic…
mgx
Pred 3 rokmi
6
Vynechaný podlahový eps pod špajzou ?
Ahojte, špajza nám vyšla v RD v strede domu, resp. v srede nie ale sú okolo miestnosti.. Ležím cho…
misko1985
Pred 3 rokmi
6
Poradte ohladom plotu a nopovky
Mam postaveny plot.Od vonku z boku je teren nizsi o 70cm ako mam vo dvore(ide tam sikmy spad,vedla …
peto222
Pred 3 rokmi
1
Pretlacanie IS
Dobry den, prosim, riesil niekto z vas rozkopavku-pretlacanie IS pod hlavnou cestou?
hania26
Pred 3 rokmi
9
Prípojka - plyn
Dobrý deň, chcela by som sa informovať aký je postup, keď sme dostali vyjadrenie od plynárov (povo…
daralbajda
Pred 3 rokmi
3
Je potrebná hydroizolácia?
Ahojte prosím vás je potrebná hydroizolacia 30cm tak ako je vyznačené na foto? Alebo by stačila le…
miselito
Pred 3 rokmi
19
Suhlas od suseda na pristavbu
Zdravim , potreboval by som poradit. Chceli by sme kupit stary dom na dedine ktory je postaveny n…
jan777a
Pred 3 rokmi
4
Keramický dom (okolie TN)
Dobrý deň,chcela by som sa informovať, či má niekto v okolí postavený keramický dom a bol by ochotn…
jurkoboss
Pred 3 rokmi
5
Zmena rekreačnej chaty na rodinný dom
Dobrý deň, má niekto praktickú skúsenosť so zmenou v projekte? Stavebné povolenie je na stavbu - re…
chilim
Pred 3 rokmi
19
Rezanie asfaltovych pasov
Ahoj. Za mesiac nas caka kompletna rekonstrukcia plochej strechy (400m2), s krytinou z asfaltovych …
purplesticks
Pred 3 rokmi
13
Dlažba na podlahové kúrenie suchou cestou
Pozdravujem vás, Momentálne sme ukončili pokládku podlahového kúrenia suchou cestou. V chodbe a kúp…
mgx
Pred 3 rokmi
23
Vnutorne priecky: ytong+SDK alebo VPC
Ahojte, Riesime projekt rodinneho domu a uvazujeme o vnutornych prieckach. V projekte mame zatial 1…
kikario42
Pred 3 rokmi
1
2
33
Osadenie bazena
Dobrý deň, mali by sme záujem do zeme osadiť kruhový bazén s priemerom 3-3.5 metra s hĺbkou cca 1-1…
michaelarecht
Pred 3 rokmi
9
Záhradné sedenie
Zdarec. Máte niekto skúsenosť s týmto sedením zo Sconto, modulárny systém Cape? Nejaké postrehy? Ro…
toky1
Pred 3 rokmi
3
Podlaha - izolacia, polozenie polystyrenov
Zdravim vsetkych, akurat mi majstri dorabaju na novostavbe omietky a chystam sa svojpomocne polozi…
miselito
Pred 3 rokmi
3
Vykurovanie klimatizáciou- len skúsení
prosím, nájdem tu niekoho, kto rieši vykurovanie domu v zime klimatizáciou na to určenou? Prosím le…
toky1
Pred 3 rokmi
9
Tepelne cerpadlo-Poradte solidnu firmu za rozumnu cenu
Zdravim.Viete mi poradit solidnu firmu na realizaciu TC za rozumnu cenu?Akych vyrobcov TC mate a va…
zdenoo1
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
70
Stavebny dozor ku kolaudacii
Ahojte, buduci mesiac planujem začať stavbu RD. Otazka ohladom stavebného dozoru. Na hrubú stavbu a…
matus_pt
Pred 3 rokmi
4
1
2
…
670
671
672
673
674
…