O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rodinný dom len na solar, bez elektriny
Ahojte, chceli by sme stavat na pozemku, kde bude problem dostat elektrinu a rozmyslame, ze by sme …
mimms
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
74
Gumená dlažba
Ahojte, na záhrade plánujeme detské ihrisko kde hľadáme vhodný podklad. Trávu nevolíme keďže veľkú …
veronka39
Pred 3 rokmi
1
Podlahové kúrenie - plastohlinik, alebo PEXa
Dobrý deň, prosím o radu. Na podlahové kurenie som do poteru vybral rúrky PEXa. Kurenar má presv…
mgx
Pred 3 rokmi
24
Náš projekt - kto mi dá pripomienky?
Ahoj, prikladám naš projekt. Vylepšili by ste niečo? Ešte rozmýšlame, že by bol vchod z boku a tam …
jana_slovakova
Pred 3 rokmi
14
Garáž v kopci?
Ahojte. Chcel by som si dať garáž postaviť v takomto kopci. Naľavo od garáže ide príjazdová cesta,…
marian_beno
Pred 3 rokmi
9
Rozvod plynu
Pozdravujem, rád by som sa dozvedel ako vyriešiť tento problém. Potreboval by som skrátiť rúru od …
dedo758
Pred 3 rokmi
2
Karpatská residence Poprad
Ahojte, Nájde sa tu niekto kto kúpil, alebo plánuje kúpiť byt v Karpatská residence v Poprade? My s…
ajkahe
Pred 3 rokmi
1
Infracerveny panel nad postelou
Caute, spravili sme si v pivnici taku malu izbicku, ktora bude neskor vyuzivana ako spalna. Je tam…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
5
sponzor fóra
Cena za prepad na špinavé prádlo
Prosim Vas, kto ma prepad na spinavo pradlo v dome, kolko vas to vyslo? Nasla som len jednu cesku s…
lordxor
Pred 3 rokmi
24
Čo dať okolo bazénu ?
Ahojte, ked budete mať čas a chuť napisat pripadne poslat foto, inšpiraciu, tak dost pomôže, Mame m…
sakura77
Pred 3 rokmi
16
Hojdačka na záhrade
Hhadam nejaké tipy na záhradnú hojdačku. Chceli by sme svojpomocne ju postaviť. Poprosila by som ne…
tankeri
Pred 3 rokmi
13
Ktoré tepelné čerpadlo by ste vybrali ?
Dobrý deň mám ponuky na Tepelné čerpadlá len neviem ktoré by bola najlepšia voľba , Kw sú na moje t…
fural
Pred 3 rokmi
7
Indukcia zapojená na 230V
Máte skúsenosti so zapojenou indukciou iba na 230V. U nás nie je možné zriadiť 400V. Skúsenosti s i…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
36
Hlinikovy plot - okenicovy...kolko vas stal?
Ospravedlnujem sa, tato tema tu uz bola ale nedozvedela som sa , co som potrebovala. Ak ste niekto…
fixx
Pred 3 rokmi
31
Pergola/prestresenie na terasu polykarbonat
Zdravím, chcem sa poradiť ohľadne prestresenia na terasu. Umiestnenie terasy je na východnej stran…
jerry44
Pred 3 rokmi
6
Ako odstrániť vlhkosť v rohu izby?
Potrebovala by som poradiť. Máme dom postavený v roku 1959. Bývame v ňom 19 rokov. Dom je nezateple…
giacommo
Pred 3 rokmi
5
Sused nesúhlasí so stavbou. Dá sa niečo robiť?
Ahojte, v stavebnom konani susedka nesuhlasila s vystavbou domu, pretoze prijazdova cesta hranici s…
fiel
Pred 3 rokmi
1
2
60
Kde najvýhodnejšie kúpime termalicu?
Termalica - odkial brať? oplatí sa brať zo Slovenska alebo radšej z nejakých stavební z Polska? odk…
masterhka
Pred 3 rokmi
30
Točite schody skúsenosti
Dobrý deň Prosím vás máte niekto reálne točite schody? Aké máte skúsenosti? Naozaj sa tak zle po ni…
fiel
Pred 3 rokmi
15
Znaskove hniezdo pre sliepky
Dobry den, pisem v mene mojho otca. Dlhorocne chova sliepky, no teraz mu zacali dobat vajicka. Vita…
mellie111
Pred 3 rokmi
8
Obmurovanie vane
Nazdar, chcem sa spytat ci sa da obmurovat vana aj ked uz je urobena dlazba a obklady? Dik
profistavbari
Pred 3 rokmi
22
Tmavo sedy obklad
Zdravim, mam v plane oblozit si stenu niecim takym ako na fotke(sede stvorce). Viete mi prosim po…
akamko
Pred 3 rokmi
12
Kam s utierkou na riad
Ahojte, mam taku blbu otazku: ako mate v kuchyni zavesene utierky? U nas zatial visi cez rucku na t…
macko444
Pred 3 rokmi
1
2
46
Aké máte skúsenosti s krbom s výmenníkom vody?
sme sa s manzelom rozhodli pre krb s vymennikom vody a po navsteve predajne som zhrozena jak nas od…
deltako
Pred 3 rokmi
1
2
54
Vinyl - cena
Ahojte, prosim vas chcem sa opytat ci je suma 8000 € primerana za pokladku vinylu do celeho donu ( …
jankazb
Pred 3 rokmi
13
CENKROS 4
Dobrý deň. Nenájde sa tu nejaký rozpočtár, ktorý by bol ochotný zapožičať prístup na Cenkros? Chcel…
standa1981
Pred 3 rokmi
3
Betonnadvor
Zdraví Prosím o radu, ak má niekto skúsenosť, akú minimalnu vrstvu betónu, respektíve betónového …
betonnadvor
Pred 3 rokmi
16
ČOV - dopyt servisu
Dobrý deň, viete mi niekto poradiť firmu, ktorá robí servis domových ČOV, (údržba, nastavenie, odst…
lietadlo23
Pred 3 rokmi
1
Kombi zásuvka 400V
Zdravím, chcem sa opýtať konkrétne na túto zásuvku, ktorá je v linku: https://www.buco.sk/nastenna-…
petersd
Pred 3 rokmi
26
Ako zabrániť vtákom narážať do okien?
Máte niekto nápad? Vždy takto na jar máme problém, že vtáci narážajú do okien. Už sme skúsili mať n…
akvi
Pred 3 rokmi
18
1
2
…
672
673
674
675
676
…