Ahojte, mam taku blbu otazku: ako mate v kuchyni zavesene utierky? U nas zatial visi cez rucku na trube, ale nie je to prilis dobre riesenie, tak hladam alternativy.
U nas sa neda zavesit hacik ponad ziadne dvierka (uz je tam madlo), tak asi zostava len prilepit hacik na dvierka? Alebo mate niekto nejaky iny trik?
Ak mate obrazky, alebo linky na pekne riesenia, sem s nimi!
Dakujem.
sestra si davala zvnutornej strany dvierok na jednej skrinke, len osobne by som to nechcel, lebo vlhke ruky tam utriet potom sa skrinka zavrie a to vlhke tam ostava, to sa mi moc nepaci, radsej zboku linky, ak je moznost, haciky su kadejake dnes 🙂
Na rúčke rúry...neriešim, kde inde ju zavesiť. Ak je rúra rozohriata a vypnutá po pečení, tak tam bežne nechám utierku presušiť, ak je mokrá po utieraní riadu. Do pár minút je suchá. Lepšie ako ju vešať po radiátoroch. Kvôli utierke rozhodne nebudem vŕtať háky do steny ani ich tam lepiť.
@jabadaba Ja by som tiez nepovedala, ze by to trebalo riesit, a vidis 🙂 Pri vesani sa nam stlacaju dotykove gombiky, a chcela by som sa tomu vyhnut, tak hladam alternativy 😄 A ani tie adiatory nemame !
tak my mame viacero utierok nakupenych aj latkovych aj jednorazovych, a nejako to tak pocitovo striedame co ja viem, ani som sa mam pocit nezapodieval kde by som ju mal mat ulozenu 😄
@majina.b Pozeral som a je to taká klasika, všetko z toho máme, ale teda neviem či celkom predstaviť kde inde by sme napríklad tú utierku dali, aby nám to nezavadzalo, nevadilo.
ved aj tak si myslim, ze to ze si tu teraz poviem kto kde co ma aj tak sa to neda si myslim preonacit, ze teraz by som sa tu utierku naucil davat niekde inde 😄
Co sa tyka tych jednorazovych papierovych tak to mi pride take zbytocne plytvanie. Vsak vsetko sa da utriet normalnou utierkou alebo nejakou handrou, hodit do pracky a da sa pouzivat opat.