Návrh kuchyne (kam s jedálenským stolom)

Dobrý deň, Vedeli by ste nám poradiť s rozmiestnenim kuchyne + obývačky? Problém mame s umiestnením jedálenského stolu keďže chceme mať kuchynskú linku do tvaru U. Nejaký návrh sme si už urobili no nie sme s ním stotozneny. Ďakujem za každú cennú radu.
Odpovedať
Hlavne by som posunula varnu dosku. Hned vedla vysokej skrine musi byt extremne neprakticka, nepohodlna...
Odpovedať
@bohusjadud napríklad takto? Zelená je linka, červený je stôl.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Spravit kuchynu do U a kolmo napojit stol. Medzi U 130 cm, akurat na mycku a drez. Nie skosene skrinky. Tam kde je chladnicka a rura by sa mali zmestit dve 90 cm skrinky. Ak ste pravaci, varnu dosku pri skrini ako pise sadell je neprekticke. Spajza je siroka 90 cm - na prechod min 60, zostane vam 30 cm n'a police? Do zadveria sa vam zmesti skrina?
Odpovedať
@bohusjadud kuchyna do G, sprava vysoke skrinky + skryte dvierka do spajze, a tahat to do U potom.. Stol v priestore.. Respektive pripojit k linke, co by som nerobila.. Stol otocit tak ako mam v ciernom, ale netlacit ho moc k oknu..
Odpovedať
@hroma to je akurat stol vo vychode na terasu. @bohusjadud v akom stadiu je dom? Este sa da s niecim hybat?
Odpovedať
@lenkito10 do spajzy budú posuvné dvere, v nej budú len police do L. Veľkú špajzu nepotrebujem. A zádverie 1,7m šírka mi postačuje. 🙂 @wivik dom sa ešte len ide stavať, akurát mi bolo vydané stavbne povolenie.
Odpovedať
@bohusjadud ja by som nedal linku do toho tvaru ako máte na vizu ale len klasické L-ko a stôl by som dal na tu stenu ako je wc čo je na vizu tá polička a určite by som dal ale na kuchynskej linke pravé uhly, keď toto vidím tieto skosené rohy tak hneď si predstavím tak rok 2005😁 ale samozrejme ak sa to vam páči tak nie je o com 🙂 ...a máte to tam trochu blbo riešené projektant si to asi moc neprepocital tak ako u nás tiež sme mali veľký problém s umiestnením stolu
Odpovedať
@bohusjadud ja len ze prve co mi napadlo bolo vymenit kuchynu s obyvackou. Tam kde je krb potiahnut vysoke skrine a predlzit akoze chodbu a bud tam mat chodbove skrine ( lebo mne pride malo ulozneho priestoru ) alebo to ponat uz ako obyvacku s nejakymi policami a z druhej strany mat vysoke skrinky v linke. Linku do U, dole stol. Okna na pravej strane by som urobila dve, jedno viac hore pre linku a druhe viac dole pre jedalen. Samozrejme by to trebalo rozkreslit ako to vyjde. V tom tvojom projekte mi pride az zbytocnata komora, neviem si predstavit co do nej das. Radsej ten priestor by som vyuzila ako satnik.
Odpovedať
Linku do U a k tomu stol, to mi pride najlepsie, je to aj prakticke, aj to bude mat hlavu a patu. V tom navrhu mas varnu dosku hned pri vysokej skrini, tomu by som sa ja vyhol, u nas proste musime mat nejaky priestor aj z jednej aj z druhej strany.
Odpovedať
Tak ako si tomal vo vizualizácii podľa mňa nie je nič zlé, čo sa stola týka. Aj keď ja by som ho viacej posunul k oknu a bolo by to prijateľné.
Odpovedať
Pripojit stol ku linke bude najpraktickejsim riesenim, nech nezavadza ani pri vychode na terasu a aj bude dost miesta na sedenie okolo neho.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?