Indukcna doska nad umývačkou riadu

Zdravím, má to niekto takto riešené?
Odpovedať
Nemám problém. Ale teda prac dosku máme 102cm... Dnes by som uz umývačku umiestnil inak, aspoň 50cm od zeme.
Odpovedať
@kejsix no len dodaj ze standardna vyska je 93 tusim. @paul2 a v tom pripade absolutne bez sance. Umyvacka je vzdy az po pracivnu dosku.
Odpovedať
@palo18 Ja len, že funkčne nieje problém. Vstavané umývačky bývajú vysoké do 82 cm, plus medzera - ja mám doporučené pod varným panelom 7cm. No a 4cm prac doska a máš 93cm.
Odpovedať
No tak mna by skor zaujimalo, preco by si si to tak chcel umiestnit? Mne to nepride ani nijak prakticke riesenie
Odpovedať
@huliana Zalezi, ako je na tom s miestom... Ja som v tom nasiel vyhodu, ked naaaahodou nieco vykypi alebo sa vyleje, tak mi to nepozateka do ziadnych suflov, len pretriem vratka mycky 🙃
Odpovedať
Indukcia potrebuje pod sebou par cm miesta na chladenie, za normálnych okolností je umývačka po pracovnú dosku. Minimálne 100 cm výška pracovnej dosky od zeme bude musieť byť, čo si veľmi neviem predstaviť, ale ak ste vysoký..
Odpovedať
@kejsix … nepozateka do suflikov? Tak ti to pozateka do umyvacky ktora nieje lacna a ide o elekticke zariadenie … horuca, slana , mastna polievka tlacidlam urcite neprospeje. Neviem aku mas umyvacku, indukcnu dosku (3faz?) ale nezabudni na samostatnu zastrcku pre indukcnu dosku
Odpovedať
@krasavec_estekrajsi Pridi pozrieť, je to paráda, aj kávu máme dobrú... @fero_opravar Nepozateka, nema kadial, cez tesnenie na dverach? Ved elektronika je zospodu a vzadu okolo zasteny je vsetko vytmeleme... S elektrinou to ma co? Vsak ako chcem, tak si dam spravit, resp. som si pripravil.
Odpovedať
@paul2 ak to nie je z dôvodu miesta, tak to tak určite nedávaj. Neviem si predstaviť že pod doskou je umývačka a zavadzajú otvorené dvere, čo napríklad ja ich mám minimálne pootvorené, keď doumyva vždy. A ak to tak mať musíš, lebo miesto a pod. , tak my napríklad máme pracovnú dosku vo výške 93 cm a umývačku máme volne stojacu, nie zabudovanú a je tam medzera, čiže by to kľudne vošlo aj pod indukciu. So vstavanými môže byť problém.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku

Odpoveď na príspevok od paul2:

Zdravím, má to niekto takto riešené?
@paul2 Dobrý večer, ste spokojný s tou variantou, že myčka pod varnou doskou? Nám to tiež takto vychádza, alebo varná doska do rohu. Ani jedno, ani druhé sa mi nepozdáva, ale nedá sa ináč. Preto hľadám plusy, mínusy..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?