Ste spokojný s umývačkou riadu Baumatic BFD 64 SS?

Ahojte. Objednali sme si umývačku BAUMATIC BFD 64 SS . Na stránke nás dosť zaujala nielen výzorom ale aj popisom. http://www.elektroexpert.sk/umyvacky-... No chcem sa však opýtať či ju niekto máte... :-) Ako sa Vám pači, či ste s ňou spokojní, či je spoľahlivá, či nieje kazivá .. tiež či viete o nejakých servisných strediskách a pod. ;-) Za všetky Vaše odpovede ďakujem. :-)
Odpovedať
zdenculik, mame umyvacku Baumatic, ale typ si nepamatam, velmi podobna tej vasej. Niekedy v lete sa nam po necelych 2 rokoch pokazila, servisny technik sa nieco vyse mesiaca vyhovaral, ze caka na dodanie nahradnej suciastky, uz sme z toho boli pekne nervozni. Nakoniec to vsak dopadlo dobre. Co bolo dost neprijemne, ze sme z BB a ten technik chodil z RK, takze "nemal cestu" hocikedy a koniec leta, cize grilovacky, umyvanie riadu v rukach, no ziadna slava. Okrem toho mame Baumatic varnu dosku (plynovu) a ruru (elektricku) - v rure nam ovisa na pravej strane plech, na varici sa najmensi horak nechce od isteho casu rozhoriet bez toho, aby sme hodili iskru aj na niektorom z dalsich horakov...cize take su s Baumaticom moje skusenosti. Neviem, mozno jednoducho smola, ale uz by som to asi nekupila. Kde su servisne strediska by Ti mali vediet povedat v predajni.
Odpovedať
zdenculik, kazda znacka sa "pokazi" a keby som mala vyberat podla toho tak by som asi nic nekupila :-D . pracujem v oblasti elektra, takze mam ako taky prehlad. a z ktoreho mesta si?vedela by som ti zistit serv. stredisko.
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím s luciou, ja som napr. kúpila umývačku siemens, čo je už trochu iná kategória, a už keď mi ju doviezli bola pokazená. preto je dôležité aby ti vyhovovali jej výbava a spotreba, ostatné podstatné až tak nie je.
Odpovedať
presne tak gloria.treba vyberat take ktore su v dobrom pomere ceny a vykonu.a samozrejme aj vzhlad je dolezity. niekedy nepochopim, ze si niekto kupi spotrebic kde viac plati za znacku a funkcie ma pritom tie iste ako ta "obycajna" (nechem tvrdit ze treba kupovat vyslovene lacne smejdy).a dnes to uz podla mna funguje tak, ze 80% spotrebicov sa ti pokazi prave chvilu po skonceni zaruky a potom ta moze aj vystret. oprava sa niekedy neoplati a tak nezostava nic ine ako kupit novy spotrebic. :-N lebo v dnesnej dobe uz nic nie je ako "nesmrtelne pracky Tatramat" ktore vydrzali 20 rokov a zrali aj podlahu :-D
Odpovedať
my mame umyvacku baumatik, myslim ze este aj "slabsi" model ako tato, zabudovanu, no som zatial maximalne spokojna, klop, klop nech to nezakriknem ;-)
Odpovedať
dakujem za odpovede.. umyvacku uz mame doma, tak pevne verim ze bude sluzit dobre a dlho :-) ...
Odpovedať
ahoj zdenculik, tak pekne testuj a potom daj referencie, lebo aj nam sa velmi paci a zvazujeme jej kupu ;-)
Odpovedať
a este moja skusenost co sa tyka zaruky ... , teraz mame umyvacku Indesit uz 7 rokov a funguje bez akejkolvek poruchy ..., klop, klop :-D a pred troma rokmi sme kupili fotak Olympus, vtedy stal v akcii 10 000 Sk v domienke, ze nieco vydrzi ... , no tesne po zaruke sa nam pokazil a oprava 100 Eur , takze rovno kupit zasa novy ;-)... , takze aj "znackova" vec sa moze pokazit a aj "neznackova" vam moze dobre posluzit...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?