O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Žltá voda zo studne
Dobrý deň bývame skoro dva roky v dome na pitnú vodu využívame vlastnú studňu, začala nám zo studne…
daniela87sk
Pred 3 rokmi
5
Pohon Came
Ahojte, nejde nám brána. Na pohone som našiel hlášku E8. Vie mi niekto poradiť čo to môže byť?
vitarian
Pred 3 rokmi
5
Namorit alebo nenamorit rezivo
Ahojte, ideme meniť na dome strešnú krytinu - nové laty, plech a fólie. Chceli sme si sami namorit…
paul2
Pred 3 rokmi
13
Ipa na terasu
Ahojte, viete mi odporučiť vhodnú Ipu na terasu, ako hornú vrstvu na ktorú položím konštrukciu na p…
exponent
Pred 3 rokmi
15
Drenaž
Zdravim chcel by som toho roku obkopat a zaizolovat steny pivnice domu postaveneho v 92 len ma trap…
jakub_mnahuncak
Pred 3 rokmi
7
Projektant v krese Namestovo
ahojte potrebujem sikovneho projektanta v okrese Namestovo na projekt dvojgaraze ..pozna niekto nie…
liptacik
Pred 3 rokmi
1
Susenie paliva/ekohrasku v zasobniku
ahoj ma prosim Vas niekto skusenost so susenim ekohrasku v zasobniku,nieco som uz o tom pocul,vraj …
liptacik
Pred 3 rokmi
2
Tepelným čerpadlom kúrenie
Ahojte, dom je vykurovany elektrinou radiatory. Nahlodala ma predstava výmeny za tepelné čerpadlo. …
toky1
Pred 3 rokmi
1
2
42
sponzor fóra
Malý pozemok
Zdravím vás, myslíte, že je veľkosť pozemku 750 m2 dostatočná, ak tam chcem aj pestovať ovocie, zel…
avantime
Pred 3 rokmi
22
Farba fasady
Dobrý večer , viete mi prosím poradiť farby príp. Kameň na fasádu domu, preferujem jednoduchý moder…
hroma
Pred 3 rokmi
24
Sporák na drevo
Plánujem kúpiť kachle/sporák na drevo, bol by využívaný na kúrenie, varenie, prípadne pečenie. Nevi…
duzu
Pred 3 rokmi
12
Je svahovitý pozemok pri daždi problém? Pomôže plot?
Nasiel som pozemok, ktory sa nam pozdava ale vyrusuje ma pri nom to ze je svahovy a za nim je pole …
duzu
Pred 3 rokmi
28
Poter balkon
Čaute, poradili by ste mi ohľadne balkóna , potrebujem spraviť poter , mám otázku , najhrubsia hrúb…
henry_sk
Pred 3 rokmi
23
Podbitie stablonu
ahojte, chystame sa robit podbitie stablonu....krokvy su od seba vzdialene 86cm...treba aj medzi ne…
rado26
Pred 3 rokmi
5
Prístupová cesta k pozemku- riešenie
Ahojte, rada by som sa s vami poradila ako vyriešiť problém s prístupovou cestou k RD. Prikladám j…
chilim
Pred 3 rokmi
9
Skusenosti s firmou zrf
Caute. Ma niekto branu od firmy ZRF? Ake mate skusenosti? Zatial sa mi pozdavaju..
petra_majoros_zlatovska
Pred 3 rokmi
4
Typ strechy na altánok
Ahojte, poprosil by som o rady, prípadne skúsenosti. Staviam si na záhrade altánok, rozmery 6x4 m. …
michal_66
Pred 3 rokmi
9
Kompozit
Ahojte, prosím Vás vedeli by ste mi poradiť, či je vhodné použitie kompozitu aj do deky ? Niekde uv…
stefanby
Pred 3 rokmi
8
Nosna stena Letna kuchyna
Zdravim. Idem stavat letnu kuchynu 6x4m 3 steny budu plne. a predna cast bude na stlpoch s posuvn…
oakland
Pred 3 rokmi
3
Zamenna zmluva z parcely E na dve parcely C
Ahojte, neviem si moc rady so zamennou zmluvou, tak som si prisiel po radu. Su dve parcely registr…
radovan255
Pred 3 rokmi
8
Ventilacia WC kupelna
Ahojte, neviem si rady ako vyriesit, aby nefukal spatny vzduch do vetracieho potrubia , ktore je …
jozef89
Pred 3 rokmi
16
Likvidácia cestného panela
má prosím niekto skúsenosť, alebo by vedel poradiť ako najefektívnejšie zlikvidovať cestný panel (3…
sonau
Pred 3 rokmi
9
Vodné čerpadlo - vzduch vo vode
Dobrý deň prajem, chcel by som sa opýtať na problém keď sa mi dostáva vzduch do vodného obehu, vždy…
heliator
Pred 3 rokmi
7
Hladam vodara+ kurenara HC, TT, NR
Potreboval by som urobit vodu + podlahove kurenie do novostavby. Je tu niekto, kto sa tomu rozum…
reindeerko
Pred 3 rokmi
10
Strop z filigranu
Ahojte, riešil niekto v blízkej minulosti filigranovy strop , poradil by nejakú firmu kraj Nitra , …
heliator
Pred 3 rokmi
3
Skúsenosti s firmou peknydvor.sk
Ahojte,chystáme sa stavať plot z betónových tvárnic duvar.A na stránke peknydvor.sk majú až moc dob…
misiaknr
Pred 3 rokmi
7
Majernikova, Dlhe diely, byvanie skusenosti
Ahojte, Uvazujem, nad kupou bytu na Dlhych dieloch... Konkretne panelak Majernikova 54/56/58 oprot…
melmel78
Pred 3 rokmi
6
Ytong P2-400 Standard
Zdravím všetkých.Mám otázku a to takú, že idem stavať 2poschodový dom a v projekte mi bolo navrhnut…
tomas_so
Pred 3 rokmi
7
Vizualizácia kuchyne
Dobrý deň, hladam dizajnéra pre návrh kuchyne vo veľkosti cca 8,7m². Mam aj svoje predstavy, avšak …
erikat88
Pred 3 rokmi
12
Rodinný dom len na solar, bez elektriny
Ahojte, chceli by sme stavat na pozemku, kde bude problem dostat elektrinu a rozmyslame, ze by sme …
mimms
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
74
1
2
…
671
672