Dom na kľúč a reklamacia

Dobrý deň pred rokom na firme stavala domy na kľúč kupola nám studňu bývame v dome teda cca rok a zo studne nám začala tiecť žltá voda, tak sme zavolali pána ktorý nám studňu vyčistil bol tam veľký nano z piesku. Mysleli sme si že je všetko OK na druhý deň začala zase tie čo tá voda ale neskôr taká hrdzavá aj smrdí železovito. Žltá ide len vtedy keď ide studená. Teplá ide čistá. Moja otázka znie či to môžeme dať ako oficiálnu reklamáciu firme ktorá nám dom stavala, nemáte s tým niekto skúsenosti? Už si nevieme s tým dať rady .
Odpovedať
Keby ste to aj hned neriesili ako reklamaciu, isto by som skusil firmu kontaktovat, ako by sa k tomu vyjadrili, ze ci to treba riesit s nimi alebo nejak inak.
Odpovedať
@daniela87sk očakávate od firmy ktorá. Am stavala dom že bude zodpovedať za zloženie vodu z vašej studne? Máte v zmluve napísané že toto vám garantuje?
Odpovedať
@profistavbari nie to nemáme, garantovali nam, že voda je pitná, dali spraviť rozbor. Len vypadá to tak že sa tam niečo pokazilo. Doteraz bolo všetko ok.
Odpovedať
@mikita2 áno riešili sme to aj s nimi neoficiálne , že nevedia kde môže byť problém.
Odpovedať
@daniela87sk noo len neviemn, ci za to firma moze, vies vtedy ked vam to odovzdavali, bolo vsetko v poriadku a oni tazko budu zodpovedat aj za to, ze sa nieco stalo, co ovlyvnilo kvalitu vody v studni
Odpovedať
Profilova fotka
s tymto oni podloa mna nemaju nic treba najst gro problemu, preco sa voda tak znecistila a potom riesit co s tym
Odpovedať
@daniela87sk vodu nemusíte mať stále rovnakú. V čase keď bol robený rozbor bola pitná. Mal som podobný problém. Po čase používania veľmi veľká hladina mangánu. Pokiaľ vám zapácha a tepla ide čistá tak to je možno odkale im v bojleri resp. Usadenim sa na špirále. Železo, mangan,síra...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?