O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aké mobilné aplikácie používate na správu / ovládanie Vášho domu?
Ktoré všetky aplikácie máte v mobile? Inšpirujte nás. Ja mám: VGSK Servis - Kotol TV Remote - diaľk…
mgx
Pred 3 rokmi
13
Elektronická plašička mačiek - máte skúsenosti?
Ahojte priatelia, máme problém na dvore s mačkami. Chodia k nám na wc-ko. Všetko je nové, fasáda, t…
marrad
Pred 3 rokmi
1
2
39
Ake fosne na striesku?
Ahojte. Idem riesit mensiu striesku nad terasu o rozmeroch 4,3 metra x 2,6 metra. Stavebne povoleni…
arcticcode
Pred 3 rokmi
1
Kuchyňa slonová kosť
Prosím vás má niekto kuchyňu slonova kosť lesk s drevom alebo inou kombináciou Môžem poprosiť foto…
kopin
Pred 3 rokmi
9
Väčšia rozloha ako pôvodný dom
Ahojte, Chcel by som sa s vami poradiť...Mám záujem o kúpu rozostavaného domu ale je to vedené ako …
jan45
Pred 3 rokmi
4
Oprava hlinikovej brany
Caute, potreboval by som sa poradit. Minuly tyzden nam namontovali novu hlinikovu branu. Avsak v po…
patuscha
Pred 3 rokmi
26
Rozmiestnenie kuchyne 3×1.6
Prosím vás poraďte ako co najlepšie a najefektívnejšie rozmiestniť totu moju malu kuču :slight_smil…
erika5025
Pred 3 rokmi
14
SIMPLE HOME
Má niekto skúsenosti s firmou SIMPLE HOME na stavbu domu? Ďakujem
pauliganka
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Jednokridlova brana 4m
Caute strechaci. Poradte ako nadimenzovat branu jednokridlovu do otvoru so sirkou 4m?vypln by bola …
jancipe
Pred 3 rokmi
6
Je stavebná búda pri stavbe domu povinná?
Musíme mať stavebnú búdu pri stavaní domu na pozemku?
bellatrix27
Pred 3 rokmi
19
Preco geberit napusta tak pomaly vodu?
Nevie niekto poradit preco na 1 zachode po splachnuty je dopustena voda skoro hned a na druhom az o…
profistavbari
Pred 3 rokmi
30
Záhradné čerpadlo
Dobrý deň potreboval by som poradiť s čerpadlom. Po zimnom spustení prestalo tlačiť vodu. Čerpadlo …
adajak
Pred 3 rokmi
11
Armovanie ŽB venca a prekladov
Ahojte, chcel by som si viazať armatúru do vencov aj armatúru do ŽB prekladov, ale nemám s tým abso…
tomik25
Pred 3 rokmi
12
Žiadost o ele.prípojku cez môj pozemok
Prišila mi žiadosť na pripojenie na ele. prípojku na mojom pozemku. Určite stým nesúhlasím aby mi n…
petersd
Pred 3 rokmi
7
Hypoteka financovanie
Dobry den, berieme si hypoteku na byt - cca 40 000 ( ostatok budeme financovat inak). Ktorá banka j…
peter_anton_vancak
Pred 3 rokmi
11
Plastové okná a dvere
Ahojte strecháči, rieši niekto z Vás momentálne plastové okná na novostavbu? Ideálne východné Slov…
miro107
Pred 3 rokmi
7
Oprava terasy a schodov-je možné robiť teraz?
Mám starší rodinný dom, kde je popraskaný beton na schodoch a terase. Chceme to osekať a naniesť na…
marssmykkok
Pred 3 rokmi
1
Pomoc pri návrhu domčeka pre poulične mačičky
Ahojte skúšala som u nás v mačkárskej skupine nájsť šikovného človeka,čo by mi vedel pomôcť navrhuť…
labus
Pred 3 rokmi
5
Parozábrana a izolacia
Dobry den chcel by som sa poradiť aky je správny spôsob inštalácie parozábrany. Moja predstava je p…
pavolmatys
Pred 3 rokmi
3
Pes Team Dolné saliby, jalu
Dobrý deň, Hľadám recenziu na tieto dve stavebné firmy, máte niekto skúsenosť, hlavne s pes Team c…
mishkamishka
Pred 3 rokmi
2
Fasadny komin legislativa
Prosím čo potrebujem na fasadny nerezovy komin ak ide o starší rekonštruovaný dom na ktorom už malý…
schiedel_maros_plsko
Pred 3 rokmi
2
Parazit na strome
Zdravim Vás, toto som si všimol na strome v záhrade, zrejme je to borievka. Vie mi niekto poradiť č…
adam_nemcek
Pred 3 rokmi
16
Kontakt na stolára z Poľska
Že vraj nie je problém-stolár z Poľska príde zamerať vstavané skrine, dvere, obložky -privezie mat…
julius_babic_st
Pred 3 rokmi
7
Fasádny obklad vinylové dosky?
Dobrý deň, nájdem tu firmu ktorá sa zaoberá fasádnym obkladom tohto druhu ? Ďakujem Potreboval by …
lordkofola
Pred 3 rokmi
1
Prevrtany kabel - zem
Dobry den. Podarilo sa mi pri vrtani do obkladov v kupelni narazit na elektricke vedenie. CYKY 3x2.…
kejsix
Pred 3 rokmi
6
Sprchový set :)
Zdravim odkiaľ ste kupovali podomietkovy set do sprchy ? Ďakujem
majcco
Pred 3 rokmi
5
Kurenie -energia zo zeme
Ahojte, Idem stavat sopu 12m2 a rozmyslam ci by sa neoplatilo zakopat do 1m hlbky trubku na vodu,n…
abobo
Pred 3 rokmi
3
Dom 35m2 do 10 000€
Zdravim, byvame s frajerkou v podnajme uz 3 roky no chceli by sme si na rozbeh postavit svojpomicne…
jblaze
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
87
Zlatý rebríkový radiátor
Dobrý deň, prosím Vás, vedel by mi niekto poradiť, kde zohnať lesklý zlatý rebríkový radiátor do k…
gretka2
Pred 3 rokmi
10
Nazor-zmena
Ahoj, nejak neviem vyriesit aby sa do technickej neslo cez spalnu a satnik. Cely ten stred neviem v…
majcco
Pred 3 rokmi
1
2
60
1
2
…
662
663
664
665