Hypoteka financovanie

Profilova fotka
Dobry den, berieme si hypoteku na byt - cca 40 000 ( ostatok budeme financovat inak). Ktorá banka je najvýhodnejšia? A fixácia na kolko rokov?
Odpovedať
@nada1326 mas na nete stranky, co porovnavaju ponuky roznych bank, napr: https://www.financnahitparada.sk/hypo... To mas pre predstavu a potom si ich par obehnut, ci naozaj dostanes take iste podmienky.
Odpovedať
Profilova fotka
Tazko povedat kde vam aku ponuku daju. AK tak by so si nasiel nejakeho financneho poradcu a ten ti spravi rychlo prieskum, ake moznosti mas v daneych bankach a ty si prakticky len vyberies
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi aj aky fix mas predstavu, prima banka mala dobre podmienky, vub tiez nebola na zahodenie, kamarat bral teraz z tatry, to je tazko. Najlepsie je pobehat osobne, alebo sa obratit na nejakeho poradcu, ktory sa v tom orientuje a povie ti kde co by bolo pre teba najvhodnejsie.
Odpovedať
@nada1326 zalezi co preferujete. Ci cim nizsi urok alebo cim dlhsiu fixaciu atd. Samozrejme zalezi aj od vasich prijmov. Ja osobne som vzhladom na situaciu isiel cestou dlhsieho fixu za cenu trosicku vyssieho uroku (teda 10r. fix 1% urok). Tato moznost uz nie je v ponuke, kedze isli uroky vyssie. Ako bolo spomenute, skusil by som nejaky porovnavac, alebo ak sa v tom vobec nevyznate tak oslovit nejakeho skuseneho financneho poradcu. Idealne nie mladika, ktory ma na sebe oblek este z maturity a stretne sa s vami v kaviarni.
Odpovedať
@igor256 presne tak, pretoze kazda banka ma aj ine podmienky na ziskanie hypo. susedia takto riesili hypoteku, brali ju spolocne a banka napriklad okrem prijmu prihliadala aj na dosiahnute vzdelanie. ja by som to osobne riesila cez toho financneho poradcu, usetrite tym dost vela casu.
Odpovedať
Profilova fotka
Na tuto otazku sa neda odpovedat, kedze pre kazdu banku budete inak posudzovanym klientom. Je fakt na mieste si niekoho najst, co obeha s vasimi poziadavkami vsetky banky a predostre vam uz hotove ponuky
Odpovedať
Ak potrebujete poradiť, kľudne napíšte, pomôžem, u každého je to individuálne 🙂
Odpovedať
teraz by som dbal hlavne na co najdlhsi fix, lebo ak to este pojde hore, tie urokove miery, tak to ozaj nebude bohvieco. A co banka, to vedia dat rozne ponuky, roznym klientom, cize je najlepsie priamo sa informovat vo viacerych a urobis si predstavu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ono je to takto velmi tazko povedat. Kedze kazda banka berie klienta inak, vo vseobecnosti ale plati, ze ak mas niekde ucet, tak ta banka by ti mala dat nejake tie vyhody, no zas preniest ucet nie je taky problem. Treba si spravit prieskum
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem. Neviem či je to ešte aktuálne, ale veľmi rád Vám pomôžem. Pracujem ako finančný sprostredkovateľ a mám zazmluvnené všetky banky. Spolupracujem so všetkými poisťovňami a správcovskými spoločnosťami, takže Vám viem zadarmo overiť každú jednu banku a pomôcť vybaviť najlepšiu ponuku na Slovensku. Ak potrebujete pomôcť (nielen) s hypotékou, zavolajte mi alebo napíšte a veľmi rád vám zadarmo poradím.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?