Zlatý rebríkový radiátor

Dobrý deň, prosím Vás, vedel by mi niekto poradiť, kde zohnať lesklý zlatý rebríkový radiátor do kúpeľne? Najlepšie by bolo, keby má rovnaký/podobný odtieň ako batérie Grohe Cool Sunrise. Ďakujem.
Odpovedať
Staci napisat 3 slova do google a kliknut na vyhladat, nebud leniva 😉
Odpovedať
@reindeerko skus sa spytat v Medzeve ci vedia taky vyrobit tomterm
Odpovedať
@milanista ja uz nemam sil na takychto ludi, toto Vam stoji za komentovanie? vazne si myslite, ze MS je moja prva volba?
Odpovedať
@zita19 dakujem.
Odpovedať
@milanista Ked neviete pani odpovedat, tak mlcte!
Odpovedať
@reindeerko muzete zkusit napr. zehnder Charleston maji taky zlatou ale jestli je to podobne/stejne k vasi zlate je bohuzel tezke rict:-/
Odpovedať
Profilova fotka
@milanista Ahoj, Modrá strecha má Fórum z jedného jednoduchého dôvodu. Ľudia sa môžu pýtať, poradiť si, odporúčať... A to sa týka napríklad aj tejto diskusie. :-) Autor diskusie sa pýta zrejme aj z toho dôvodu, že očakáva skôr osobné odporúčania od strecháčov, ktorí niečo podobné majú alebo majú niekoho v okolí, kto vie dať odporúčanie tiež. Jedna vec je nájsť si info na Google, pozrieť si tam recenzie ale ja osobne tiež využívam ako krok dva Fórum na Modrej streche na to, aby som sa mrkla aj na odporúčania a skúsenosti našich používateľov. Možno mi vedia dať aj reálnu fotku z ich bývania a podobne... “Fórum je miesto, kde sa všetci stretávame, rozprávame sa, radíme si, pomáhame si, spoznávame sa. Ak to má byť miesto príjemné pre všetkých, je dôležité správať sa tu slušne, rešpektovať ostatných a nezneužívať možnosť hovoriť k všetkým.”
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nenájdeš, nedal by sa prípadne natrieť v rovnakej farbe?
Odpovedať
https://www.ozonius.sk/kupelnovy-radi... https://www.vivaeshop.cz/c/designove-... https://www.primakoupelny.cz/uno-retr... https://www.viadurini.cz/klasicky-ele...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?