O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zateplenie 50roč. domu s krivými stenami
Zdravím. Ako názov napovedá stojím pred dilemou ako zatepliť 50 ročný dom postavený z pórobetónovýc…
eagleowl
Pred 3 rokmi
1
2
40
Môže plynový kotol ísť na slabší výkon pri dosiahnutí teploty?
Zdravím, máme plynový kotol Protherm Medved 30 PLO a k tomu klasický termostat, ktorý funguje tak,…
fugas20
Pred 3 rokmi
8
Quick step Alpha vinyl
Dobry den,mate niekto skusenosti s touto podlahou?dakujem
franci1986
Pred 3 rokmi
1
Zahradna stavba (domcek, sklad) zo SIP palelov
Ahojte, mate prosim niekto skusenost so stavbou zahradneho domceka so SiP palelov? Kde na Slovens…
tibor_taksonyi
Pred 3 rokmi
1
Koľko stojí dokončenie vŕtanej studne?
Developer nám pri dome vyvrtal studňu 10m hlbokú, čo je dostačujúca hĺbka v lokalite. Avšak je iba …
gedy
Pred 3 rokmi
12
Preco mi zltne vavrin
Vzdy mal pekne zelene listy a teraz a jar co mame zasadene maju vsetky nejake zlte listy.Co sa mo…
rado220
Pred 3 rokmi
3
Vyjadrenie spoluvlastnikov k IS
Ahojte. Dostala som pozemok od rodicov, na ktorom budeme stavat. Inzinierske siete budeme tahat cez…
lrdk
Pred 3 rokmi
8
Perimeter + úprava sokla
Ahojte. Vedeli by ste mi prosím poradiť, kým je ešte na to možnosť, ako by mala vyzerať ideálna úpr…
ando1231
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Stavba
Dobrý deň. Chcela by som poprosiť o radu. Máme pozemok ,ktorý je vedený ako trvalý trávnatý porast.…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Konstrukcia studne a cistenie
Dobry vecer prajem, vcera mi chlapi vyvrtali studnu, 29m voda bola v 16, Íl potom bridlica. Pouz…
hubo737
Pred 3 rokmi
1
Habito sadrokarton
Prosim Vas, ma niekto skusenosti so sadrokartonovymi prieckami Habito od Rigips? Ci su vhodne na pr…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
8
Múr
Ahojte. Poprosim o rady, ako opravit, skraslit tento mur. Podla mojho muza je dokonaly, ja si to ne…
tehlovy_mur
Pred 3 rokmi
13
Kupa bytu
Ahojte, chcela by som sa opytat, kde (na akych strankach), ste v momentalnej dobe kupili (nasli) by…
timea59
Pred 3 rokmi
10
Svahovity pozemok kupit?
Ahojte, kupit svahovity pozemok na vystavbu RD, dobra cena , vyborna lokalita vsetky IS.
zuzana838
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
67
Firma Kofus Trade - strechy
Prosím vás máte niekto skusenosti s touto firmou ? Robia strechy, Je z okolia zlatých moraviec. Chc…
adiso
Pred 3 rokmi
3
Najlacnejšia drevená podlaha - rady a skúsenosti
Dobrý deň. Chcel by som do staršieho rodinného domu postupne dať drevené plávajúce podlahy. Našiel…
timea59
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
90
Digestor zosikmeny
Budeme mať plynovú varnu dosku a preto vraj musí byť digestor vo výške 70 cm od nej. Nepaci sa nám …
zuzik
Pred 3 rokmi
1
Trativody
Dobrý deň, mám otázku ohľadom trativodou. Kúpil som dom a musim spraviť trativody - vsakovaciu jam…
jan45
Pred 3 rokmi
5
Poraďte tlakovú nádobu s membránou 24l do úžitkovej studne
Tento tyzden sme dokoncili studnu, avsak majstri nezohnali v ten den v obchode tlakovu nadobu, tak …
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
5
Garáže od firmy KONSTAL
Zdravím, firmu Konstal absolútne neodporúčam. Nielenže komunikácia s nimi je na bode mrazu, ale stá…
11ondro11
Pred 3 rokmi
1
Je toto ukončenie bleskozvodu v poriadku?
Je takto ukončený bleskozvod v poriadku? Fasadnici ma upozornili, ze do chraničky bude zatekat dazd…
logo22
Pred 3 rokmi
18
Aká je aktuálna spotreba plynu?
Zdravim vsetkych, nerozumiem sa moc do spotreby plynu ale od polovice januara ukazuje 141 m3 v tom …
dexter89
Pred 3 rokmi
24
Spojenie stareho a noveho betonu
Terasa sa robila na 2x najskor prestresenie a neskor betonova platna, beton tvoriaci patku stlpu a …
slavo82
Pred 3 rokmi
7
Posuvné dvere na mieru
Zdravim , neviete prosím o nejakom stolarovi zo západného Slovenska ktorý by vedel vyrobiť dvoje p…
dasena82
Pred 3 rokmi
10
Kúpiť vidiecky dom?
Ahojte, mame moznost kupit vidiecky dom z roku 55. V nami vybranej vybranej lokalite. Pozemok je 7a…
uhrovkova
Pred 3 rokmi
5
Aká by mala byť hodinová mzda murára?
Prosím o skúsenosť. Cena práce murára pri vytiahnutí múrov, nie na m3, ale hodinová mzda. Ďakujem :…
jankazb
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
87
Azbestová strecha
Viem, že je tu veľa tém, kde sa rieši azbestová strecha, ja by som však potrebovala poradiť, čo rob…
dedo758
Pred 3 rokmi
9
Projektant - Liptov
Dobry den, vedeli by ste mi poradit projektanta na rekonstrukciu RD na Liptove? Dakujem.
lloxia
Pred 3 rokmi
1
Hliníková pergola - poraďte firmu na realizáciu
ahojte, aktuálne riešimeže by sme chceli prestrešiť terasu v rozmere 7*3,5m uvažujeme o hliniko…
exponent
Pred 3 rokmi
6
Prečo sú v šachte 2 vývody na kanalizáciu?
Zdravim vas, pred stavbou domu vas prosim o postrehy. Na youtube som nasiel video, kde cistili k…
standa1981
Pred 3 rokmi
13
1
2
…
660
661
662
663
664
…