Slepý roh na kuchynskej linke

Prosím vás o pomoc. Dali sme si spraviť kuchynskú linku na mieru a po pol roku používania objavujem slabé stránky. Jeden roh je tzv.slepý. Skrinka je tal z polovice nepoužiteľná. Chcela by som sa opýtať teda hlavne pánov stolárov, najlepšie z okolia BA, na možnosti a riešenia, ktoré by nestáli ako nová linka. Zrejme bude potrebný nejaký výsuvný mechanizmus. Vopred ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Do takého slepého rohu sa dá namontovať ladvinka, prípadne magiccorner, ale väčšinou sa tak už musí tá rohová skrinka navrhnúť pri výrobe.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, o tom ako sa bude riesit roh sa malo dohodnut pri plane kuchyne. Ake typy skrinky (ako sa otvaraju) tie pri tom rohu? Foto by napovedalo.
Odpovedať
Profilova fotka
@1236lenca le mans (ladvinka) sa da domontovat ak je hlbka skrinky 510mm inak sa nezmesti. Magiccorner sa da aj do plytsej. Riesenie je vzdy daju sa totiz vymenit aj panty na dvierkach za ine aby vysuvy fungovali. Foto otvorenej skrinky a zmeranie hlbky skrinky napovie viacej. PS aj sirka dvierok je dolezita pokial je vacsia ako 446mm tak si na dobrej ceste.
Odpovedať
Neporiadok si nevšímajte 🙈. Skrinka je hlboká 47 cm, šírka 100 cm, vnútorná výška 68 cm, šírka dvierok 49 cm. Toto ma nenapadlo pri navrhovaní linky a žiaľ, neupozornil ma ani stolár. Nádej som videla v tzv. ľadvinke od Ikea, ale tá má až 128 cm
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?