O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čo znamená na zmiešavači IVAR "KV"? KV2,3,6,10,20
Kto mi poradí čo znamená táto hodnota a ako ju mam nastaviť?
jan45
Pred 10 rokmi
11
Vycistenie prirodneho kamena na fasade
prosim vas,cim vycistim nepekne hnede flaky na sedom kameni na fasade,stalo sa to po naneseni impre…
atlaska
Pred 10 rokmi
8
Kotol buderus GB 112 24KW
Je tento kotol vhodny na podlahove kurenie ? 140 m2. zvladne aj zasobnik na teplu vodu ? 100 L ? je…
slavokover
Pred 10 rokmi
2
Zateplenie tehloveho 2 poschodoveho panelaku
Ahojte, potrebujem poradiť či treba zateplovať tehlový barák postavený v roku 1952 a hrúbka múru …
maria123
Pred 10 rokmi
14
Kvalitný lacný vetrací systém svojpomocne
Dobrý deň Môžete mi poradiť ako navrhnúť a skonštruovať kvalitný, jednoduchý a pomerne lacný vet…
kriloter
Pred 10 rokmi
12
Okna od susedov
Pekny deň prajem, potrebujem poradiť,mam jednu otázočku, môžem mať velke okna od susedov ked chceme…
zdesenie
Pred 10 rokmi
13
Návrh kuchyne - pomoc
Ahojte, s manželkou sa už skoro mesiac nevieme rozhodnúť pri návrhu novej kuchyne. Sme trochu limit…
sysell
Pred 10 rokmi
14
Kachlova pec
Dobry den chcem sa opytat ohladom kachlovej peci s rozmermy 100x80 a vyska 2,60 m priblizne cenu ci…
karkulka111
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Ako vyuzit efektivne prebytky el. energie z FVE ?
Kto mi vie poradit, ako efektivne vyuzit prebytky energie z fotovoltaiky ked nechcem investovat do …
duzu
Pred 10 rokmi
20
Aký obnoviteľný zdroj energie je ekonomicky najvýhodnejší pre tepelné čerpadlo? Ktorý využiť?
Dnešná téma myslím, že poskytne veľa podnetov na diskusiu. Často sa stretávame na rôznych stretnuti…
adam_stiebel
Pred 10 rokmi
1
2
33
Stavba a financovanie 2-generačného RD na 2 etapy
Syn uvažuje o stavbe 2-generačného rodinného domu vo vzdialenom mieste svojho pôsobenia ... jedna č…
elka48
Pred 10 rokmi
22
Pozemok v extraviláne obce
Neviete mi prosím poradiť, ako zistím, či je možné stavať na určitom pozemku v extraviláne chatu? J…
jan45
Pred 10 rokmi
6
(Ohrev vody) Aký ohrievač vody je pre Vás tým správnym?
Často sa stretávame s predimenzovaním ohrievačov vody, zákazníci to zväčša robia nevedomky. Poved…
kriloter
Pred 10 rokmi
11
Koľko majú kanalizácie na vyjadrenie k stavebnému projektu?
Majú 30 dní?
blackomt
Pred 10 rokmi
5
Pílka na obklad
Prosím poradte, chcela by som kúpiť pílku na obkladačky, ale netuším ako vybrať.
jamk1
Pred 10 rokmi
10
Kto mi namontuje kuchynskú linku?
pekný večer prajem. Hľadám šikovného pána ( stolára), ktorý by mi poskladal a namontoval kuchynskú …
samika
Pred 10 rokmi
6
Dezinfekcia studnicnej vody
Stretol sa niekto s dezinfekciou studnicnej vody pripravkom twinoxid? Mal by to byt cisty roztok ox…
supiiik
Pred 10 rokmi
1
Strop : Krokvovy zaves + Nastaviteľný strmeň JSB 65
Dobry vecer, chcem sa spytat odbornikov na SDK, ci je mozne kombinovat krokvový záves na nom CD a d…
flytt
Pred 10 rokmi
1
Kto sa zaobera analyzou projektu aby sme sa rozhodli spravne ci kúriť plynom alebo elektrinou?
Mame rozpracovany projekt bungalovu na 149 m2 zastavanej plochy. Kurit by sme chceli podlahovym + k…
praoteccech
Pred 10 rokmi
6
Prosim o kontrolu energetickeho certifikatu
Dobry den, rad by som Vas poprosil o kontrolu,pripadne zhodnotenie certifikatu. Vysledok nie je …
zero07
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
77
Vonkajsie hlinikove zaluzie... Aky profil?
Chceme davat vonkajsie hlinikove zaluzie na dom a zaujimalo by ma aky profil je vyhodnejsi a lepsi.…
catscan
Pred 10 rokmi
8
Treba stavebne povolenie na zahradnu chatku z dreva na povodnych zakladoch starej murovanej chaty?
Neviem co vybavovat.... Mam murovanu chatu, ktora vsak potrebuje rozsiahlu rekonstrukciu. Ta sa vs…
stowasser
Pred 10 rokmi
3
Zapíše kataster zmluvu?
Ahojte, kupujeme nehnuteľnosť a v zmluve sa píše - že zmluvné strany sa dohodli, že návrh na vklad …
sejdy
Pred 10 rokmi
3
Štátna dotácia na tepelné čerpadlo
Ahojte,viete mi niekto povedat nieco blizsie?ake su podmienky,ako to funfuje atd?
denaha
Pred 10 rokmi
3
(Ohrev vody) Akým spôsobom ohrievate vodu Vy?
Predtým ako som začal pracovať v tejto oblasti som sa nezamýšľal na tým, odkiaľ sa teplá voda v moj…
peter_tatramat
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
4
5
150
(Ohrev vody) Na čo sa zamerať pri výbere nového ohrievača vody? Čo zohľadňujete pri svojom výbere?
Podľa čoho si vyberáte ohrievač vody? Raz som dostal takúto otázku na výstave a skončilo to hodinov…
peter_tatramat
Pred 10 rokmi
19
(Ohrev vody) Aké sú Vaše náklady na teplú vodu? Poznáte nejaké triky na šetrenie teplou vodou?
Koľko miniete na ohrev teplej vody za rok, mesiac? U mňa, štvorčlenná rodina, je to cca. 248 €/ …
peter_tatramat
Pred 10 rokmi
1
2
45
(Ohrev vody) Čo myslíte, akým smerom sa bude v budúcnosti uberať vývoj v obasti ohrevu teplej vody?
Neustále napredovanie a posúvanie hraníc vpred nielen v oblasti technológie, ale i know how je úloh…
peter_tatramat
Pred 10 rokmi
2
Folia pod deku
Vsimol som si, ze niektori stavebnici po zhutneni strku resp. kameniva zvyknu davat pod kari siete …
jan45
Pred 10 rokmi
2
Kde je najlepšia cena na EPS 100 podlahový polystiren za m2?
Poradte kde kúpim najlacnejšie podlahový ePS 10 cm hrúbky...
mirenkapalkova
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2499
2500
2501
2502
2503
…