O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čestné vyhlásenie o poskytnutí ubytovania cudzincovi
Prosim, vedeli by ste mi poradit, kde by som mohol najst vzor čestného vyhlásenia o poskytnutí ubyt…
chrobak7
Pred 10 rokmi
2
Ako dosiahnem aby komin mal 10 az 12 Pa?
jedna sa o komin 80-tkovy na pelety
schiedel_maros_plsko
Pred 10 rokmi
17
Rekuperácia + ohrev vody pomocou solaru
Dobry deň prajem Dobrý deň, máme individuálny projekt domu. Uvažujeme v ňom s rekuperáciou (vidi…
peto99
Pred 10 rokmi
4
Zobytnenie podkrovia
Ahojte, Hladam partiu sikovnych majstrov ktory by boli ochotny mi zrekonstruovat stare podkrovie …
kyso1
Pred 10 rokmi
1
Hladam tesarov a klampiarov
Ahojte, hladam tesarov a klampiarov ktory by mi vedeli este tento rok zrealizovat krov a strechu (s…
kyso1
Pred 10 rokmi
1
Prečerpávacia stanica
zdravím vás mam zlý sklon kanalizácie a preto musím dať prečerpávaciu stanicu viete mi dakto poradi…
flexo
Pred 10 rokmi
2
Odhlučnenie dverí
Ahojte, bývam v byte kde su príšerné dvere. Ja počujem každého kto prejde po chodbe a aj naopak, mn…
viktor811
Pred 10 rokmi
7
Mozem stavat dom na pozemku, ktorý nie je v našom vlastníctve?
Je to na zahrade, ktorú vlastnia svokrovci...je potrebne od nich nejake povolenie? resp. prepis na …
jan83
Pred 10 rokmi
6
sponzor fóra
BA - ceny plynarov a elektrikarov
caute strechaci, neviete mi povedat, kolko priblizne budem cvakat v BA za plynara a elektrikara, k…
majcu
Pred 10 rokmi
4
Americka chladnicka Philco
zdravim strechaci, namete niekto tuto chladnicku? PHILCO PT 569 Maestro jedina cierna z tych …
majcu
Pred 10 rokmi
1
Murári okolie Nitra, Šaľa
viete nám poradiť dobrých, a nie veľmi drahých murárov z okolia Nr,,prípadne Šale,,, chceme si dať …
mirkasasikova
Pred 10 rokmi
1
Chladnička - v linke alebo v komore?
Kam umiestniť chladničku? Prosím o reálne skúsenosti najmä tých, ktorí majú chladničku v komore (…
katrin21
Pred 10 rokmi
7
Kobok - CHOPOK
Ahojte, kde ste kupovali krbovu vlozku Kobok - CHopok za dobru cenu?
reward
Pred 10 rokmi
6
Ako správne navrhnúť výkon tepelného čerpadla pre môj dom?
Výkon tepelného čerpadla sa čiastočne poddimenzováva voči tepelným stratám. Pri vzduchových tepelný…
adam_stiebel
Pred 10 rokmi
13
Archon Dom uprostred brusnic mate niekto?
Ahojte, mame vybrany projekt od Archonu Dom uprostred brusnic. Chcem sa opytat ci jo miekto stavate…
stelinka11
Pred 10 rokmi
10
Projektant na dom v Rakusku + rady a tipy
Dobry vecer, viete mi prosim odporucit projektanta, ktory by vedel vypracovat dokumentaciu rodinneh…
tralala1234
Pred 10 rokmi
1
Pasivny drevodom svojpomocne
Zdravim, na jar by sme chceli zacat so stavbou pasivneho domu (drevodom a časť vnutornych prieco…
mackoke
Pred 10 rokmi
4
Poradte najvhodnejsi kotol
Dom cca 115m sv. Hrubka stien 40cm +5cm mineralna vlna Podkrovie 30cm mineralna vlna Hladam naj…
serzo33
Pred 10 rokmi
6
Dobrý deň. Hľadám pozemok v okolí BA za rozumnu cenu.
Chcem si postaviť RD bungalov .... Zháňam pozemok v okoli BA max 30km od mesta... Vie niekto o nieč…
glipka86
Pred 10 rokmi
5
Akrylat vs sanitarny akrylat... aky je rozdiel??
Nasli sme si vanu ktora sa nam paci, ale je v dvovh variantov- akrylat a sanitarny akrylat. Aky je …
katka8855
Pred 10 rokmi
4
Čo znamená na zmiešavači IVAR "KV"? KV2,3,6,10,20
Kto mi poradí čo znamená táto hodnota a ako ju mam nastaviť?
jan45
Pred 10 rokmi
11
Vycistenie prirodneho kamena na fasade
prosim vas,cim vycistim nepekne hnede flaky na sedom kameni na fasade,stalo sa to po naneseni impre…
atlaska
Pred 10 rokmi
8
Kotol buderus GB 112 24KW
Je tento kotol vhodny na podlahove kurenie ? 140 m2. zvladne aj zasobnik na teplu vodu ? 100 L ? je…
slavokover
Pred 10 rokmi
2
Zateplenie tehloveho 2 poschodoveho panelaku
Ahojte, potrebujem poradiť či treba zateplovať tehlový barák postavený v roku 1952 a hrúbka múru …
maria123
Pred 10 rokmi
14
Kvalitný lacný vetrací systém svojpomocne
Dobrý deň Môžete mi poradiť ako navrhnúť a skonštruovať kvalitný, jednoduchý a pomerne lacný vet…
kriloter
Pred 10 rokmi
12
Okna od susedov
Pekny deň prajem, potrebujem poradiť,mam jednu otázočku, môžem mať velke okna od susedov ked chceme…
zdesenie
Pred 10 rokmi
13
Návrh kuchyne - pomoc
Ahojte, s manželkou sa už skoro mesiac nevieme rozhodnúť pri návrhu novej kuchyne. Sme trochu limit…
sysell
Pred 10 rokmi
14
Kachlova pec
Dobry den chcem sa opytat ohladom kachlovej peci s rozmermy 100x80 a vyska 2,60 m priblizne cenu ci…
karkulka111
Pred 10 rokmi
1
Ako vyuzit efektivne prebytky el. energie z FVE ?
Kto mi vie poradit, ako efektivne vyuzit prebytky energie z fotovoltaiky ked nechcem investovat do …
duzu
Pred 10 rokmi
20
Aký obnoviteľný zdroj energie je ekonomicky najvýhodnejší pre tepelné čerpadlo? Ktorý využiť?
Dnešná téma myslím, že poskytne veľa podnetov na diskusiu. Často sa stretávame na rôznych stretnuti…
adam_stiebel
Pred 10 rokmi
1
2
33
1
2
…
2498
2499
2500
2501