O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Predaj bytu a zalozne pravo kupujucich pred KZ
Chcel by som sa opytat ohladne zalozneho prava. Predavame byt a kupujuci spolu s maklerom od nas…
mareqm
Pred 10 rokmi
1
Parná rúra namiesto mikrovlnky?
Zdravím :-) Máte niekto skúsenosti s využívaním parnej rúry namiesto mikrovlnky na ohrievanie j…
02lenka02
Pred 10 rokmi
27
Izolacia ZD od muriva - oprava ???
Zdravim, bol som na stavbe pozriet a skoro ma slak trafil.. murari natiahli lepenku pod murivo tak …
peterik
Pred 10 rokmi
12
Opat plyn vs elektrina
Ahojte, neviem sa rozhodnut ci ist podla projektu a zvolit si El.Kotok alebo Plynovy kotol. Vsad…
matorado
Pred 10 rokmi
1
2
51
Kto ma skusenosti s byvanim v montovanom dome od firmy Mipav a ake su naklady na byvanie?
ake su naklady na ekektricke kurenie podlahove infrarohoze v montovanom dome, kto ma skusenosti s b…
gebkoo
Pred 10 rokmi
3
Stôl a stoličky
Ahojte neviete mi prosím niekto poradiť či sa zmestia v pohode vedľa seba zasunúť za stôl tieto dv…
17juraj17
Pred 10 rokmi
2
Izolácia stropu na bungalove s väzníkovou strechou
Chcem sa Vás spýtať či by ste mi neporadili ohladne zateplenia stropu. Postavili sme hrubú stavbu, …
vader100
Pred 10 rokmi
1
2
34
Vykurovanie
Dobrý deň,chcel by som som sa opýtať,či by mi niekto vedel poradiť aká by bola najlepšia možnosť vy…
leonardom
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Poistny ventil na TUV
Zdravicko, mam tu otazku na vas. Situacia je taka ze mam zostavu Vitodens 100 a Vitocel 120L, ke…
dedo758
Pred 10 rokmi
11
Kompletna rekonstrukcia 3i bytu typ U v BB?
Zhanam dobru-overenu firmu alebo solidnu partiu z BB a okolia na kompletnu rekonstrukciu bytu, ktor…
bimbuska36
Pred 10 rokmi
2
Firma na rekonstrukciu ?
Ahojte zhaname spolahlivu firmu na rekonstrukciu casti bytu v Bratislave.
bimbuska36
Pred 10 rokmi
2
Poradíte ohľadom obstavby krbovej vložky pred potermi?
Dobrý deň, Mám hotovú hrubú stavbu(okná+hydroizolácia daná celoplošne). Omietky nechám radšej už n…
matorado
Pred 10 rokmi
9
Teplovodné podlahové kúrenie....aký kotol?
Dobrý...chcem sa spýtať či má niekto v dome podlahové teplov. kúrenie napojené na elektrický kotol?…
matorado
Pred 10 rokmi
7
Co setko musi obsahovat zmluva o prenájme nehnutelnosti, ktoru vypracovava RK?
ideme si prenajat byt a zmluva, ktoru nam RK vypracovala sa nam zda byt divna. Je v zmluve o prenaj…
zdesenie
Pred 10 rokmi
4
Ziadať vopred o súhlas s projektom od susedov alebo nie?
Som na važkach či žiadať pred podanim SP o súhlas susedov s projektovou dokumentáciou alebo nie. J…
zdesenie
Pred 10 rokmi
26
Povolenie na zburanie stavby a nasledne stavebne povolenie
Mame pravoplatne povolenie na zburanie stavby, zahradnej chatky na pozemku, na ktorom ideme stavat …
zdesenie
Pred 10 rokmi
5
Prehlásenie trvalého pobytu
Predali sme byt, kde mam nahlaseny trvaly pobyt. Susedia z vedlajsieho bytu sa ponukli, ze sa mozem…
zdesenie
Pred 10 rokmi
7
Hodnota nehnuteľnosti pri darovacej zmluve
Rodicia mi idu darovat byt darovacou zmluvou. V nej je uvedena hodnota nehnutelnosti, resp. pravnik…
zdesenie
Pred 10 rokmi
18
Spolahlivy kontakt na kurenarov?!
Zdravim Vas, nema niekto spolahlivy najlepsie aj overeny kontakt z vlastnej skusenosti na kurenarov…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
2
Pultik kupelna
Nevie te mi niekto poradit kde by som zohnala take pultiky alebo policky,neviem ako to presne nazva…
lara66
Pred 10 rokmi
10
Pomocka - intenzita slnecneho ziarenie podla lokality
nasla som, tak posuvam: Hodnotu globálneho slnečného žiarenia vo Vašej lokalite si môžete vyráta…
ninaclaudius
Pred 10 rokmi
1
Poklop na sachtu
Poradte z coho vyrobit najlepsie poklop na sachtu pre filtraciu k bazenu. Sachta je betonova, obdl…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
9
Vitrínová skrinka do kuchyne
Ahojte. Mám problém s dotvorením jednej časti kuchyne. Potrebujem ku vstavanej chladničke dorobiť (…
luck4
Pred 10 rokmi
3
Ako najlepšie vyskladať podlahové EPS?
Ahojte, sme v stadiu pomaly po omietkach a ideme riesit podlahy. Na skladbu podlahy mame cca 30cm …
vader100
Pred 10 rokmi
4
Zdravé sedenie
ahojte, ako sa pozeráte na zdravé sedenie vášho dieťaťa? koľko ste ochotné investovať do detskej st…
maria123
Pred 10 rokmi
10
Komplet zariadenie domu 140m2
Ahoj, viem ze je to velmi vseobecna otázka. Ale na kolko Vas cca vyslo zariadenie domu novostavby o…
mike80
Pred 10 rokmi
5
Mapa sveta do detskej izby na stenu v slovenčine náučná,poradí mi niekto?ďakujem
:-)
stevko32
Pred 10 rokmi
5
Detska izba pre 9 ročného chlapca
Práve sa chystáme zariadiť synovy izbičku, hľadám inšpiráciu, najlepšie fotky. Plánujeme bielo-tmav…
stevko32
Pred 10 rokmi
4
Výroba kúpeľnového nábytku na mieru
Ahojte, neviete mi poradiť, to by mi vedel vyrobiť takýto kúpeľnový nábytok na mieru? biely, le…
skolaokupelniach
Pred 10 rokmi
3
Montáž dvojumyvadla
Prosim o Vaše ready, skusenosti... Mame 90cm keramické umyvadlo a su k nemu dve skrutky. Bude to st…
katarinas
Pred 10 rokmi
6
1
2
…
2501
2502
2503
2504
2505
…