O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Plot zo štiepaných tvarníc
uz som rozhodnuta konecne vital sro z tejto firmy budem obj.stiepane tvarnice na plot len neviem f…
danielta999
Pred 10 rokmi
18
Poschodový dom na rohovom a svahovitom pozemku
dobrý vecer, mame dilemu ako osadiť dom na tomto pozemku, nase krieteria su: poschodový, s dvojgara…
sissik
Pred 10 rokmi
17
Predzáhradka. Ako ju svojpomocne urobiť?
ahojte, pred domom mam malu predzahradku...alebo skor zahon, asi tak 1 m na sirku a 3 na dlzku...ch…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
79
Drevovyroba NMnV
Ahojte chcem sa spýtať či náhodou niekto nebral krovy a laty z drevovyroby SIMA z NMnV. Ceny majú …
saimo
Pred 10 rokmi
1
Ako spojit chranickou s elektrikarskou krabicou
chcem sa spytat ako spojit ohybnu chranicku s krabicou do dutych stien aby pevne drzala a nebola ib…
funtasta
Pred 10 rokmi
5
Aku podlahu dat do podkrovia beton alebo osb dosky? a co steny???
Ahojte robime projekt domu. Na fotke je terajsi stav domu. a nam sa jedna o nadstavbu na RD. poscho…
ytongsk
Pred 10 rokmi
8
Cim nahradit plnove kurenie?
Ahojte, potrebujem poradit, chystam sa kupit pozemok na stavbu RD ale nie je tam plyn. Vsetky ostat…
ytongsk
Pred 10 rokmi
1
2
44
Kde tapetu do pokrovnej spalne
Riesim dilemu ako vymalovat, zariadit spalnu. Mame izbicku o rozmeroch 4x3,5m, s tym, ze na jednej …
illyria
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Ahojte, chcem sa spýtať aký je najvhodnejší komín pre teplovodné peletové krbové kachle?
Výška komína 5,5m a moja otázka znie aký priemer. Ďakujem
jan45
Pred 10 rokmi
3
Podvod?
prosím o radu....je možné,aby spoluvlastník záhrady previedol svoj podiel na tretiu osobu bez môjho…
jan45
Pred 10 rokmi
5
Vybudovanie prístupovej cesty k pozemku
Prosím o rady a skúsenosti s vybudovaním cesty - resp. s jej rekonštrukciou a položením inžiniersk…
ivahanna
Pred 10 rokmi
29
Zmestí sa mi WC do kúpeľne pri týchto rozmeroch?
Ahojte.. Potrebujem radu, či sa nám zmestí WC pri našej malinkej kúpeľni. Ideme dať sprchu, umývadl…
andyfr
Pred 10 rokmi
13
Firma RB
v zivote nespolupracujte s firmou RB z BB... Fidlikanti, platite firmu,chodia dvaja,alebo jeden rob…
sisi7777
Pred 10 rokmi
1
S realitkou, či bez realitky?
S manzelkou hladame uz dlhsiu dobu byt, po dlhom rozmyslani sme sa rozhodli pre tento: zoznamrealit…
robol
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
20
21
626
Farba gaucovky
Prosim Vas poradte mi akej farby kupit kozenu sedacku,ked budu biele steny,biela leskla dlazba,biel…
mojamica
Pred 10 rokmi
27
Kolaudácia?
Ahojte.Prosim vas kolko nas vyjde taka kolaudácia?Je to moc drahé?
serzo33
Pred 10 rokmi
4
Navrh kuchyne- vsetky nazory vitane :)
Ahojte, chcela by som poznat vas nazor, pripomienky, vylepsenia, ktore vas napadnu, ked sa pozriete…
andromedy
Pred 10 rokmi
6
Podlahové kúrenie v kombinácii s radiátormi
Zdravím vás, potreboval by som poradiť, mám podlahové kúrenie a v suteréne mám 4 radiátory, systém …
serzo33
Pred 10 rokmi
4
Stavebný dozor okolie Štvrtok na ostrove
Nemáte niekto dobré referencie na stavebný dozor? Stavbu bude realizovať firma, ale chceli by sme s…
andyma111
Pred 10 rokmi
1
Vymena samotu/vnutorneho oblozenia krbu - spary?
Zdravim, v teplovzdusnej krbovej vlozke (Kobok Dumbier rocnik 2003) potrebujem vymenit dopraskan…
reward
Pred 10 rokmi
2
Pravidelné upratovanie 4i bytu v Rovinke?
Viete mi pls doporučiť niekoho na pravidelné upratovanie bytu v Rovinke? Jednalo by sa o min. 1x ty…
tasamaja25
Pred 10 rokmi
2
Súťaž: Chcete vyhrať svetlovod?
Pošlite nám fotku, vizualizáciu alebo projekt vášho rodinného domu, v ktorom by ste chceli použiť s…
martin_velux
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
66
Kupa novostavby - hacik v zmluve
Viete mi prosim poradit ohladom kupy novostavby? Realitak prisiel s navrhom ze 2/3 sumy z ceny b…
manilla
Pred 10 rokmi
11
Kontakt na omietky v MT
Dobry den, potreboval by som omietnut tehlovy byt (cca 170m2 stien), a preto by som vas chcel popro…
lexesox
Pred 10 rokmi
1
Domček Celesta od Apexu
Má niekto postavený alebo stavia domček celesta od Apexu?Za odpoveď ďakujem.
roles
Pred 10 rokmi
18
Najlepsie spotrebice
Aka naj naj znacka na chladnicku, umyvacku riadu,mikrovlnu,ruru a varnu dosku? Referencie,skusenost…
technik007
Pred 10 rokmi
5
Krbar Trenčiansky kraj
Dobrý deň, hľadáme dobrého krbára z okolia PU, IL, PB, TN, ktorý by nám pomohol alebo postavil krb …
lilien16
Pred 10 rokmi
1
Ktorú klímu na vykurovanie?
A ktorej firme to dať urobit? Lokalita Trenčín.TS 2,5kW, vykurovať bude cca polovicu domu 40m2.
matorado
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
73
Aku tarifu od ZSE zvoliť pre novostavbu s elektrickým vykurovaním?
Viete mi prosim z Vasich skusenosti poradit aky tarif si mam od ZSE zvolit na nove odberne miesto? …
ajkava
Pred 10 rokmi
8
Aky strop
Ahojte chcem sa spýtať aký je podľa vás najlepší strop na bungalov, betónové vložky alebo keramické…
michael01
Pred 10 rokmi
10
1
2
…
2503
2504
2505
2506
2507
…