O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zateplenie sokla pre uplneho zelenaca
Zdravim, rozmyslame nad zateplenim sokla. Zaklady domu mame asi 30cm nad povrchom (zatial) a v zemi…
slavoslav
Pred 10 rokmi
20
Aké rámy a sklá objednať na jeseň 2015.
Je to tu priebežne diskutované, ale nakoľko technológie idú stále dopredu, tí čo práve teraz riešit…
pripad001
Pred 10 rokmi
1
Aku omietku na krb?
Ahojte, v dome mame sadrove omietky a zaujimalo by ma co ste v takomto pripade davali na krb? mi to…
zarine
Pred 10 rokmi
6
Prerábka jadra v paneláku. Je lepší sadrokartón či tehla?
Ahojte, máme dilemu s priatelom, budeme prerabat byt, kde je stare jadro. Kupelna a wc su oddelene …
montazsadrokartonu
Pred 10 rokmi
17
Kto ma izolaciu sikmej strechy nad krokvami?
Surne hladam niekoho, kto pouzil v podkrovi sikmej strechy izolaciu nad krokvami-nadkrokovu izolaci…
sejbry
Pred 10 rokmi
2
Kvalitna kozena sedacka
Prosim vas poradte mi v akych predajniach mam zhanat pravu kozenu sedaciu supravu..nechcem rohovu a…
mojamica
Pred 10 rokmi
7
Stolár BB
Ahojte,chcem sa opýtať,či niekto nepozná dobrého a nie príliš drahého stolára v BB, prípadne okolí,…
carmenbb
Pred 10 rokmi
1
Od kúpy pozemku po začiatok stavby?
Koľko asi trvá kým sa kúpy pozemok a začne stavať? Čiže prepis pozemku, vybavenie stavebného povole…
ajkava
Pred 10 rokmi
19
sponzor fóra
Ako zatrieť tmavé fľaky na omietke v novostavbe?
Ahojte,maľujeme svojpomocne vnútorné steny v novostavbe (omietky nám robili omietkári) a na niektor…
mesarosanton
Pred 10 rokmi
28
Tarifa D3 od SPP a spotreba kWminimálnych
Dobrý den. Chcel by som sa pre info spýtat na tarifu D3, kde množstvo odberu sa pohybuje v rozpätí…
gashtaan
Pred 10 rokmi
6
Zmena typu radiátoru
Zdravím prosím Vás poradí mi niekto ako prepočítať veľkosť radiátora mam staré plechové radiát…
stastnyjim
Pred 10 rokmi
4
Plynová prípojka v Tomášove
Ahojte, viete mi odporučiť firmu na realizáciu plynovej prípojky z okresu Bratislava, Senec? Jedna …
tharabaska
Pred 10 rokmi
1
Drevodom Zvolen
Dobry den, bola by som rada keby sa ozval niekto kto ma skusenosti s firmou Drevodom Zvolen, alebo …
tinara23
Pred 10 rokmi
2
Kožená sedačka IKEA - máte niekto skúsenosť?
Ahojte, máte niekto koženú sedačku z IKEA? Pozerám, že dávajú záruku 10 rokov :-. Konkrétne p…
citronove_koliesko
Pred 10 rokmi
9
Svietidlá cez ebay alebo aliexpress?
Ahojte, kupovali ste niekto svietidlá cez ebay, príp. aliexpress? Rada by som vedela skúsenosti, kv…
catscan
Pred 10 rokmi
9
Rastlinka sa zbláznila alebo čo???
Ahojte, mám od kamarátky kvet, asi nejaké trvalky - nízke astry, je tu toho všade kopec. Ale jedn…
citronove_koliesko
Pred 10 rokmi
7
Pokazili na anhydrdovu podlahu, moze sa to dorovnat nivelakom bez zmeny vlastnosti podlahy?
Vyliata bola podlaha anhydridom ale zistili sme ze nie je v rovine, Su tam aj niekolkocentimetrove …
pysnyp
Pred 10 rokmi
5
Nadstavba z betonu alebo z dreva s osb doskami?
Ahojte robime projekt domu.Jjedna sa o nadstavbu na RD. poschodie bude Samostatna jednotka. Budu ta…
mamokaa
Pred 10 rokmi
7
Klasické parkety uložené do rybiny, aký nábytok k nim do obývačky?
Máme na byte klasické parkety ukladané do rybiny v blehohnedj farbe, neviem aký nábytok a sedenie b…
romco3
Pred 10 rokmi
23
Hľadáma obkladača na rekonštrukciu v STUPAVE
Hľadáme obkladača na rekonštrukciu kúpelne, toalety, položenie dlažby v kuchyni a chodbe cca 20m2 d…
tulka3
Pred 10 rokmi
1
Hľadáma obkladača na rekonštrukciu v STUPAVE
Hľadáme obkladača na rekonštrukciu kúpelne, toalety, položenie dlažvy v kuchyni a chodbe cca 20m2 d…
tulka3
Pred 10 rokmi
1
Tepelné čerpadlo + solárne kolektory
Ahojte. Riešil niekto systém vykurovania TČ+solárne kolektory. Nemusíte mi písať že sa to neoplá…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
5
Termostat na podlahove kurenie a klimatizaciu
Existuju termostaty ktore dokazu regulovat podlahove kurenie a aj fan coily?
arkadius111
Pred 10 rokmi
1
Pomoc pri kupe postele
ahojte chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s touto postelou http://www.beds.sk/latkova-postel-p…
l3konka
Pred 10 rokmi
9
Spajanie vazníkov priamo na stavbe,streche
Ako alebo s čím sa spajajú vazníky, vid foto....dakujem
heroes5
Pred 10 rokmi
22
Pripojenie krb.kachli do komina
Dobry den, chcel by som sa spytat, co vsetko potrebujem na pripojenie krb.kachli Haas Sohn Nivala 1…
maero92
Pred 10 rokmi
11
Cena tapety
dobry den chcela by som vediet aka cena vyjde tapety na jednu stenu. cena by mala byt komplet za le…
adelsa
Pred 10 rokmi
5
Ako by ste riešili presvetlenie jednopodlažného domu?
Denné svetlo je hodnotené užívateľmi ako najväčší benefit domu pre zdravé bývanie a zásadná požiada…
stevko32
Pred 10 rokmi
21
Uprednostňujete svetlý interiér, alebo dávate prednosť tlmenejším (tmavším) farbám?
Farebné riešenia majú zásadný vplyv na celkovú atmosféru interiéru. Iste viete, že svetlé farby pri…
martin_velux
Pred 10 rokmi
6
Ako riešiť nedostatočnú svetelnosť uprostred dispozície domu?
Na zákazníkom centre sa často stretávame s požiadavkou na dodatočné riešenie presvetlenia miestnost…
martin_velux
Pred 10 rokmi
1
2
34
1
2
…
2505
2506
2507
2508