Kožená sedačka IKEA - máte niekto skúsenosť?

Ahojte, máte niekto koženú sedačku z IKEA? Pozerám, že dávajú záruku 10 rokov :-. Konkrétne poškuľujem po tejto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... plus relax polohovateľné kreslá http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... Ale budem rada za akúkoľvek skúsenosť s koženou sedačkou IKEA :-)
Odpovedať
@citronove_koliesko odporucam pozriet si lepsie obchodne a zarucne podmienky ikea :-D :-D :-D maju tam plno výluk, takzes tou zarukou skor ide o klasicky marketingovy tah ake pouziva xxx firiem. ;-)
Odpovedať
@snowy66 ale tak predpokladam ze nieco na tych 10r garantuju... :-D na stranke sa odvolavaju na zarucne brozurky ale neviem ich najst... ja po dlhom hladani "tej naj" sedacky mam dojem ze najlepsie je zbuchat par europaliet a navrch obsit molitan ked clovek nechce stratit nervy aj prachy...ale uz aj o tych paletach som pocula ze treba davat pozor aby sa nekupil nekvalitny plesnivy smejd :-D
Odpovedať
@citronove_koliesko prosim Ta ake brozurky, tu si pozri zarucne podmienky ;-) http://www.ikea.com/ms/sk_SK/pdf/serv... specialne: Výnimky Záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré boli nesprávnym spôsobom skladované alebo zmontované, nesprávne používané, zmenené, prípadne čistené nesprávnym spôsobom alebo nevhodnými čistiacimi prostriedkami. Záruka sa ďalej nevzťahuje na bežné opotrebovanie a trhliny, zárezy, škrabance či poškodenia v dôsledku nárazov alebo nehôd. Záruka sa tiež nevzťahuje na výrobky, ktoré boli umiestnené vonku alebo vo vlhkom prostredí, alebo ak sa výrobok nepoužíval v domácom prostredí (ak nie je uvedené inak). Záruka sa nevzťahuje ani na následné alebo náhodné poškodenia. Záruku si môže uplatniť len pôvodný nákupca výrobku. Záruku nemožno previesť na inú osobu.
Odpovedať
@snowy66 no pekne :-| Ale zas píšu aj ... Na čo sa vzťahuje záruka? Rozsah záruky na jednotlivé výrobky je upresnený ďalej pri príslušnom výrobku. Čiže ak dávajú 10 rokov záruku tak rátam s tým že bude presne popísaná k výrobku ktorý si kúpim.
Odpovedať
@citronove_koliesko sak ano, nadej umiera posledna ;-)
Odpovedať
Ikea = drahy lacny nabytok
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@citronove_koliesko Ahoj,tak ako kupili ste tu spominanu sedacku,aj mne sa paci a rada by som pocula niekoho nazor,dakujem.
Odpovedať
@ela23 ahoj, nakoniec sme kupili nieco uplne ine. Nekozenu s relax elektrickym polohovanim od Eurosofa. Zatial spokojnost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?