Svietidlá cez ebay alebo aliexpress?

Ahojte, kupovali ste niekto svietidlá cez ebay, príp. aliexpress? Rada by som vedela skúsenosti, kvalitu, či došli v poriadku. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to risk,ono casto vyzeraju reklamne fotografie velmi lakavo a potom realita je ina,z aliexpressu som svojho casu objednaval vela nie je problem z dodanim tovaru,vzdy mi vsetko doslo ale nie vzdy som bol spokojny s kvalitou a prevedenim
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi kolko svietidiel a tak. Pokial jedno, dve neoplati sa to riesit. No napr. 10-15 svietidiel, ale aj inych veci uz ano. Problem na ebay aj aliexprese je, ze castokrat sa nakupuje od roznych sprostredkovatelov.... Treba ist priamo k zdroju. Na to potrebujes mat v Cine niekoho spolahliveho, kto ti to preveri, ci tvoj vybrany dodavatel je skutocne dodavatel alebo panak, ktory pobezi do obchodu kupi to, pofiderne zabali a posle ti to... Bol som v Cine a videl som na vlastne oci ako takyto "obchodnici" funguju :). Vozime odtial tovar bezne. Preto viem o com hovorim. Pri vacsich veciach sa to oplati riesit no pre jednu lampu ani moc nie.
Odpovedať
@sahenka Pri ebay mas akoze nejaku ochramu,neviem nekupujem odtial. Z aliexpresu som kupoval, ale svietidla apod. som bral z dx.com. Nieco je lacnesjie ale niceo uz ani moc nie. Rataj s tym ze ked bude vascsi balik hned to laka colnikov a nachystaj si dph. Zatial mi prislo vsetko vzdy, kvalita je aku si zaplatis, vacsinou je to ale to iste co kupis tu len lacnesjie
Odpovedať
@sahenka Nešlo by o kúpu a peniaze ale hlavne o bezpečnosť výrobkov. Číňania sú vynaliezavý a za účelom zisku ti dajú aj falošný certifikát. Čo ak kvôli týmto svietidiel vyhoríte? Myslíš ,že ti to poisťovňa zaplatí? Ja tiež nakupujem z Aliexpresu ale tiež nie všetko.
Odpovedať
@sahenka No keď myslíš led žiarovky tak výrazne nedoporučujem. Otec prišiel na čaro e-bay keď uvidel tie lacné žiarovky. Bol som nútený kúpiť mu ich. Nakúpil do celého bytu. Po mesiaci začali odchádzať. Tak som bol donútený kúpiť ešte jedny, skúsil iného predajcu vyzeral fakt seriozne. Veľa tovaru rôznej elektroniky. Stalo sa to isté. Odchádzali led čipy, AC/DC meniče vo vnútry... hrúza. Niektoré aj strelili :D Nasral som sa kúpil som na slovensku značku Ledlumen - myslím že to sú poliaci veď čo nie je vyrobené v číne tak je vyrobené v polsku :D A už rok a pol neodišla ani jedna led žiarovka.
Odpovedať
ja by som ani nauvažovala kupovať cez tieto stranky. Keď dobre popozeraš net, tak nakúpiš aj na SK, poprípade ak budeš kupovať vo veľkom, tak aj v kamennej predajni Ti vedia dať zľavu.
Odpovedať
@kajo873 pokiak ti kupi na vagon taknsi to obranduje ale asi nevyrobi, urcite aj to je cina. Sombkupol na tesr 5 roznych a testujem doma v kuchyni abuz viac akob2 roky idu vsetky. Jasne ze niektore su karastrofa ale co by chcel clovek za 2-# eura. Drahsie su vacsinou aj kepsie.
Odpovedať
@btus hej, kupis na slovensku, kam boli dovezene z Ciny. Typ na priami zdroj, slusna kvalita, odskusane: http://www.signcomplex.com/ @kajo873 @sahenka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?