Aku omietku na krb?

Profilova fotka
Ahojte, v dome mame sadrove omietky a zaujimalo by ma co ste v takomto pripade davali na krb? mi to mame zatial iba presietkovane a pretrete niecim asi lepidlom nejakym :) Dakujem vsetkym za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
pekne prosim o radu, aku omietku pouzit na krb? myslim ze tento povrch sa este nemaluje farbou nie? by bolo vidiet strukturu sietky. Omietkari nam povedali ze sadrova sa nedava ale neodporucili mi co teda pouzit.
Odpovedať
Mam na podobnom z boku sadrovu bez problemov. Skor ide asi o to oby bola odolnejsia voci mechamickemu poskoseniu. Aj ked ti podadia daku specialnu mozes ram dat v podstate hociaku.
Odpovedať
ja mám podobný aktuálne v rovnakom stave - my čakáme na vybrúsenie kameňa - ten sa má osadiť pred omietkou aby spoje potom schovala ale ešte sme neriešili akú omietku ( kamenár bude mať čas asi až po dušičkách :) môžem sa popýtať krbára čo tam dávavajú
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dali hrubu omietku a vymalovali. K hladkym sadrovym je to velmi pekny kontrast.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem. Uz som sa bavila s krbarom a on vravel ze tym ze je to odizolovane mozem dat omietku aka sa mi paci a nemusi byt kachliarska. Zrno chcem co najmensie ake nvm si to predstavit. Musim ist niekam kuknut :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?