Pultik kupelna

Nevie te mi niekto poradit kde by som zohnala take pultiky alebo policky,neviem ako to presne nazvat, ako su na obrazku? Presla som snad cely google a nic mi nenaslo :/ neviem aky je to material ale je to farba biela vysoky lesk.
Odpovedať
na google je pod odkazom umývadlová doska mnoho odkazov. Alebo sa skúsiť spýtať priamo na tarchi.sk či by ti tú informáciu mohli poskytnúť. :-)
Odpovedať
@lara66 U hocijakého stolára na mieru ... Urobí Vám akokoľvek hrubú drevotriesku a potiahne ju čím chcete, tj výsledný bieli lesk nebude problém. Robia samozrejme aj úpravy proti vode aby bolo možné to použiť v kúpeľni ...
Odpovedať
Ďakujem za rady, nad tým stolárom som aj rozmýšľala len som si nebola istá či vymyslí aj niečo vhodné do kúpeľňe, ale určite skúsim.
Odpovedať
Profilova fotka
@lara66 tak pár tipov na výrobcu: Keramag, Kolo, Jika, Laufen, Roca, Eden, Drevojas, Duravit, Sapho atď, atď. Ak treba poradiť, poradím... :)
Odpovedať
@janniik tam by mohli mat tie police pod umyvadlo? Lebo som tam nic take nenasla. Len par takych tenkych. No skusim este popozerat dakujem za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@lara66 ak by som bola v robote určite nájdem, ale skúsim aj takto.... napíšem... ;)
Odpovedať
@janniik oki dakujem :-) Ja som sice dobry hladac ale toto sa mi nepodarilo a ak aj nieco malo podobne ta cena bola extremna :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@lara66 a aká je predstava o cene?
Odpovedať
@janniik no ja som myslela ze do 300 euro by im aj mohlo stacit za take obycajne police :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?