Kupelna:Kto to vlastne robi? Majster a/alebo obkladac?

Ahojte. Staviame dom a uz sa blizime do fazy, ze bude treba obkladat 2 kupelne, montovat sanitu, robit zo sadrokartonu nejake steny pri wc, sprche, niky atd. Kto tuto pracu vlastne robi? Staci ked budeme zhanat nejakeho obkladaca a ten to vsetko vie spravit alebo musime zhanat vyslovene nejake majstra? Alebo aj aj? =-) Na co si mame dat pozor, co si mame vsimat? P.S. Ak by ste vedeli niekoho odporucit do Kosic, budeme radi :) Dakujem krasne za kazdy nazor!
Odpovedať
A este jedna otazka: je lepsie dat zrkadlo, ktore je na pol steny priamo na stenu alebo pod tym treba okachlickovat?
Odpovedať
Profilova fotka
@lydiades Je to jedno .Záleží na vás ako a rozhodnete. @lydiades Väčšinou to urobí jeden majster.
Odpovedať
@lydiades Nam obkladaci spravili vestko aj oblozili aj nahodili sanitu aj baterie.Tak ked zozenies dobreho obkladaca namal by mat s tym problem.NIekto si da oblozit obkladacovi a vodu aj s bateriami mu napaja vodar.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial je sikovny obkladac tak vie urobit vsetko :) A co sa tyka toho zrkladla tak to lepsie vyzera ak je take velke zrkadlo tiez na kachlickach :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nam robili obkladaci kachlicky, ale aj omietky v kupelkach a vodar zas prisiel a vsetko pozapajat. Aspon vedel kde ma co :-) Asi co si dohodnes a na co si trufnu :-) Co sa tyka zrkadla nam, sklar daval pod zrkadlo, sklo, aby sa dostal do jednej roviny s kachlickami :-) Nieco pod zrkadlo musis dat, lebo kamoske nedali nic a ma ho cele zapustene a navyzera to dobre :-(
Odpovedať
@lydiades najlepsie je, ked ti jeden clovek robi vsetko. Vie presne kde co ma a robi si to. Lepsie ako sto ludi a kazdy nieco ine. Potom nastava chaos a skoro nikdy to nedopadne dobre
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?