Ako najlepšie vyskladať podlahové EPS?

Ahojte, sme v stadiu pomaly po omietkach a ideme riesit podlahy. Na skladbu podlahy mame cca 30cm do buducej nuly. Planujeme podlahove kurenie a pravdepodobne betonovy poter. Vsade okrem 3 izieb bude dlazba. Potrebujeme poradit ako vyskladat podlahove EPS, s akou rezervou pocitat aby sme sa dostali k buducej nule. Ked viem ze dlazba ma hrubku cca 1,5cm...kolko lepidla sa dava pod dlazbu? Nasa predstava, ktoru potrebujeme skonzultovat (smer zdola nahor): * zakladova doska * ochranny nater * hydroizolacia Hydrobit V60s35 (jedna vrstva) * vyrovnanie nerovnosti zakladovej dosky pieskom do vysky "0" - 30cm * PVC (na oddelenie EPS od HI) * EPS 150s hrubky 8cm * EPS 150s hrubky 7cm * EPS 150s hrubky 6cm > (EPS spolu 150s 21cm) * PVC (proti zateceniu poteru) * Betonovy poter s kari rohozou a s trubkami podlahoveho > cca 7cm * lepidlo pod dlazbu hrubky cca 0,5cm * dlazba hrubky 1,5cm Spolu: 8+7+6+7+0.5+1,5= 30cm Otazka ale znie: kedze neplanujeme vsade dlazbu, tak tie posledne 2 cm nie je trochu vela pre napr. plavajucu podlahu? Dakujeme :-)
Odpovedať
tak tok by aj mňa zaujímalo, ako si to nakoniec vyriešila s tými 2 cm pre dlažbu a plavajúcu? nemáte jedno nižšie a druhé vyššie?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
kolko nechavate pre dlazbu?1,5 cm? 8-)
Odpovedať
nechal som 1,5 cm pre dlazbu ale pri hladeni to zmizlo na 2cm od poteru je to velky problem?bude musiet ist asi 1,5cm hruba dlazba ,alebo? 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?