O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Dilema:podlahovka +radiator-kolko okruhov?
zdravím chcel by som sa opýtat ako vyriesit zahrnutie radiatorov do systému s podlahovým kúrením, v…
danifedor
Pred 10 rokmi
20
Kto poradí dobrého elektrikára Trnava, Galanta a okolie?
Prosím Vás poradíte mi dobrého elektrikára z okolia Trnavy a Galanty? Ďakujem
minneli27
Pred 10 rokmi
9
Dvere zarovno so zárubňou
Drahí strecháči, chcem sa spýtať na akom systéme fungujú tie dvere čo sú zarovno so zárubňou???? Do…
katarinas
Pred 10 rokmi
2
Parkety
Dá sa opraviť len kúsok podlahy?ostatná je krasna len sme dávali prec jednu skrinku a toto nam pod …
volod1986
Pred 10 rokmi
4
Zdravím všetkých,
chcem sa spýtať na vaše skusenosti s dodavatelmi kuchýň spol. ReMar , pozná niekto. Mate s nimi sku…
javl7
Pred 10 rokmi
1
Staval niekto z Vás jurtu?
Chcem sa spýtať, či niekto z Vás celoročne býva v jurte? Samozrejme ma zaujíma, ako sa mu tam býva,…
kkristian
Pred 10 rokmi
4
Co hovorite na vyrobky firmy Machala?
Dnes som sa nechtiac zucastnil domacej predajne akcie tejto firmy.... Vyrobky (matrac, vankus, pri…
bazant12
Pred 10 rokmi
8
Orientačná cena nadstavby s pristavenym schodiskom
Ahojte, rad by som sa spytal, kolko by vysla nadstavba star. rodinneho domu o rozlohe cca 81 m2 - …
stanley1111
Pred 10 rokmi
7
sponzor fóra
Stropný systém - podstojkovanie
Ahojte potreboval by som radu skúsených stavbárov ako @antonmesaros @jan45 atď. Na jar budem ri…
pistikus
Pred 9 rokmi
1
2
45
Platime hypoteku ale v uverovom registri nie je
Ahojte, 8 rokov platime hypoteku - hypotekarny uver+spotrebny uver (hodnota prevysujuca 75%). Dali…
el6
Pred 10 rokmi
7
Stavala vám dom firma Fipa, s.r.o.?
Rozmyslame nad stavbou domceka z ekopanelov z lisovanej slamy od firmy Fipa. Ako ste spokojny s ce…
1977j
Pred 5 rokmi
5
Polystyrénový strop do skladu
Pre vytvorenie skladových priestorov chcem starý strop (vid obr. 1 ) riešiť nalepením polystyrénu ,…
vladoto
Pred 10 rokmi
6
Jantár 79/64 od Erlisu
Dobrý deň, má niekto postavený tento dom? Aké sú plusy a mínusy? Poprípade chcel by som vediet Vaš…
peeeter
Pred 10 rokmi
1
Otazka o spôsobe fungovanie dotacii
chcel by som sa opytat ako vlastne funguje proces dotacii pri chove poln. zvierat , aky je postup o…
martosko
Pred 10 rokmi
2
Poradite zhora plnenu pracku ktora neperie pridlho?? :)
Ahoj, prosim vas o radu, hladam zhora plnenu pracku ktora nema pracie programy 200-250minutove, ale…
modrenoznice
Pred 10 rokmi
12
Lícova tehla
Chcela som sa opýtať, nemá niekto lícovú tehlu ako obklad nad kuchynskou linkou...aká je tam údržba…
jarabicka
Pred 10 rokmi
1
Zavesenie tv
Zdravim chcem sa spytat myslite ze udrzia dve skrutky velkosti 6x50 ktore budu iba v doske televizi…
kaldes
Pred 10 rokmi
18
1i byt v BB
ahojte, ake typy bytov poznate v BB, ktore by splnali nasledovne: - loggia alebo balkon - wc a…
spirago
Pred 10 rokmi
1
El. kúrenie a kari sieť
Otázka pre tých čo sa vyznajú: Dnes mi bolo povedané, že ak si ideme dať el. kúrenie Devi (odporové…
sorca24
Pred 10 rokmi
5
Elektricke vykurovnie
Ahojte,potrebovala by som poradit.mame chalupu kde zatial vykurujeme drevom ale len v jednej izbe,n…
andrej776655
Pred 10 rokmi
4
Staviate niekto trojpodlažný domček?
Dobrý večer, chcela by som sa iba spýtať, či niekto z Vás v dnešnej dobe stavia trojpodlažný domček…
ultrarecall
Pred 10 rokmi
5
Poznáte živnostníka p. Guotha z Košíc?
Ahojte, chcem sa Vás spýtať či poznáte firmu p. Guotha, ako ste boli spokojný z jeho prácou a s cen…
kaciatkoke
Pred 10 rokmi
4
Čierno-dubový obklad
Nevie mi niekto poradiť, kde by som mohol zohnať obklad do chodby vo farbe čiernej a v nej nej ne…
moggie_1
Pred 10 rokmi
1
Nabytok do detskej izby Diseny Minnie Mouse
Prosim, mate niekto skusenosti s detskou izbou Disney Minnie Mouse? Mate ju niekto doma? Ako ste sp…
tina_telekova
Pred 10 rokmi
1
Je toto spravna volba zateplenia zakladov
cawte strechari dost sledujem temu ohladne zateplenia zakladov kedze nas to coskoro caka videl som …
danifedor
Pred 10 rokmi
14
Aké doklady a dokumenty nám musí poskytnúť predávajúci od ktorého sme kupovali novostavbu RD?
Nedávno sme kúpili novostavbu RD cez veľmi pochybnú realitku y tiež pochybnú majiteľku. Máme už lis…
lienka.7
Pred 10 rokmi
4
Malba na stenu
Ahojte, mate nietko skusenosti s malovanim nejakych obrazkov na stenu? ...stenu máme namalovanú kla…
helena860
Pred 10 rokmi
6
Poradte mi prosim s odvodnenim zakladov.Pozemok je dost podmoceny a je na rovine.Zacinam na jar.Dik.
Pozemok sa nachadza cca 300az400m od priehrady,vedla mojho pozemku blizsie k prihrade uz jeden dom …
emmme
Pred 10 rokmi
7
Ako zatepliť laminátovú podlahu
Chcela by som sa opýtať, ako zatepliť podlahu, kúpili sme starší domček, kde už je podlaha urobená …
martosko
Pred 10 rokmi
4
Moze sa v stene domu krizit elektrice vedenie s vodovodnym a/alebo plynovym ?
Dobry den, Chcel by som poprosit o informaciu aka vyhlaska/norma urcuje podmienky instalacie elekt…
skalko1601
Pred 10 rokmi
9
1
2
…
2512
2513
2514
2515
2516
…