O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Drevo na schody
Kde by som prosím zohnal takéto drevené trámy? Koľko by asi stáli?
jozeffff
Pred 10 rokmi
10
Zmluva o prevode vlastnictva
Dobry den, moj otec vlastni dom, ktory budeme rekonstruovat a robit nadstavbu. Horne poschodie n…
1177
Pred 10 rokmi
1
Pomozte mi prosim zvolit si najvhodnejsi pozemok
zdravim.chystam sa kupit pozemok a mam na vyber zo 4.skuste mi prosim poradit kt.by bol najvyhodnej…
blackomt
Pred 10 rokmi
15
Ako mozno zmenit zahradu na stavebny pozemok?
Mame zahradu v meste, v zastavanej casti, ma asfaltovu pristup. cestu, IS pri hranici pozemku. Ako …
winda
Pred 10 rokmi
5
Nevhodná zem na zakladanie až do hĺbky 3 metre
Zdravím, stavebníci. Ideme akurát od pani, ktorá nám urobila inžiniersko-geologický prieskum na poz…
larker
Pred 10 rokmi
4
Trubky z radiátorov
Prosím o radu. Zajtra ideme na obhliadku bytu, ktorý by sme chceli kúpiť. Na fotkách z realitky som…
martosko
Pred 10 rokmi
5
Elektricke vyhrievanie rozvodov TUV termokabelom
Zdravim, mate niekto skusenost s vyhrievanim rozvodov TUV termokabelom (pripadne klasickym odporov…
jarosujo
Pred 10 rokmi
10
Nevie niekto ponúknuť prácu v TT
Dobrý večer,nevie niekto poradiť alebo ponúknuť prácu v Trnave,mám stredoškolské vzdelanie OA a dop…
beatka31
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Krbové kachle ako doplnok k elektrickej podlahovke
Chcem si inštalovať krbovú pec, ktorá bude v obývačko-kuchyni ako doplnkový tepelný zdroj. V neme…
miselka11
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
64
Ako mám urobiť podlahy?
Dobrý deň. Chcem rekonštruovať podlahy. Teraz mám palubovku a pod ňou zrejme škváru. Palubovka a šk…
jan45
Pred 10 rokmi
10
Jednoduchý a zaujímavý vstup do domu
Ahojte vedel by mi niekto poradit co so vstupom do domu.nedavno sme ho kupili a chcelo by to trosku…
fidorka7
Pred 10 rokmi
7
Stavali ste projekt GITAA od aphaus architekti?
http://www.aphaus.sk/projekty-domov/detail/gitaa/ velmi sa nam paci podorys (zrkadlovo otoceny), al…
alexhindos
Pred 8 rokmi
5
Markiza / pergola cenova ponuka
Ahojte, na jar ideme robit terasu za domom, chcel by som poprosit ci by bol niekto ochotny nacenit …
mikenda_present
Pred 10 rokmi
2
Nalepenie exterierovych pasok
Ahojte, v utorok pridu montovat okna. Jednu stranu na vychodnej strane vrchneho poschodia mam uz za…
sabernr
Pred 10 rokmi
4
Kúrenie peletami + akumulačna nádrž
Zdravím. Vie mi niekto poradiť ako by bolo najvhodnejšie urobiť technológiu v kombinácii peleto…
smeyko
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
114
Aky teromstat ku kotlu Attack Kt small plus
Vie mi pls niekto odporucit, aky si mam kupit opentherm termostat ku tomuto typu kotla? Nemam na my…
mgx
Pred 10 rokmi
4
Ako namontovať parapety
Ahojte, poradte prosím ako namontovať vnútorné plastové parapety. Ktoré sme nedali namontovať spolu…
danielta999
Pred 10 rokmi
26
Kladenie dlazby v interiery - v zime
Pani, chcem zacat pokladat dlazbu a obklady v interiery novostavby teraz v zime. Dom sa udrziava na…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
10
Poradí mi niekto v oblasti feng suej?
Ahojte, naša spálňa susedí s kúpelňou, čo nie je vhodné, ale aj čelo postele máme na stene susediac…
miskamaj
Pred 10 rokmi
23
V tomto obdobi fixujete na 3 alebo 5 rokov?
Ahojte. Teraz su celkom vyhodne urokove sadzby, tak nas to laka fixovat na 5 rokov, ale vsetci nas …
el6
Pred 10 rokmi
7
Máte v domácnosti spotrebiče značky Hotpoint?
Potrebujeme si dat dokopy domace spotrebice do kuchyne a potrebuejem vas nazor , na spotrebice od z…
adjanni
Pred 9 rokmi
6
Hladám majstrov na potery v RD
Zdravím hľadám majstrov na vybetónovanie poterov v RD vo Vrábloch (okres Nitra). Je to cca 90 m2 p…
silwia9
Pred 9 rokmi
20
Trvaly pobyt v Rakusku aj na Slovensku
Ahojte, chcela by som sa spytatnci mozem mat 2 trvale pobyty. A co vsetko si musim vybavit ked bude…
timmmy
Pred 10 rokmi
3
Skusenosti www.strojove-omietky.eu/
ahojte, nemate skusenosti z frimou ktora ponuka strojove omietky - ma dobru cenu, ale na internetov…
janocka1987
Pred 8 rokmi
8
Dvojdom ako postupovať pri vyňati ornej pody?
Dobrý deň, staviame dvojdom na dvoch parcelách (2 majitelia) vedľa seba, ako máme postupovať pri vy…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Zháňam stolík Reset Alaw 3/10
Kúpim konferenčný stolík Reset Alaw 3/10 vo farbe wenge od firmy Black Red White. Nemáte náhodou na…
domi6
Pred 10 rokmi
1
Aký typ omietok by ste volili,vápenno cementové alebo sadrové?Strojové omietky na tehluWienerberger!
Aký typ omietok by ste volili,vápenno cementové alebo sadrové?Strojové omietky na tehluWienerberger!
zunastudio
Pred 10 rokmi
11
Pôdorys bungalov 14x14
Strecháči čo vy na to? @wyrky ďakujem za išpiráciu
andrea228
Pred 10 rokmi
13
Odpadové rúry
Ahojte chcela by som sa opýtať, či mi neviete poradiť z akého materiálu sú vyrobené odpadové rúr…
pompi1
Pred 10 rokmi
8
Tapeta na komín
Dobrý deň chcela by som použiť na komín za krobové kachle tapetu...Máte niekto s tým skusenosť aleb…
stanica
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
2510
2511
2512
2513
2514
…