O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Sadrokarton a vlhkost 30%
Ahojte, V izbe 8x6m (podkrovna s 3,5m stropom) ktora je kompletne zo sadrokartonu je vlhkost 30% c…
igor256
Pred 6 rokmi
4
Dom s manzardkou
Poradíte prosím...Pri kúpe staršieho domu , je to štvorec s manzardkou, by sme chceli tvar strechy …
macinka333
Pred 10 rokmi
3
Sádrové omietky a mráz
Mali sme na novostavbe urobené sádrové omietky cca 4 týždne, ked bolo vidieť, že ešte nie sú suché …
pasivnydom333
Pred 10 rokmi
12
Ma niekto skusenosti s touto znackou krbov alebo priamo s tymto?
http://www.pece-krb-krby.sk/p/645/krbova-vlozka-kratki-maja-12-kw-bs-rohova-prave-alebo-lave-sklo-b…
matusiak
Pred 10 rokmi
3
Kolko platite za energie v zrekonstruovanom starom dome
Ahojte strechari,prosim o radu tych ktory rekonstruovali stary dom od r.1930-70 kolko platite za el…
janci77
Pred 9 rokmi
1
2
32
Bungalov COUNTRY157
Pozdravujem, a chcem sa spýtať či ste tu niekto nestavali alebo si nedávali stavať tento typ bunga…
markito
Pred 10 rokmi
1
Renovacia parkiet - lak alebo olej
zdravim rad by som poprosil o radu ... chystam sa renovovat parkety pouzit skor lak alebo olej ... …
pepsinko
Pred 8 rokmi
17
Ma tu niekto skusenosti s velox obvodove nosne mury dakujem za odpovede
http://www.velox.sk/stavat-ospolocnosti.html
aneri53
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Odporučte firmu na rekonštrukciu bytu v BB
Ahojte, hľadám spoľahlivú a kvalitnú firmu resp. živnostníka na kompletnú rekonštrukciu bytu (nové …
73daniela
Pred 9 rokmi
10
Koho odporúčate na prerábku bytu v Košiciach?
Ahojte, kupujeme byt v Košiciach s rozlohou 69 m2 - ide o pražský typ bytu v pôvodnom stave. Na úvo…
dwayne
Pred 10 rokmi
14
Posunutie umývadla
idem vymieňať v kúpelni umývadlo, ale nové bude širšie a so skrinkou pod ním, nesedí ale vývod odpa…
pikis
Pred 10 rokmi
6
Kolaudacia svojpomocnej stavby
Zdravim vsetkych. bavil som sa s kolegom o kolaudacii. Kolega tvrdi, ze mi dom neskolauduju ak nem…
slaff
Pred 10 rokmi
6
Privodny kabel do domu
zdravym vas vsetkych strecharov:)mam otazocku mam do domu zavedeny privodny kabel 5 x 10cikymed sam…
anett9
Pred 10 rokmi
16
Vrtanie studne - Trnava
Viete mi odporucit niekoho na vrtanie studne v Trnave?
x86x
Pred 2 rokmi
17
Šatník a prašnosť v ňom
Ahojte, rada by som si zriadila šatník, keďže sa mi nepáčia skrine ani vstavané skrine. No niektorí…
e_lenka
Pred 10 rokmi
21
Myčka a jej zapojenie
Zdravím strecháčov. Nakolko mám namontovaný solar na TUV tým pádom uvažujem aj na napojení myčky …
rvko
Pred 10 rokmi
7
Predaj alebo darovanie pozemku s úverom
Dobrý deň, ahojte. Chcem otvoriť predajňu vedľa domu. Dom vlastní matka môjho snubenca a má požičku…
babulina
Pred 10 rokmi
11
Nájdem tu bytového architekta/ku/?
potrebujem pomôcť z návrhom podkrovia, prípade vypracovať 3D vizualizáciu
dusanjanka
Pred 10 rokmi
1
Stihle okrasne dreviny do malej zahrady
Chcela by som vas zahradkari poprosit o radu - hladam okrasne ihlicnate aj listnate dreviny do nase…
jojosr
Pred 9 rokmi
19
Cenova ponuka za sadrokarton, sietky do lepidla , spalety a omietky?
Dobry den vedel by mi niekto vypracovat cenovu ponuku na sadrokarton, sietky do lepidla, spalety a …
janatulejova1412
Pred 10 rokmi
2
Nazor na projekt OPTIMAL 1439
Ahojte, s manzelom uvazujeme o stavbe domu a pozdava sa nam tento projekt. Iba zaciname s vyberom, …
bubukatka
Pred 10 rokmi
1
Nazor na projekt OPTIMAL 1439
Ahojte, s manzelom uvazujeme o stavbe domu a pozdava sa nam tento projekt. Iba zaciname s vyberom, …
lubk0
Pred 10 rokmi
8
Kombinacia plastove a hlinikove okna vo farbe antracit-.bude velmi vidiet rozdiel????
Mate niekto na dome kombinaciu hlinikovych a plastovych okien v antracite?? Mame velke presklenne p…
v_skorec
Pred 10 rokmi
4
Navrhnute riesenie kuchyne, prosim o tipy na vylepsenie...
Ahojte, mame novopostaveny dom a chystame sa objednat kuchynu, mam jeden "priblizny navrh", o ktoro…
atlaska
Pred 10 rokmi
1
2
52
Teplovodné krbové kúrenie.
Čaute. Chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s týmto vykurovaním.Budem mať nízkoenergetic…
vladoto
Pred 10 rokmi
7
Sneholapy ku krytine Metroklip
Ahoj Strecháči, chcem sa spýtať tých, ktorý dávali krytinu Metroklip, že aké ste dávali sneholapy. …
topfield
Pred 9 rokmi
8
Hranatá vložka
Dobrý deň, prosím Vás o informáciu a o skúsenosti s vyvložkovaním starého tehlového komína hranatou…
schiedel_maros_plsko
Pred 10 rokmi
5
Geotermalne vykurovanie
Zaciname planovat stavbu domu a s tym aj spojemy rozpocet. Dozvedeli sme sa o moznosti geotemalneho…
rastiik
Pred 10 rokmi
8
Varioglass sprchove kuty
Ahojte, mate prosim Vas niekto skusenosti s vyrobcom sprchovacich kutov Varioglass? Maju krasne …
hlina54
Pred 10 rokmi
2
Vonkajsie parapety pri masivnom zatepleni
Ako ste riesili vonkajsie parapety plastovych okien pri masivnom zatepleni pri prekryti ramov okien…
doors454
Pred 8 rokmi
26
1
2
…
2509
2510
2511
2512
2513
…